karoiver -
Hjem Add Om meg Kontakt

11

Da er det ikke mange timene til vi går inn i et nytt år, med nye muligheter! Jeg har hatt mine oppturer og nedturer i løpet av 2011, men etter jeg flyttet hit har det som regel vært oppturer. Det har vært ett år fyllt med glede, latter, tårer, nye vennskap, sinne og kjærlighet. Det siste halvåret har vært ett supert halvår for min del, og jeg tror det blir enda bedre i 2012. Jeg har hvertfall notert meg noen nyttårs forsetter i bakhodet som skal hjelpe meg med det ;) 

På denne siste kvelden i 2011 skal jeg kose meg med familie og venner. God mat og fyrverkeri hører med, så blir det nok en tur ut etter hvert ;)  

ps: Muriel sier jeg må påminne dere om at øynene hennes er litt rar for øyeblikket grunnet allergi!  Men jeg syns de ser fine ut jeg :)  


Ønsker dere alle ett riktig godt nyttår og håper dere får en fantastisk kveld! 

- Karoline i 

 • 5

  Hei! Da var jeg tilbake på Gran Canaria, deilig! Flyet mitt gikk klokken åtte i morningen i går så jeg reiste noen timer, men reisen gikk veldig fint. Men jeg kan hvertfall konkludere med at dette bare skjer på film: Du havner med en kjekk kar på flyet, kjemien stemmer, dere utveksler telefon nummer og skaper nye minner sammen!        

  Jeg havnet sammen med ett surt ekteparr som virkelig bredde seg ut, bak meg var jeg så heldig å ha en liten unge som sparket i ryggen min og lugget meg mens alle kjekke guttene satt strødd rundt meg, gotta love it! Dette var da på flyturen fra Tromsø, men det ble bedre på flyturen hit. Da havnet jeg med en svenske som var litt oppi årene, han hilste hyggelig på meg og satte seg. Etter hvert som vi var kommet et stykke opp i lufta tok jeg fram ett spansk blad og leste i, etter en stund begynnte han å bable masse på engelsk til meg. Han må jo ha trodd at jeg var spansk, hehe, jeg måtte bare si til han at han bare kunne prate svensk, jeg er norsk altså. Han ble nok litt paff da. 

  På flyplassen her ble jeg møtt av Muriel, Ståle som er på besøk og Torfinn (bamse), jeg måtte bare le, litt av en velkomst :) Det var godt å se de igjen, varmt og godt var det også! Vi spiste taco og koset oss, etter middag så jeg og Muriel film før jeg dro ned til K1 for å si hei, har savnet henne! 

  Jeg blogger mer senre!

  - Karoline i 

   

 • 5

  Hei! Da var juleferien over for denne gang, og jeg setter kursen tilbake til varmen. Jeg drar til Tromsø i kveld allerede og tar fly i morgen. Vi har hatt tanteungen min på overnatting og hatt han i hele dag, noe som har vært ett fint "prevansjonsmiddel" for min del, jeg skal ikke ha barn på veeeeeldig lenge! Han er vanligvis verdens snilleste unge, men i dag var han oppe og ropte før hanen i det hele tatt hadde tenkt på å stå opp å kakle... I tilegg har det bare vært sutring, skal si det var godt når bror og Marianne (kjæresten og moren). Men koslig var det jo også da. Ellers har alle sammen vært og sagt "hade" til meg. Det er trist å ta farvel, men en del av de kommer på besøk til oss i varmen framover, så det er ikke  tungt å ta farvel. Dette blir nok det siste innlegget mitt på norsk jord på en veldig god stund, jeg skal etter planen ikke hjem igjen for til sommeren, men man vet aldri ;) Jeg blogger sikkert litt når jeg er i lufta visst jeg er så heldig å få ett fly med internett igjen, jeg har ikke akkurat så fryktelig mye å bruke tid på i 6 timer... 

   

  - Karoline i 

 • 6

  Hei! Da var header på plass, etter mye om og men! Jeg måtte bytte tilbake til det gamle designet siden formatet på headeren var for stort for det nye og jeg ikke klarte å fikse det. Det får bare være sånn foreløpig, så kanskje jeg får noen til å hjelpe meg etter hvert med å lage ny header og nytt design. Endelig klarte jeg det, dere aner ikke hvor mange ganger jeg har prøvd å feilet... Nå skal jeg bruke litt tid sammen med tantegutten min <3

  - Karoline i 

 • 3

  It's amazing what kind of treasures you can find in the most abandoned places...

   

   

  - Karoline i 

 • 17
  video:720p


  Her kommer en forsinket "julegave" til dere, nemlig videoen. Som jeg sa tidligere i en kommentar er ikke dette en veldig serriøs video og vi tar ikke oss selv så fryktelig høytidlig. Jeg burde vell egentlig lastet den opp på youtube i og med at kvaliteten her ikke er så bra, men det har jeg ikke tid til nå, så dere får nøye dere med denne for øyeblikket . Bedre enn ingen video hvertfall ;) Enjoy! 

   

  - Karoline i 

 • 9

  Hei! Siden sist har jeg:

   

  Hatt en fantastisk julefering med familien, vi spiste god mat, den velkjente nissen kom på besøk og vi satt utover hele kvelden og åpnet gaver og pratet. Jeg fikk masse fine og nyttige gaver og storkoste meg! 

   

  Vært på første juledags middag hos tanten og onkelen min, det er en tradisjon. Der var hele familien samlet og vi spiste god mat og hygget oss. 

   

  Jeg har vært på bygdefest, det var interessant må jeg si! Det var virkelig noe annet en på Gran Canaria, dansingen var byttet om til sving og roligdans. Det var anderledes men morsomt å prøve noe annet. 

   

  Ellers har jeg bare tatt det helt rolig, spist masse god mat, vært med familien, vært ute å tatt litt bilder osv. Jeg angrer overhodet ikke på at jeg valgte å reise hjem til kalde Norge til jul, det har vært veldig koslig, kanskje den beste julen jeg har hatt på lenge. 

  Det ser kanskje mye ut, men det var mange store pakker, inkludert mange leker til tanteungen min ;) 
  Jeg så kanksje ikke så happy ut, men eneste bildet av julekjolen min... :P 
  Utstyrt for å sjekke om uværet har gjort noen skader 

   

  Håper dere har hatt en fin jul og får en fin romjul! 

   

  - Karoline i 

 • 9
  Jeg var ute å tok litt bilder tidligere i dag, jeg trengte luft! Nå blir det full jobbing her for å ordne til jul, kanskje jeg blogger mer senere idag!  

   

  - Karoline i 

 • 9

  Hei! Etter en 6 timers flytur, 5 timers søvn, 2 timers flytur, husvisning, shopping og tre timer i bil er jeg endelig framme hos bestemor. Jeg har reist langt og lenger en langt de siste to dagene, nå er det virkelig juleferie. Da jeg kom ut fra gardemoen holdte jeg på å gå i sjokk, jeg fikk nesten ikke puste, den grusomme kulden prøvde å ta knekken på meg, men klarte det åpenbart ikke, jeg er jo fortsatt her... Kroppen min var virkelig ikke klar for 10 kuldegrader, men nå er jeg endelig hjemme hos mor å her er det varmt og godt. 

   

  Når jeg kom til Tromsø dro vi på husvisning, den kleineste husvisningen jeg har vært på i hele mitt liv! Jeg og mamma spurte Ulf hva vi skulle gjøre og sånt, han svarte bare at vi skulle oppføre oss som folk. Jeg og mamma bare så på hverandre og sa: Hvordan gjør vi det..? Haha, når det er lenge siden vi har sett hverandre er det ikke trygt, vi blir helt gale! Uansett, det jeg skulle fram til var at husvisningen ble sykt klein med de folkene som bodde der, jeg og mamma kunne nesten ikke vente med å komme oss ut, vi stod ferdig påkledd og klar når Ulf kom i gangen.. 

  Etter pinligheten dro vi på Aunegården (cafe) hvor vi spiste nydelig kake, jeg elsker trøffelkaken deres der! Før vi dro hjem dro vi på sentret siden Ulf hadde ett ærend og jeg fikk sjansen til å kjøpe en liten julegave til meg selv - fra meg selv! 

   

  I kveld har jeg pyntet juletreet, vi bruker vell egentlig ikke gjøre det for i morgen, men da har vi så mye som skal gjøres at det var like greit å gjøre det ferdig i dag. Det var hvertfall veldig koslig, og jeg kan si at jeg har fått ett snev av julestemning. Jeg tror jeg tar tidlig kveld i dag i og med at jeg måtte opp klokken 6 allerede! Skal ut å ta litt bilder i morgen, visst jeg klarer kulden... Hoff, jeg føler meg som en pyse, jeg er liksom fra finnmark, jeg burde tåle dette! 


  Klar for avreise til tromsø - litt trøtt ;)   Norsk mat <3   - Karoline i 


   

   

   

 • 5

  Hei hei folkens der nede på bakken! Akkurat nå sitter jeg 10 364 m i lufta på tur til kalde Norge. Endelig er det juleferie og jeg er veldig klar for en uke med jul, kos og familie! De siste skoledagene har vært tydelig preget av at det snart er jul, i media var jeg faktisk eneste elev, helt sykt, ellers var vi max 5 stykker i de forskjellige klassene... Flyturen går egentlig ganske greit, jeg er godt utrustet med musikk, internett, gossip girl og potegull, hva mer kan jeg be om ;) Skal prøve å få blogget en del fra Norge også, men som dere sikkert skjønner kommer jeg til å prioritere tid med familien. Nå skal jeg skrive litt videre på en slags historie greie jeg har skrevet på siden januar, må jo få tiden til å gå ettersom det er 2 timer igjen og jeg har brukt/gjort mesteparten av utrustningen min allerede. 

   

  - Karoline i 

 • 15

  Hola amigos! Da er helgen snart over igjen og alle tentamene er unnagjort! jippi! Det var bare en tanke i hodet mitt når jeg var ferdig på skolen, jeg sier bare: gi meg en P, gi meg en A, gi meg en R, gi meg en T, gi meg en Y, og hva blir det??? PARTY! Hehe, tror dere jeg var glad for å være ferdig eller? Jeg hadde det kjempe morsomt og storkoste meg. De fleste var vell egentlig ute i og med at bare flere og flere reiser hjem til Norge framover. Det skal bli så godt å komme hjem igjen, men jeg gruer meg til jeg kommer ut dørene på Gardemoen og kulden slår meg i trynet ... Hoff, jeg  får frysninger bare av å tenke på det. 

  Haha, det var så komisk i spansken på fredagen! Læreren som btw ser ut som dracula satt og rettet engelsktentamene siden vi bare var to elever den timen. Plutselig begynte vi å høre masse lyder: Hoff, omg, ahhh, no, no,no samtdig som han satt med penna si og krysset og skrev i ei voldsom fart. Det var ganske åpenbart hva han syns om arbeidet vi har gjort... Jaja, jeg satser på at det gikk bedre på de andre tentamene mine ;) 

   

  I går var vi en tur i Las Palmas, onkel var og tok bilder mens vi jentene dro på julegave shopping. Nå kan jeg endelig si at jeg er ferdig! For once in a life time kjøpte jeg ingenting til meg selv, bortsett fra mat da, det må man jo ha ;) Men når vi skulle begynne å dra hjemover slet vi! Du vet du har ett stort problem når du ikke finner bilen din i parkeringshuset, vi lette og vi lette, og til slutt kunne vi si at de som leter etter noe godt leter ikke for gjeves, vi fant vår kjære bil til slutt! Når jeg kom tilbake fra Las Palmas dro jeg en tur til K1 for å prate litt skit med henne, hun har nemlig vært i Norge noen dager så vi hadde mye å fortele hverandre. Pluss at vi så på film så det var kos. Når jeg kom hjem var jeg trøtt x 1000 så jeg satt i sofaen og "så" på tv liksom. Haha, når jeg la meg var jeg så trøtt at jeg sovnet med brillene på. Jeg bare "wtf?!" når jeg våknet, men da så jeg hvertfall! 

   

  Idag satser jeg på å komme meg en tur på stranda, må jo friske opp brunfargen litt før jeg drar hjem til nordpolen. Jeg har forresten laget en video som jeg tenker å legge ut snart, jeg mangler bare noen få justeringer så er den klar :) 

   

  - Karoline i 

 • 7

   

  - Karoline i 

 • 1

  Hei! Droppet bare innom for å si at det har blitt dårlig blogging i og med at tentamene har intruffet denne uka, så det har gått til mye øving, og det er enda ikke over... Jeg har enda to igjen, men gjett at det blir deilig på fredagen når vi er ferdig med dem! Så blogging kan jeg se langt etter de neste dagene, men da vet dere hvertfall det folkens, nå skal jeg se en siste gang gjennom matten. Kanskje jeg poster noen bilder jeg har tok på fjellturen senere ;)   - Karoline i 

 • 10

  Framtiden, ett ord som virker ganske så fjernt for meg nå. Hvor er jeg i livet om 5 år, hva jobber jeg med, hvem deler jeg det med?  Det er bare få av hundrevis av spørsmål som surrer rundt i hodet mitt. Jeg syns ikke det er så lett når man er 17 år å velge hvilke veier man skal gå i livet. Jeg har selvfølgelig enda litt tid på meg, men tiden flyr fort avgårde. Ikke godt å si hva jeg ender opp som... 


  Servitør? 


  Bilmekaniker?


  Journalist? 


  Modell? 

  Jeg tviler vell egentlig sterkt på at jeg blir noen av delene, men dette var bare noen eksempler for å illustrere da ;) 

  - Karoline i 

 • 8

  Hei! Nå har jeg akkurat kommet tilbake etter en herlig fjelltur med tante. Det er ikke sol idag og vi hadde ikke noe bedre å gjøre så vi bestemte oss for å ta en tur. Litt trim er aldri dumt! Nå skal jeg bare ordene meg litt før jeg drar på en ny shopping runde med tante og Muriel. Greit å bli ferdig med det, i dag går turen til Atlantico senteret. 


  Oppgjennom her er det mange som trimmer, det er mange forskjellige stier å velge mellom! 


  Tante klar for avgang 


  Vi ser en del av motorveien når vi er på toppen

  Her ser dere baksiden av skolen vår 
  Klatremus! 

  - Karoline i 

 • 4

  Hei! Idag var jeg som sagt tidlig oppe for å dra på skolen, men det er heldigvis bare på fredager at jeg begynner så tidlig. Etter skolen var det jo helg, ikke dumt det! Litt utpå dagen ble det fryktelig varmt så jeg å Muriel bestemte oss for å ta ett aldri så lite bad i bassenget. Noe jeg angret fort på, jeg skulle være så tøff å hoppe først, men jeg kom like fort opp igjen... Fytti grisen så kaldt det var, det var som å hoppe i havet hjemme i Honningsvåg. Brrr! Jeg kan hvertfall med trygghet si at jeg fikk kjølt meg ned ja.. Etter isbadingen ordnet jeg meg før jeg og tante dro på shopping til El Mirador (kjøpesenter), da kjøpte jeg enda fler julegaver, jeg begynner å se enden i tunnelen nå altså. Jeg har faktisk bestemt meg for ikke å dra ut i dag, kanskje det blir en tur i morgen. Skal bare slappe av hjemme med tante å se actionfilm mens onkel er ute å går natteravn. Det ble selvfølgelig litt småtteri på meg selv også etter shoppingen:  Muriel pyntet å klar for å dra ut med venninner :) 

  Langt nede i pc'n for å blogge til dere... 

  God helg alle sammen! Det er forresten det overskriften betyr ;) 

  - Karoline i 

 • 6
  Okei, jeg må innrømme at disse så ikke ille ut... Disse var jo faktisk organisert! Jeg har sett verre for å si det sånn, blinkende lys i alle regnbuens farger som ser ut som de nærmest er kastet på den stakkars palmen. Men jaja, nå har dere hvertfall fått bildet jeg lovet dere ;) Har forresten startet å ta litt bilder av hvordan det ser ut rundt omkring her nede, så jeg poster sikkert litt bilder i morgen. Nå skal jeg legge meg i og med at jeg må opp til en umennesklig tid i morgen siden jeg starter 07.40... God natt folkens! 

  - Karoline i  

 • 7

  Hei! Skoledagen i dag har vært bare tull, lærere som ikke har dukket opp, unødvendig venting osv. Men gårdagen var ganske grei, da var vi nemlig på et foredrag om kosthold og trening. Det var faktisk veldig interessant, det var bare det at jeg var så utrolig trøtt, jeg tok meg selv i å sovne alt for mange gang, men etter en pause kom jeg meg ;) Etter foredraget var jeg ferdig for dagen og veldig motivert til å trene. Dermed dro jeg og Iselin til treningssenteret for å trene av oss. Det er faktisk første gangen jeg har vært på treningssenteret her, jeg skjønner ikke at jeg ikke har vært der før... Vi trente mest mage og armer, det trengs! Jeg er så svak i armene at det er latterlig, så nå blir det jevnlig trening framover. Ellers er det bare 13 dager til jeg reiser hjem, skal bli så utrolig godt med en tur hjem å få komme litt i julestemning. Når det gjelder headeren skjønner jeg at dere er lei av å vente, det er ikke noe gøy å komme til en blogg uten header, men samtidig må dere skjønne at det går ganske i ett her og når man i tillegg er like dårlig som meg til å fikse sånn tar det hvertfall tid, men skal virkelig prøve å få fikset det!

  - Karoline i 

 • 11
  Jeg skulle sminke Muriel men så ble det mislykket så jeg sminket en slags maske på henne isteden og tok litt bilder av henne, det er alt jeg har tatt av bilder idag så dere får nøye dere med det. Ellers kan jeg gledelig fortelle at vi har fri i morgen i og med at det er en spansk helligdag, så hvem vet hva jeg finner på i kveld ;) 

   

  - Karoline i 

 • 5  - Karoline i 

 • 5

  Hei! Jeg vet det tar lang tid med headeren, men jeg har hatt det travelt og jeg sliter med å laste den opp, det blir feil format hele tiden... Orker ikke gå inn på alt jeg har gjort siden sist jeg blogget, men jeg har hvertfall hatt en super helg, vært ute å spist med gode venner, vært ute å danset, vært på stranda og ellers bare hatt det bra. Det har forresten vært skikkelig dårlig vær idag, ikke sol å masse vind! Ellers kan jeg nesten ikke tro at det er andre søndag i advent allerede, tiden flyr avgårde. Slenger med litt bilder fra den siste tiden: 

  - Karoline i  • karoiver

  Karoline er mitt navn og jeg kommer fra en liten plass i finnmark. Jeg har levd livet på Gran Canaria i to år og nå er jeg klar for studentlivet i Tromsø. Jeg blogger om hverdagen min, som består av morsomme sprell, skole, fotografering, masse galskap og ellers det jeg har på hjertet. Enjoy! ;-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde