karoiver -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Hei hei! Da var det endelig høstferie og helg åsså for den saks skyld :D Det skal bli deilig med skolefri i to uker, så får jeg meg en liten tur hjem også. Jeg reiser i morgen ettermiddag, men kommer meg bare til Oslo. Det blir nok en lang flytur, men jeg har pc'n for å se på film, telefon for å høre på musikk og blader jeg kan kose meg med så det går nok bra. I dag var jeg, tante og Muriel en tur på Puerto Rico senteret. Da fikk jeg kjøpt en litt gaver til de der hjemme, Måtte selvfølgelig en tur innom, trenger jeg si det? Det starter på M.... I kveld skal jeg en tur til K1 og Even, så skal vi ut å feire høstferien med resten av folket.

Ellers er jeg ferdig å pakke, det gikk ganske fort egentlig. Er jo ikke så mye jeg trenger å ha med meg siden jeg har masse ting hjemme i Norge. Hvor sykt er ikke det egentlig, at jeg velger å forlate denne fantastiske varmen for å dra hjem til en 3-5 grader?! Det er jo mellom 20-25 grader kaldere enn det er her, brrrr! Men det blir jo godt å se familie å venner igjen da <3 


Det er så fryktelig mange mynter å holde styr på i Euro!! 


Trur Muriel er litt glad i rosa, både rosa telefon å diamanter ;) 
Fikk ikke til å laste opp outfiten, den kommer kanskje i natt en gang ;) Ha en fin kveld :) 

- Karoline i 

 • 5

  Jeg vet ikke hva jeg skal si... Jeg må være verdens dårligste blogger! X-antall ganger har jeg lovet at jeg ikke skal være sløv og at jeg skal blogge mer, men jeg klarer ikke å følge det opp. Men prøv å sett dere i min situasjon, det skjer noe fra du går ut døra til du kommer hjem igjen på kvelden, da er det ikke bloggen man tenker på først. Det kan være vanskelig å forstå at det er så hektisk, men det er lekser, venner, stranda, familie osv. som tar opp tiden min. Men jeg vet ikke hva som er best, at jeg oppdaterer en gang i blandt eller at jeg lar vær å blogge? Denne gangen skal jeg hvertfall ikke love dere noe som helst, ettersom jeg aldri klarer å holde det jeg lover... Jeg oppdaterer når jeg får tid og føler for det. 

  Det var dagens peptalk til meg selv, nå kan dere få høre om det jeg har drevet med den siste tiden. Denne uken har jeg faktisk hatt ganske mye å gjøre når det kommer til lekser. kjedelig! Utenom leksene har jeg vært mye sammen med Karo og Even, det kommer vell ikke som noe sjokk ;) Vi har blitt skikkelige matbuddiser, laget middag sammen osv. Idag lagde Karo kjøttboller mens jeg fikset dessert til oss, sjokoladecroissant, sjokolademuffins og ett mektig sjokoladekakestykke. Det må jo kanskje sies at jeg ikke fikset alt dette selv da, damen i butikken hjalp meg med å legge det i poser for meg ;) Så jeg kan med sikkerhet si at vi var ganske mette til slutt. 

  I går var jeg og tante en tur på Atlantico (kjøpesenter), det var koslig! Denne gangen var det bursdagsgave til bestevenninnen min Ina som sto i fokus, hun har nemlig bursdag mens jeg er hjemme. Apropo hjemme, det er bare to dager til jeg reiser! En skoledag igjen så er det høstferie, me gusta! 

  Men nå skal jeg ta å legge meg, begynner 07.40 i morgen, noe som betyr at jeg må stå opp alt for tidlig.... Natta :) 


  On the road again... 

  Vi har bare en cd i bilen, så nå kan vi alle sangene utenatt ;) 


  Måtte  en tur innom her også <3 
  Har ikke så mange spennende bilder, men det kommer seg ;)                                                             NB! Dette skulle blitt postet i går kveld, men mistet internett... 
  - Karoline i 
 • 5

  Hola! Igjen har jeg glimtet med mitt fravær, denne gangen har jeg hatt mine grunner, men det orker jeg ikke gå inn på her på bloggen. Det er ikke det vi skal tenke på nå, det viktigste nå er at jeg er tilbake! Mamma og Stepappa reiste i går etter to fantastiske uker. Det var kjempe godt å ha de her, men er jo ikke lenge til jeg ser de igjen, ettersom jeg skal hjem en tur i høstferien :) 

  I går dro vi ett gjeng på stranda, vi hadde det kjempe gøy! Etter noen timer der kom onkel å hentet meg, K1 (karoline) og Even, så kjørte han oss på Mc'ern. Gjett om det var godt med cheeseburger <3 Har sikkert ikke vært der på en uke! Etter vi hadde fått alt for mye mat i magen dro vi til meg for å øve på spansken ettersom vi hadde prøve idag. Det ble litt øving, før tullingen vår tok helt over, men tross all latteren og tullinga gikk det bra på prøven. Man får virkelig trent lattermusklene med disse to! :) Kan jo også nevne at vi tok oss en "very berry" ansiktsmaske, som den så fint het. Da ble vi to lilla zombier, K1 så serriøst skummel ut... 

  Idag har jeg hatt en grei dag, vi hadde svømming i gymmen, slitsomt! Men samtidig veldig morsomt. Jeg har forresten laget videobloggen, men må redigere den ferdig først. Nå skal jeg ta meg en joggetur, heijdå! 


  Amadores stranda 


  Naaam! :D 


  Jeg og K1 hadde en veldig koslig dag sammen <3 Må gjentas! 


  Creapy... 
  Naboene har en søt liten kjøter! 

  - Karoline i 

 • 5

  Hei! Det er liv i meg altså, jeg har bare hatt ekstremt mye å gjøre i helgen og ellers... Jeg har brukt mye tid på å være sammen med mamma og stefaren min, noe som har vært koselig. På lørdagen var vi "utolig" nok på shopping igjen, men denne gangen dro jeg med en innstilling at jeg bare skulle se, IKKE kjøpe! Tror dere det funket eller? Det gjorde åpenbart ikke det siden jeg kom hjem med 2 svære poser... Så den turen var ikke bare litt failed! På lørdags kvelden feiret vi bursdagen til onkel, det er jo enda en god stund til han har bursdag men mamma og stefaren min ville feire den sammen med han før de reiser. Det var kjempe koslig, vi dro ut og spiste og han fikk bursdagsgaven fra dem. 

  Ellers har jeg gjort litt lekser, vært med venner og vært hjemme sammen med familien. Hele ettermiddagen i går jobbet jeg og stefaren min på spreng for å finne billetter til meg, siden jeg vil hjem en tur i høstferien. Det var ikke ett enkelt prosjekt! Men vi kom i mål til slutt og jeg kan begynne å glede meg til å dra hjem en tur. Jeg har egentlig ikke noe særlig savn til Norge enda, jeg gjør så mye hele tiden at jeg nesten ikke har tid til å savne de der hjemme. Men det skal selvfølgelig bli godt å se de igjen. 

  Nå skal jeg fikse meg ferdig, jeg begynner ikke før om en times tid på skolen, herlig! Jeg tenkte hvertfall å lage en videoblogg med svarene fra spørsmålsrunden, vet ikke helt når jeg får den ferdig og lastet opp i og med at jeg aldri har gjort det før, men den kommer hvertfall i løpet av denne uken :) 


  Var en tur ute med Karo på fredagen :) 


  Før vi dro ut for å spise på lørdagen


  Muriel pyntet og klar til bursdagsfeiring 

  Fikk ikke tid til å laste opp flere bilder, det kommer mer senere ;) 

  - Karoline i 

 • 7

  Hei! Da var det plutselig helg igjen :) Tenkte å ha en spørsmålsrunde her på bloggen, i og med at jeg ikke blogger så alt for mye i helgene (ikke at jeg gjør det så mye ellers heller da). Så kan dere stille spørsmål om hva dere vil, om GC, meg eller andre ting, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. Kanskje jeg til og med peiser på med en videoblogg med svarene! Så bare kjør på med spørsmål ;) 

  God helg!   - Karoline i 

 • 5

  Hei! Jeg er så glad, jeg har fått mamma og stepappa hit :) Gud så godt det var å se de igjen! Det merkes at det er en stund siden jeg har sett de nå, at jeg ikke har hatt muligheten til å se de hver dag. Det har liksom vært noe som har manglet i hverdagen, men nå er de endelig her. Nå har vi to uker sammen, så det blir kos. 

  Idag har vi fri fra skolen i og med at det er helligdag her. Deilig! 

  Bilder fra gårdagen: 
  <3


  Tung last!


  Dette er en liten del av hva de hadde med til oss...  - Karoline i 

 • 0

  Hei! Igjen er det lenge siden jeg har blogget... Det bare blir sånn i helgene, jeg gjør noe hele tiden! Jeg tror dette er noen av de mest stressende dagene jeg har hatt siden jeg kom hit, men gjett om det har vært noen gøye dager ;) Jeg gikk hvertfall for det alternaltivet hvor jeg skulle gjøre byen utrygg. Noe som resulterte i at jeg fikk meg en kraftig kul og blåveis på foten, ettersom jeg snublet i en trapp. Jeg gikk som en struts resten av kvelden... Jeg hadde ikke drukket altså, det var bare veldig mørkt og en veldig uventet sving! 

  Idag har jeg bare tatt det rolig og vært med Muriel. Vi fikk ordnet oss spanske nummre idag, måtte kjøpe meg ny telefon også. Men den var kjempe billig så det gikk greit. Det ble litt forandring da, når man går fra iphone til en Nokia klapptelefon med vanlige taster... 

  Vi lagde oss smootie i stad, den ble vell ikke sånn kjempe god, men helt grei! 

  Har ikke tatt noen bilder i helga så derfor blir det bare smootie bilder. 

  - Karoline i 

 • 3  - Karoline i 

 • 0

  Hei! Der var det jammen meg helg igjen, jeg syns denne uka har gått kjempe fort. Jeg og Muriel har akkurat vært å tatt oss en dukkert i bassenget, kjempe deilig! Vi hadde bassenget helt for oss selv så vi svømte rundt overalt. Hosten har hvertfall gitt seg (Y). Ellers klarer jeg ikke å bestemme meg for hva jeg skal gjøre i kveld, har masse muligheter. Det store spørsmålet er om jeg bare skal ta en rolig kveld eller om jeg skal ut å gjøre byen utrygg. Så jeg må sette meg litt i tenkeboksen ;) Det er forresten bare 5 dager til mamsen å stepappsen kommer, det blir kos!

  God helg alle sammen! :) 

  - Karoline i 

 • 2

  God morgen alle sammen! I dag er det litt overskyet og dermed litt kaldt.. Jeg har fått kjempe vondt i halsen i løpet av natten, noe som resulterte i mye hosting. Jeg hørtes nesten ut som den ene lærern min når han får hosteanfall annenhvert minutt i timen vår, stakkars Muriel som lå på naborommet.... 

  Nå må jeg komme meg ut døra å gå til skolen, ha en fin dag, snart helg :) 

  - Karoline i  • karoiver

  Karoline er mitt navn og jeg kommer fra en liten plass i finnmark. Jeg har levd livet på Gran Canaria i to år og nå er jeg klar for studentlivet i Tromsø. Jeg blogger om hverdagen min, som består av morsomme sprell, skole, fotografering, masse galskap og ellers det jeg har på hjertet. Enjoy! ;-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde