karoiver -
Hjem Add Om meg Kontakt

7

Hei! Jeg gjorde en annen gøy ting i helgen som jeg ikke har fortalt dere om. På fredagsmorgenen dro jeg nemlig til Stavanger i overraskelsesbursdag med familien til pappsen. Jeg hadde aldri vært i Stavanger før og det var evigheter siden sist jeg hadde sett alle sammen så det var kjempekoselig! Bursdagsbarnet visste jo ingenting, så mamsen og papsen tok de i mot når de ankom hotellet mens vi andre var på et annet rom å kledde oss ut for så å gå og banke på døren deres. Hun skjønte med en gang hvem vi var og ble helt sjokkert. Det var så utrolig gøy! Resten av dagen var vi ute og gikk i byen og tok et par pils på en uterestaurant. På kvelden dro vi alle ut og spiste på en italiensk restaurant med den dårligiste servicen jeg har opplevd på lenge. De visste at vi var mange og klarte ikke å servere maten samtidig eller gi oss noen som helst form for bemanning, så når alle var ferdig å spise sin mat fikk sistemann sin hovedrett, det er jo helt fantastisk. Men det ødela ikke humøret vårt, så når vi etter mye om og men fikk betalt regningen gikk vi på en bar hvor vi skravlet og drakk og koste oss.Etter hvert som klokken gikk ble jo de eldste i flokken ganske trøtte og satte kursen tilbake til hotellet. Men det var jo da vi ungdommene våknet til liv og vi ble selvfølgelig igjen for å sjekke utelivet. Vi hadde en med som var under tyve, og selv om vi prøvde å få han med oss gikk det jo selvfølgelig ikke, så vi ble med han på en 18-års plass, men der synes han bare det var teit så han dro hjem mens vi ble igjen.

Vi ga virkelig uttrykket party all night long en helt ny mening, herregud som vi holdte på! La meg bare si én ting - ikke kjøp kún wiskey sour og ikke fortsett å kjøpe flere når du kjenner at du skulle ha stoppet allerede etter den andre drinken, da resulterer det i at du kommer snublende inn på hotellet og ikke finner hotellrommet ditt. Så ja, jeg var vel ikke helt på mitt sterkeste dagenderpå, men gud så gøy vi hadde det! Danset hele natten, lo og pratet! Så det var jo en super kveld, selv om jeg kunne vært foruten den siste delen hvor jeg attpåtil datt opp en trapp, ja du leste riktig, opp, ikke ned en trapp som man vanligvis gjør, neida, opp! Skrubbsår og alt fikk jeg, så nå har jeg et minne fra turen, haha! Jeg innser nå at det kanskje virker som om jeg er den alkisen, men jeg drikker meg ikke helseløs hver gang jeg drikker altså, jeg vet ikke hva jeg fikk over meg på fredagen. I tillegg hadde jeg høye heler på meg og kjole, ikke veldig ladylike å være i den tilstanden da, så shame on me! Men man er jo bare ung en gang så da kan man ikke henge seg opp i sånt, jeg hadde jo uansett en super kveld, og det er av slike ting man lærer seg at man kanskje ikke skal være så hard på flaska neste gang ;-) 

Og det var utrolig hyggelig å se alle sammen igjen, vi sees alt for sjelden! Men det blir jo gjerne slik når man bor så langt unna hverandre, men da er det jo ekstra koselig når man først møtes. Turen var kjempegøy og jeg håper vi kan gjenta det snart igjen ♥

- Karoline i 

 • 4

  Det var magisk å komme inn på festen. En svær diskokule lyste opp hele dansegulvet, eventyrlig pynt var hengt opp på veggene, et hoppeslott sto klart til å bli angrepet av berusede eventyrskapninger og barene var klare for å gi de påfyll. Jeg måtte selvfølgelig en tur inn i hoppeslottet og det var interessant må jeg si, masse fulle mennesker hoppende rundt, haha! Ellers var jeg å finne på dansegulvet med resten av eventyrskapningene. Folk var veldig kreative, en hadde kledd seg ut som eventyrbrus, ei hadde kledd seg ut som tårnet til Rapunzel med hodet i vinduet og en lang, blond flette hengende ut, dritstilig! Ellers var det enhjørninger, sopper, blåbær, nasse nøffer, prinsesser, prinser, troll og en haug med andre skapninger. Kjempegøy!

  - Karoline i

 • 8

  I går var det endelig klart for oktoberfesten og rødhette var i toppform og danset med ulver og andre eventyrlige skapninger hele natten! Jeg forteller mer om festen og legger ut flere bilder i morgen ;-) 

  - Karoline i

 • 4  På lørdag er det klart for årets fest her i Tromsø på universitetet, nemlig oktoberfesten, en temafest som blir arrangert hvert år. Billettsalget var selvfølgelig mens jeg var på Gran Canaria, så jeg spurte om venninnene mine kunne kjøpe for meg, men det kunne de tydeligvis ikke. Så jeg ble dritskuffet og tenkte fuck oktoberfesten, men på bursdagen min fikk jeg meg en gledelig overraskelse! I bursdagsgaven min lå det et brettet a4 ark hvor det stod "fooled you", og når jeg brettet det ut lå det en skinnende oktoberfestbillett og smilte til meg. Gjett om jeg ble glad! Jeg ble overlykkelig og jeg er overlykkelig for at jeg får være med dem på festen! Temaet i år er eventyr og jeg gleder meg villt til å få på meg kostymet og ordne meg på lørdag. Jeg var og kjøpte stoff med tante på mandagen, noe Muriel mobber meg for fordi når jeg spurte henne om hun visste om en plass man kunne kjøpe stoff i byen holdte hun på å le seg ihjel, og da gikk det opp for meg at det kunne misforståes, hun tenkte da selvfølgelig på narktotika, haha! Tante og Muriel hjalp meg å sy sammen et kjempefint kostyme, så med deres hjelp og med noen ting fra Fretex har jeg alt klart. Gud som jeg gleder meg ♥

  - Karoline i 

 • 13

  Hola chicos! Det ble dårlig med blogging i går ettersom jeg var helt skutt når jeg kom hjem fra dans. Vi lærer jo hele tiden nye koreografier, men nå har vi begynt å forberede oss til showet vi skal ha til jul. I går fortsatte vi på en ny koreografi vi holder på å lære med full fart og mange steg, så vi var rimelig utpeiset hele gjengen når vi var ferdig i går. Men man må jo utfordre seg selv litt, det er jo det som er meningen, gi alt for å klare stegene. Jeg blir bare mer og mer glad i dans, jeg vet jeg sier det samme hver gang, men det er sant, jeg liker det bare bedre for hver gang. Det er så herlig og befirende å danse og slippe litt unna hverdagen! Jeg legger med den siste videoen danselæreren vår Amie har lagt ut, hun er bare helt rå! Dette er en av koreografiene vi lærer for tiden, gleder meg til å lære resten av stegene. Nå sitter jeg nedgravd i arbeidskrav på biblioteket på universitetet, kjempegøy! Eksamen nærmer seg med stormskritt og det er under en måned igjen til første eksamen, så nå må jeg bare stå på! Ha en super dag alle sammen :-)  

  - Karoline i 

 • 11

  Her er noen av bursdagsgavene jeg fikk, jeg ble utrolig glad og takknemlig for alt jeg fikk! Jeg har ønsket meg et GoPro kamera lenge og nå kan jeg endelig få satt ut noen ideer i livet. Jeg fikk også en bok fra jeg var baby hos mamma, noe jeg synes var kjempekoselig og gøy å se gjennom! Jeg ble like glad for alt og gleder meg til å ta i bruk de nye tingene mine ♥

  - Karoline i 

 • 8

  Hola! Bursdagsfeiringen var awesome og jeg elsker tilværelsen som 20 åring! På lørdagen var det klart for utdrikningslag for kusinen min, noe som også var kjempegøy! Vi hadde 80-talls tema og burden ble oppkledd med en nyyydelig grilldress i alle regnbuens farger, snowjogger og en herlig ryggsekk, hun så smashing ut! Resten av oss hadde kreppet hår og 80-talls sminke, så alt i alt var det en fresh gjeng som løp gjennom gatene. Ettersom alle de andre kom langveisfra hadde vi ordnet to hytter til oss på campingen, der ble det et skikkelig jentevors med pandoras eske og mange hemmeligheter som ble avslørt. Kjempegøy! Etter en relativt hard helg ble søndagen brukt til å ladde opp batteriene til en ny uke, og ettersom eksamen nærmer seg med stormskritt og en haug med arbeidskrav skal leveres inn er jeg superstresset om dagen! Men det ordner seg vel! Ha en super dag alle sammen :-)

  - Karoline i

 • 7

  Endelig er dagen her! Dagen jeg fyller 20 år! Jeg kan nesten ikke tro det!! Jeg er så utrolig lykkelig! Jeg ble vekket klokken syv med sang, kake og gaver. Jeg var nesten mer død enn levende på dette tidspunktet så jeg er unnskyldt for bildene, haha! Når jeg endelig våknet litt mer var det bare kos. Jeg har fått så utrolig mye fint og så mange herlige bursdagkort med fine ord som varmer et 20 år gammelt hjerte ♥ Senere i dag skal jeg ut å spise med familien og i kveld skal det feires med venninner og en tur på byen, gud som jeg gleder meg!

  - Karoline i  

 • 3

  Korrekt! Jeg dro en svipptur til øyen jeg har så kjær, Gran Canaria! Men nå er jeg tilbake i Norge igjen, brrr! I og med at jeg hadde så kort tid prioriterte jeg alt annet enn blogging, noe jeg håper dere forstår. Jeg var på stranden, ute på livet, møtte venninner og kompiser og bare nøt livet til det fulle. Det var utrolig deilig å være tilbake der!

  - Karoline i

 • 5

  I natt gjorde jeg noe spontant og bestillte meg en liten tur, klarer du å gjette hvor jeg er på vei? Jeg gleder meg utrolig masse og vet at det kommer til å bli noen herlige dager. Ha en super lørdag alle sammen og farvel Norge! ;-)

  - Karoline i

 • 3  - Karoline i 

 • 8

  Livet består av å ta valg, velge hvilke veier du vil gå og hvem du vil gå med. Dag etter dag tar vi valg som påvirker livet vårt. Noen er enkle, andre er tunge. Det er de store valgene som er vanskelige, de som kommer til å endre livet ditt og tvinge deg til å gå nye veier. Jeg finner meg selv i et veikryss og føler meg mer fortapt enn noen gang. Innerst inne har jeg tatt et valg, men er det det riktige? Tenk om jeg gjør en stor feil som jeg vil angre på for resten av livet. Tankene slutter ikke å surre oppi hodet mitt, jeg er så forvirret. Hva vil jeg? Hva føler jeg? Jeg er ikke den som gir opp, men midt oppi alt dette tenker jeg hvor langt man skal gå og hvor mye man skal kjempe for noe før man innser at ting aldri vil endre seg. Bare én sjanse til, det har vært min tankegang lenge. Kanskje går det bra akkurat denne gangen. Kanskje er det nå alt skal endre seg til det bedre. Men det har dessverre ikke skjedd. Jeg hater å gi opp, men hvor mange sjangser skal jeg gi? Skal jeg fortsette slik hele livet? Jeg føler det er på tide å gi slipp, men samtidig slutter ikke tanken om at hvis jeg gir det en siste sjanse, bare én til, kanskje alt blir bra. Jeg føler meg så forvirret, så alene, så fortapt. Jeg har tatt et valg, men har gjorde jeg det rette? Kommer jeg til å angre meg? Hva kommer til å skje med meg? Det kan ingen svare på, jeg må bare fortsette livet og begynne å gå den nye veien og håpe på at det ikke er alt for mange fartsdumper i den og at jeg klarer meg. 

  - Karoline i 

 • 6  Kveldsmaten i dag kan oppsummeres med ett ord: Herlig!! Her snakker vi foodgasm i beste klasse altså! Sjokoladefondue må være noe av det beste som finnes, love it ♥

  - Karoline i 

    • karoiver

  Karoline er mitt navn og jeg kommer fra en liten plass i finnmark. Jeg har levd livet på Gran Canaria i to år og nå er jeg klar for studentlivet i Tromsø. Jeg blogger om hverdagen min, som består av morsomme sprell, skole, fotografering, masse galskap og ellers det jeg har på hjertet. Enjoy! ;-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde