karoiver -
Hjem Add Om meg Kontakt

14

Hola! Den forige videobloggen blir det bare tull med, så jeg lager like greit bare en ny en. Dere har jo stilt mange spørsmål så det vil nok ta litt tid, så i mellomtiden legger jeg ut litt bilder fra leiligheten: 

Jeg stortrives i leiligheten, til tross for at jeg hater å sove alene, hehe. I tillegg har jeg en nydelig utsikt, spesielt når det er solnedgang :-) 

- Karoline i 

 

 • 9

  Hei! De har fortsatt ikke funnet ut hva som feiler meg, men jeg begynner å bli mye bedre, og det er jo bra! De siste dagene har vært helt herlig, jeg har følt meg ganske bra og i går gikk jeg både til og fra skolen, noe jeg ikke har gjort på flere uker ettersom jeg ikke har hatt energi. I går var jeg så bra at jeg dro med meg mamma og Trine på shopping. Vi skulle ta buss, så var det en som gikk direktet til senteret, men den måtte vi vente over en halvtime på. Så vi heiv oss på en annen buss, en sånn som går innom alle småplasser, kriker og kroker. Etter den flotte "sightseeing" turen kom vi fram og var veldig klar for å svi av noen kroner. Men hva skjer da? Joda, når vi går inn i første butikken, går strømmen på hele senteret. Det er så typisk! Så dermed hoppet vi i en taxi og dro til et større senter, da hadde vi jo reist langt og lenger enn langt så da var vi skrubbsultne, og gikk for å spise "papa con queso", altså pommfri med ost, my favorite ♥ Deretter fikk vi shoppet oss litt småtteri, ironisk nok handlet jeg mer til bestevenninnen min enn til meg selv, hun har nemlig bursdag snart. Apropo bursdag, det er ikke mange dagene til jeg heller har bursdag, faktisk bare 2 uker igjen, can't wait!


  Shoppingsklare jenter, det er mamma som er linselus med handa si forresten.

  Jeg skal se om jeg ikke får lagt ut videobloggen i dag, men lekser kommer først, så får se hva jeg får tid til. Håper dere har en fin dag! :-)

  - Karoline i

 • 13  Jeg har null motivasjon for tiden, ingenting går min vei.. Jeg er dårlig så og si hver dag, jeg henger etter med leksene og jeg har falt helt ut av mitt sosiale liv. Jeg har rett og slett ikke energi. De nye folka i klassen må jo tro jeg er super usosial. Jeg hater dette, og ikke vite hva som feiler meg, og ikke kunne være den aktive, glade jenta jeg bruker å være, og ikke klare å henge med på skolen. Men i morgen skal jeg tilbake til sirkuset, bedre kjent som sykehuset. Jeg skal få svar på prøvene og prate med legen. Målet mitt er å være frisk til helgen, jeg har allerede bestemt meg! Jeg sier hele tiden til meg selv at jeg er frisk og at alt går bra, men det gjør jo ikke det. Kroppen min har det jo langt fra bra, det er ikke normalt å gå sånn. Men jeg tenker alltid at jeg må være positiv, tenker du bare negativt, ja så går det bare en vei. Tenker du positivt klarer hvertfall du og komme deg fremover, selv om kanskje ikke kroppen din går i helt samme retning. Nå for tiden er bilder min store inspirasjon ♥ Er jeg dårlig, eller sliter med å finne motivasjon til leksene så tar jeg frem bilder jeg har tatt og redigerer litt, så går det fort bedre etterpå.   Satser på at legen hjelper meg i morgen, så jeg blir frisk og kan fortsette å leve livet, og ikke minst å komme ordentlig i gang med bloggingen igjen! 

  - Karoline i 

 • 12

  kjære lesere! Jeg lever, slapp av! Grunnene til at jeg ikke har blogget er mange, men i hovedsak er det fordi jeg har vært syk. Jeg har vært inn og ut hos legen, vært på sykehus, fått meg en ambulansetur og greier. Jeg skal til sykehuset i morgen også for å undersøkes nærmere. Men dere trenger ikke bekymre dere, det er ikke noe alvorlig. Prøvene viser ingenting, men jeg føler meg overhodet ikke bra og ligger for det meste. Og det går mye utover skolen. Som er en av de andre grunnene til at jeg ikke har blogget, dagene flyr avgårde, vi har skoledager til 16.45 og da blir det liten tid til blogging. Tiden går til lekser, rydding, mat osv. og plutselig er klokken så mye at det er sengetid. 

  Dette ble bare en kjapp oppdatering men nå vet dere hvertfall at det går bra! Det blir ingen blogging i helgen heller ettersom jeg har mye å ta igjen med lekser og andre ting. Jeg har videobloggen klar, den må bare redigeres litt og ordnes klar til å publiseres, noe jeg prøvde på forrige uke, men som dere ser så lyktes jeg ikke. 


  Dette var før jeg ble kjempe dårlig.. Satser på at formen kommer seg i løpet av helga, eller at legen sier noe fornuftig i morgen, får bare holde motet oppe ;) 

  - Karoline i  • karoiver

  Karoline er mitt navn og jeg kommer fra en liten plass i finnmark. Jeg har levd livet på Gran Canaria i to år og nå er jeg klar for studentlivet i Tromsø. Jeg blogger om hverdagen min, som består av morsomme sprell, skole, fotografering, masse galskap og ellers det jeg har på hjertet. Enjoy! ;-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde