karoiver -
Hjem Add Om meg Kontakt

7

Hei! Jeg tror bare jeg må innse at jeg ikke er noe til blogger. Jeg forsvinner jo hele tiden fra bloggverden og er ikke noe flink til å oppdatere så jeg tror bare jeg må si at jeg kommer til å blogge når jeg føler for det, så får dere ta en titt innom i ny og ne så har jeg kanskje blogget.

Uansett så stortrives jeg i Tromsø, jeg elsker å bo her! Selv om jeg kjenne e savnet etter GC bare større og større! Jeg har enda ikke fått meg leilighet, men håper virkelig jeg finner meg noe snart så kjæresten min også kan komme hit og bo sammen med meg. Men jeg klager ikke, det er koselig å bo hos tante og dem. Jeg har hatt en super start på studentlivet, jeg har møtt herlige mennesker og jeg føler jeg har valgt det rette stuidet for meg, selv om det egentlig var film jeg ville satse på, men jeg er ung og jeg har enda mange muligheter videre.

Ahh, og siden sist har jeg jo fått lappen, woopwoop! Må si det er skummelt å kjøre her i Tromsø ettersom jeg er vandt til å gjøre på den lille hjemplassen min hvor vi kaller den eneste rundkjøringen vår for føflekken eller vorta, det sier jo litt om hvor "stor" den er, så litt forskjell og kjøre i en storby kan man vel si!

Vel, jeg skal slutte å love ting jeg ikke holder, så jeg lover ingen blogging. Men jeg har enda tenkt å skrive det innlegget om hvordan det var å starte på universitetet og sånt, så det kommer, men jeg vet ikke når. Om jeg føler for det skriver jeg det kanskje i morgen! :)

- Karoline i • karoiver

  Karoline er mitt navn og jeg kommer fra en liten plass i finnmark. Jeg har levd livet på Gran Canaria i to år og nå er jeg klar for studentlivet i Tromsø. Jeg blogger om hverdagen min, som består av morsomme sprell, skole, fotografering, masse galskap og ellers det jeg har på hjertet. Enjoy! ;-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde