karoiver -
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Hola! Nå har vi ordnet og fikset siden klokken seks. Klippet opp t-skjorter med saks og kniv, stått midt på gaten i bare bh og sprayet de svarte, lakket negler og sminket oss. Kjempe morsomt. Jeg har i alle fall erfart en ting, jeg er livsfarlig og være nær når jeg har kniv, det er faen meg et under at jeg ikke kuttet noen! Så nå ser vi mildt sagt helt for jævlige ut, hele gjengen er zombier. Kjempe morsomt! Kan nesten ikke vente med å komme meg ut på byen å se hvordan resten av folket ser ut, wuhuu! 

Jeg får fortsatt ikke lastet opp bilder, så jeg ska prøve nye tiltak i morgen! Håper jeg får til fordi jeg vil virkelig vise dere hvordan vi ser ut! Ha en fin kveld videre, nå skal vi starte festen her! :-) 

- Karoline i 

 

 • 15

  Hvordan går det å bo alene? 

  Vel, å bo alene har sine fordeler og ulemper. Det er deilig med den friheten man har, man har liksom ingen andre å ta hensyn til. Det går bra med vanlige huslige plikter, men når det kommer til middag, der er jeg blank. Ikke bare hater jeg å lage mat, men jeg eier ikke ferdigheter heller. Så det blir dårlig med middag, jeg må skjerpe meg der. Det er bare det at det er så lite motiverende å lage middag når det bare er til meg selv liksom. Så er det jo det verste da - og sove alene. Jeg er jævlig husredd og har alltid mareritt. Men det går bra liksom, jeg har jo torfinn og om jeg er heldig kommer typen og sover her en gang i løpet av uken. Men altså, det kommer seg nok etter hvert, til slutt blir jeg nok vandt til det, at jeg må sove alene. Men alt i alt, går det veldig greit å bo alene. 

  Fikk du leid med møbler og sånt? 

  Ja det var fullt møblert, jeg bare kjøpte inn litt småtteri, som telysholdere og noen ting til kjøkkenet. Så det va veldig greit! 

  Har du norsk tv? 

  NIks, jeg er jo ikke her for å sitte å se på tv. Jeg tror kanksje jeg har nrk, men jeg ser aldri på det. 

  Har du plass til bror og meg hvis vi kommer etter jul? 

  Of course, og bare så dokker vet det, det e obligatorisk at dokker kommer! ;) 

  Skal du hjem til jul?

  Nei, jeg har bestemt meg for å være her i julen 

  Hva gjør du på fritiden i varmen? 

  På fritiden er jeg med venner, drar på stranden, trykker bilder, ligger ved bassenget osv. Om det er skikkelig varmt ligger bare halvdød forran en vifte, hehe. 

  Er det noen vannparker der som du er på? 

  Det er vell to vannparker her, vi har aqualand som er i Mas Palomas, der har de masse morsomme sklier, basseng og alt. Kjempe morsomt, jeg var der en gang i fjor. Så er det en litt mindre vannpark i Taurito, men det er visst veldig morsomt der også. Der har jeg ikke vært selv, kan nesten ikke tro at jeg har bodd her ett år, men ikke vært der enda. 

  Har du kjørt mer go kart etter du kom ned igjen? 

  Nei jeg har nok ikke det. Skulle gjerne ha gjort det, men har ikke hatt tid. Og når jeg har hatt tid har ingen kunnet dra med meg. Men håpe på å få gjort det veldig snart, kanskje så snart som til helgen. 

  Er det ellers noe spennende å gjøre der? 

  Hmm, det er jo go kart, vannscooter, parasending, båtturer etc. I Mas Palomas er det jo store sanddyner, veldig morsomt å trykke bilder der, føles litt som om man er i ørkenen. Ellers er det jo mange plasser man kan dra å se på ting, så kan man jo kjøre turer opp i fjellene og se. 

  Går du mye på fjellturer? 

  Jeg går ikke noe særlig på fjellturer nå, men jeg gikk ofte på fjellturer i fjor 

  Har du begynt med bil lappen? Har du det, hvordan ordner man det i Spania, kan man kjøre opp der? 

  Jeg har lest en del teori ja, men jeg har ikke begynt med lappen. Det er muligheter for å ta lappen her, men da foregår det på spansk, det er en haug med teori og det er tydeligvis vanskelig å få bestått på oppkjøringen. Jeg hadde nok klart det siden jeg kan utrolig mye spansk, men det tar så lang tid her. Og det er så mye teorilesing hvor man må møte opp og sånn. Jeg har så lange skoledager og så mye lekser at jeg har rett og slett ikke tid til det. Så da venter jeg heller til sommeren når jeg drar til Norge, da blir det nok et intensivkurs jeg hiver meg på, fordi jeg er veldig ivrig etter å få lappen, hehe. 

  Har du kjørt mer vannscooter? 

  Nei det har jeg ikke, men må vell få gjort det snart, det er jo så gøy! 

  Kan du legge ut linker til spansk musikk du hører på for tiden? 

  Det tenkte jeg å gjøre i et eget innlegg ;) 

  Har du fått torfinn tilbake? Eller adopterte du han bort? 

  Hehe, morsomt at du spør! Jeg har fått han tilbake, så nå deler vi endelig seng igjen (for dere som ikke har fulgt bloggen, er da torfinn en stor bamse). Jeg vurderte serriøst å ta han med meg til Norge, og bare ta han med meg på flyet. Men tenkte at det ble litt for barnslig, så jeg lot han bo hos kompisen min så lenge. Høres kanskje teit ut, men veldig greit å ha torfinn nå som jeg bor alene, sover veldig godt med han! 

  Det var de spørsmålene og svarene for denne gangen, håper dere er fornøyd med svarene! :-) 

  - Karoline i 

   

 • 5

  Hei! Nå er jeg faktisk hjemme, egentlig skulle jeg hatt skole til klokken 5, men slik ble det ikke. Vi har nemlig hatt ganske dårlig vær de siste dagene her og på resten av kanari øyene. Vi satt fredelig på klasserommet da vi plutselig hørte masse unger skrike utenfor klasserommet, det hørtes ut som 3. verdenskrig var på tur. Men neida, det var regnet som kom. Og ikke bare litt heller, det høljet ned, det kom store fosser ned fra taket, hele skoleområdet fylltes opp med vann. Like etterpå kom det kjempe sterk vind, dørene på klasserommet smalt opp og plutselig hørte vi noe som knuste. Da var det klokken i skolegården som hadde falt ned og gått i tusen knas. Til tross for uværet fortsatte vi timen, vi fikk beskjed om å ikke forlate skoleområdet ettersom det kunne være farlig. En halvtimes tid etterpå fikk vi beskjed om å dra hjem. Alt skjedde ganske fort etter det, men noen hadde hvertfall bestillt taxi så jeg hoppet bare inn og kom meg hjem i full fart. Jeg personlig synes ikke det er så ille, det er uvandt vær til at det er Gran Canaria, men jeg kommer liksom fra Finnmark, jeg er vandt til at det er ti ganger verre. Ellers har vi fri i morgen ettersom det er en helligdag, så i kveld skal halloween feieres. Litt dårlig vær stopper ikke oss! Gleder meg masse. Siste del av svarene kommer senere i dag ;-) 

  - Karoline i 

   

 • 10


                                     

  Som dere ser har jeg klart å laste opp et bilde, dette er da et bilde tatt med iphone. Ergo går det tydeligvis å laste opp bilder som er tatt med iphone, men ikke med speilrefleksen. Det kan være noen instillinger jeg må ordne eller noe. Men jeg tror faktisk det er mac'en som mangler noen innstillinger, så jeg skal prøve å laste de opp fra skole pc'n i morgen. Anyway, her kommer flere svar: 

  Leser du andre blogger? I så fall hvilke? 

  Hmm, jeg leser ikke så mange blogger, men noen er det jo, blant annet: 

  www.explode.blogg.no

  www.sjokoladekakemedglasur.blogg.no

  www.marenviks.blogg.no

  www.karolinephotography.blogg.no

  www.hjertebarn.blogg.no

  Er også en tur innom tcmn i blant også ;) 

  Har du noen favoritt butikker du handler klær på i Spania? 

  Ja jeg har to butikker hvor jeg alltid finner meg klær, de heter Bershka og Pull & Bear. Elsker disse butikkene, de har kjempe kule klær. Av og til kan jeg også finne meg noe på Stradivarius. 

  Har du eller har hatt kjæledyr? 

  Ja jeg har hatt to marsvin. Hun første het sussi, hun var verdens søteste men fikk brystkreft og måtte avlives. Helt for jævlig. En stund senere fikk jeg en ny jente, hun kalte jeg for pernille. Men etter et besøk hos marsvinet til venninnen min som også var jente og min frøken begynnte å jokke på henne bynte jeg å lure på om det virkelig var en jente. Så vi endte opp med å kalle henne/han for pernils isteden. Han/hun måtte jeg gi fra meg mens jeg bodde her på GC i fjor. 

  Har du noe kallenavn? 

  Karo vært kallenavnet mitt stortsett hele livet, men etter jeg flyttet hit er jeg bedre kjent som k2. Dette fordi vi var to karoline i klassen og da ble det k1 og k2. Loca er vell også et ofte brukt kallenavn på meg, det betyr altså gal. 

  Kan du legge ut bilder av ringer, smykker og armebånd? 

  Ja det kan jeg gjøre vet du. Har kjøpt masse nytt stæsj ;) 

  Trener du på treningssenter eller jogger du for det meste? 

  Jeg har jo vært syk over lengre tid, men nå er jeg tilbake med trening igjen. Jeg trener på treningssenter to ganger i uken og jogger de dagene jeg ikke er på treningssenteret. 

  Kan du lage flere videoer og legge ut, fra Spania? 

  Jeg har mange ideer og holder på med flere videoer, så du kan vente deg mange filmer fra Gran Canaria fremover (så fremst de vil laste opp da). 

  Har dere lange skoledager? 

  JA! Tre dager i uken starter vi 07.30 og slutter 16.45. Oh my god, jeg synes dette er umennesklig lange skoledager. Når vi da er ferdig klokken 5 skal vi jo komme oss hjem, så må man få i seg noe mat og deretter er det lekser. Så vi har så og si ingen fritid, utrolig slitsomt. Men grunnen til at vi har så lange dager er for at timeplanen skal gå opp, de har veldig mange valgfag her i år, så er det litt av et puslespill for å få alt til å passe på timeplanen. Men uansett, alt for lange dager! 

  Hva er det beste med å bo i Spania? 

  Det beste må vell være klimaet, at det er varmt og masse sol. Ellers liker jeg den spanske kulturen og miljøet her. Det som er så bra med Gran Canaria er at det er mange muligheter her, det er mye du kan gjøre. Shopping, go kart, fjellturer, strandliv osv. Bare du gidder kan du oppleve masse morsomt her. 

  Er du ute hver helg, og drikker du alkohol? 

  Jeg var jo veldig mye ute i fjor, så jeg kjenner jeg er litt mett på det med å være ute hver helg. Man kan ha rolige helger også, men som regel ender det jo ikke sånn. Jeg elsker jo å være ute å danse, så når noen maser om at jeg må bli med er det vanskelig å si nei. Det er ikke hver helg, men det har vært ofte i det siste ja. Jeg drikker alkohol ja, men jeg drar ikke ut med det målet om å drikke med så full at jeg ikke husker hvilken planet jeg er på. Jeg tar meg gjerne en øl og koser meg med, men som alle andre går også jeg på en smell av og til, men jeg er ikke avhengig av alkohol for å ha det gøy. Er man med rette folkene og har bra musikk så er det mer enn nok for meg. 

  Er spanske gutter kjekkere enn norske? 

  Altså, det er jo mange spanske herligheter her, men det er slett ikke alle.  Og de kjekke er som regel opptatt uansett, men det er jo lov å se! Jeg vil ikke si at de er spesielt kjekkere enn norske gutter, det finnes mange kjekke gutter i Norge også. 

  Er det forskjell på væremåten til spanske og norske gutter? 

  Altså, idioter finnes overalt. Men de er kanskje litt ekstra klåfingra her, enkelte har null respekt for jenter og er jævlig plagsomme. De spanske guttene har nok et litt anderledes syn på jentene enn gutter i Norge har. Noen kan være veldig dominerende og har litt gammeldags syn på kvinner. Det er også veeeldig mange sjalu typer her. Jeg sier ikke alle er sånn, men et stort flertall. Jeg vet ikke hvor mange av venninnene mine som har fått smake på det, de virker jævlig grei i begynnelsen, men så starter det.. Men er de av den omsorgsfulle typen da er de virkelig der for deg. Og de stiller virkelig opp for hverandre.

  Siste del av svarene kommer i morgen :-) 

  - Karoline i 

 • 8

  Hvorfor har du sluttet å legge ut outfit bilder? 

  Jeg har vel egentlig aldri lagt ut outfit bilder fast, bare sånn av og til. Men hovedgrunnen er nok at jeg jobbet hele sommeren, noe som for det meste innebar og gå på jobb på morningen, komme hjem å legge seg, spise mat, legge seg igjen. Så jeg gikk bare i joggeklær hele tiden og ordnet meg nesten aldri, så jeg orket ikke legge ut bilder av det. Ikke så fryktelig interessant med joggeklær, hehe. Men kan prøve å legge ut litt oftere! 

  Hvor mange er dere i klassen? Hvor mange gutte og hvor mange jenter? 

  Jeg tror vi er rundt 16 stykker, 5 gutter og resten jenter. VI  var 18 ved skolestar men to stykker har allerede valgt å flytte tilbake til Norge. Vi er ikke så mange, men jeg synes vi er en fin gjeng! 

  Er det noen kjekke gutter i klassen din? 

  Ja de er vell grei de.. 

  Lurer på om du er singel enda? 

  Ok, her kommer nok den største avsløringen av alle - I'm not single anymore!  Nå har jeg funnet meg en kjekk spanjol. Det er helt utrolig, så aldri for meg at jeg skulle finne meg en kar her. Jeg er ikke noe kjærestejente, er den mest uromantiske personen ever og er super rar/gal, men han likte meg til tross for det da, så nå har vi vært sammen i over 2 måneder. Vi ble faktisk sammen dagen etter jeg kom tilbake til øya, men vi hadde jo holdt på litt før jeg dro til Norge da. Og det var jo når jeg dro til Norge at jeg innså hvor glad jeg faktisk var i han og lucky for me så følte han det samme. Så beklager om jeg knuste hjertet ditt nå Levi..

  Hva er egentlig grunnen til at du bestemte deg for å ta et år til i Spania? 

  Vel, jeg tenkte jo mye fram og tilbake, og holdte lenge en knapp på Tromsø. Men så tenkte jeg, jeg hadde det helt fantastisk her i fjor, jeg har alle vennene mine her , jeg vil lære mer spansk og jeg er bare ung en gang så hvorfor ikke. Altså, jeg har den tankegangen at ting blir aldri det samme to ganger, med dette mener jeg at jeg visste at dette året kom til å bli anderledes. Denne gangen bor jeg alene og mange av mine gode venninner har flyttet tilbake til Norge. Men jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte GC :) 

  Kan du lage et innlegg med masse forskjellige bilder av deg?

  I'm on it! 

  Hvilken linje går du på? 

  Jeg går siste året studiespesialiserende. Det er den eneste linjen de har her, men det var jo det jeg skulle gå så det passet meg ypperlig! 

  Har du ett eller flere favorittfag på skolen? 

  Favoritt faget mitt er helt klart spansk, jeg elsker å lære spansk. Men er også veldg glad i media, så det må være disse to som er favorittfagene mine. 

  Hvilken bunad har du? Hvorfor valgte du akkurat den? 

  Jeg har nordlands bunaden i grønn. Jeg valgte den først og fremst fordi jeg synes den er veldig fin og jeg har slekt i nordland. I tillegg er det bestemoren min som har brodert alt på den, så derfor er den ekstra spesiel for meg. Jeg elsker å gå i bunad, jeg føler meg så fin da. Jeg bruker det ved hver mulige anledning! 

  Liker du Justin Bieber og hører du på sangene hans? 

  Nei jeg liker overhodet ikke Justin Bieber. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg kan bare ikke fordra han. Jeg har ingen av sangene hans på spotifyen min. Men jeg kan innrømme at han har kommet med noen bra sanger da, hehe. 

  Bruker du sminke hver dag? 

  Nei ikke hver dag, noen dager orker jeg bare ikke. Men de dagen jeg våkner med skikkelig mårratryne er det ganske kjekt å skjule det under litt maskara og eyeliner. Men utenom det kjører jeg som regel ganske naturlig stil på skolen. Men når jeg skal ut derimot klæsjer jeg på litt ekstra. 

  Hvorfor er du så dårlig til å svare på kommentarene? 

  Jeg vet jeg suger på det punktet hvor det kommer til å svare på kommentarer. Men det har bare vært mye styr, jeg flyttet hit og skulle komme meg i orden her. Så ble det skole, besøk fra Norge, kjærest, venner osv. Jeg har jo så vidt hatt tid til å blogge engang, og nå har jeg jo vært en måned uten blogging. Men jeg føler det var greit med en pause, for nå er jeg kjempe motivert til å blogge masse og ikke minst, å svare på kommentarer. Jeg skal ikke love noe jeg vet jeg ikke klarer å holde, men jeg kan si det så pass som at jeg skal virkelig prøve å svare på kommentarer hver dag. (bortsett fra helgene da som er ganske opptatt)

  Har du noen favoritt parfyme? 

  Jeg har ganske mange parfymer jeg liker. Alle parfymene mine minner meg liksom om perioder hvor jeg brukte dem. For øyeblikket liker jeg veldig godt parfymen min fra Moods of Norway - coctail 

  Handler du mye på nett i Norge/Spania? I så fall hvilken nettbutikk? 

  Jeg handler ikke mye på nett, men om jeg vet at mamma skal komme hit kan jeg godt klikke meg innom nelly.com og kikke litt slik at hun kan ta med hvis jeg finner noe jeg vil ha. Noe jeg som regel alltid gjør, jeg elsker den nettsiden. I det siste har jeg funnet veldig mye på ginatricot.no også, jeg synes de har veldig mange kule klær. Så det er kun disse to jeg bruker når jeg handler på nett. 

  Hva er det neste du skal kjøpe av klær? 

  Nå er det vel en stund til neste gang jeg skal kjøpe klær. Fattig student nå vet du, hehe. Men jeg har nylig bestilt en del klær fra nelly.com ettersom folk hjemme vil gi meg noe i julegave men ikke vet hva siden jeg bor i langtvekkistan. Så da tenkte jeg finner noe jeg vil ha så får jeg det i julegave. Gleder meg! 

  Kommer flere svar senere, nå må jeg ordne litt her i leiligheten og få i meg noe mat! Håper dere har fått svar på det dere lurte på så langt :-) 

  - Karoline i 

   

   

 • 3

  Hei! Jeg blir så irritert, nå som jeg har hatt tid og lyst til å blogge så går det ikke å laste opp bilder. Jeg tror blogg.no er ute etter meg eller noe. Jeg har så mange bilder jeg vil dele med dere, men det går jo ikke. Uansett, jeg kan prøve å legge ut svarene på spørsmålsrunden i et innlegg i morgen. Nå skal jeg dra å spise med noen venninner! Håper jeg klarer å laste opp bilder i morgen! Ha en fin kveld videre folkens :-) 

  - Karoline i 

 • 20

  Hei! Det føles helt rart å skrive her igjen, jeg kan ikke huske sist gang jeg blogget engang.. Men det har bare vært så mye i det siste, og når man først sklir bort fra bloggingen er det vanskelig å komme seg tilbake. Jeg tror jeg har mistet så og si alt jeg hadde av lesere, og det skjønner jeg. Hvem gidder vel lese en blogg som aldri oppdaterer.  Uansett, jeg er helt frisk nå, de fant aldri ut hva som feilte meg, de mente jeg var nervøs(!) for noe og bla bla bla. Den kjøper jeg ikke, men det viktigste er at jeg føler meg frisk. Mamma har vært en tur her siden sist, hun slåss med sykehuset og alt, for når hun kom var det ganske ille, jeg var faktisk veldig dårlig. Jeg tror ikke helt jeg ville innse det selv egentlig. Jeg vil gjerne få blogget en gang om dagen for å oppdatere dere, da spesielt mine kjære hjemme om hvordan det går her. Men jeg går siste året på vgs og det krever utrolig mye fra meg. Jeg har skoledager fra 07.30-16.45 i tillegg til en haug med lekser. Så jeg har så og si ingen fritid, når da helgen kommer er det å leve livet, dermed havner bloggen langt bak i rekken med prioriteringer. Jeg håper dere forstår det. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å få oppdatert dere en gang i blant. Videobloggen har vært klar lenge, men nekter å laste seg opp. kanskje jeg må lage meg youtube konto å laste den opp der isteden. Om ikke får jeg bare svare i ett innlegg, men sykt irriterende ettersom jeg faktisk har laget video til dere! Jeg beklager at jeg ikke har blogget, det er dårlig av meg for jeg vet jeg har/hadde flere faste lesere. Jeg føler liksom jeg har sviktet dere, men jeg håper dere skjønner min situasjon. 

  Jeg blogger mer senere ;-) 

  - Karoline i 

    • karoiver

  Karoline er mitt navn og jeg kommer fra en liten plass i finnmark. Jeg har levd livet på Gran Canaria i to år og nå er jeg klar for studentlivet i Tromsø. Jeg blogger om hverdagen min, som består av morsomme sprell, skole, fotografering, masse galskap og ellers det jeg har på hjertet. Enjoy! ;-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde