karoiver -
Hjem Add Om meg Kontakt

6Fadder Karo er klar for 90 talls festen som starter om ikke så lenge. Jeg gleder meg sykt masse, det blir gøy å se alle antrekkene og ikke minst bare være med gjengen. Vi har en herlig faddergruppe og jeg er utrolig takknemlig for at jeg får være fadderen deres ♥ Jeg skal prøve å ta masse bilder i kveld så dere får en smakebit av hvordan det er! Ha en super fredag alle sammen og god helg! :-) 

- Karoline i 

 • 3

  Yooo! Fadderuken går som det suser og det er alltid nok å gjøre. Jeg er fadder sammen med to venninner og vi har 25 fadderbarn. Så det er nok å henge fingrene i med andre ord. Det er litt komisk at jeg er nitten og de fleste på gruppen er over tyve, og jeg som er yngst er den som leder flokken liksom, haha! Men det funker fett og vi har det kjempegøy sammen. Jeg ble forkjøla på mandag og når det ble kombinert med masse roping og snakking i en stor forsamling resulterte det i at stemmen min sprakk. Jeg høres helt for jævlig ut når jeg snakker, det høres ut som jeg har vært på whiskeyfylla i en uke og det har tydeligvis blitt verre i dag ettersom folk sliter med å forstå hva jeg sier. Haha! Jeg er på vei til universitetet for å dra på et orienteringsmøte hvor jeg må si noen ord. Hvordan det skal gå med min stemme aner jeg ikke, men vi satser på at folk forstår hva jeg prøver å si, eventuelt får jeg finne en tolk, haha! Til helgen har vi to temafester, i morgen er det 90 talls fest og på lørdag er det superhelt fest. Jeg gleder meg sykt, det blir kjempebra! Jeg skal prøve å ta masse bilder :-)

  - Karoline i

 • 4

  Hola! Planen om å blogge oftere gikk visst ikke så bra, sjokk! Neida, det har lett for å bli sånn. Jeg er i alle fall tilbake i kalde Tromsø igjen, universitetet er i gang og vi har startet på vår første fadderuke, jeg er forresten fadder i år, noe som er kjempegøy! Men som fadder har vi fullt opp med ting å gjøre hele tiden så hvor mye tid jeg får til bloggen vet jeg ikke. Men når to uker med fest, moro og andre sprell er over håper jeg å komme tilbake til gamle bloggrutiner, hehe. Jeg slenger med noen bilder fra Mallorca hvor vi koste oss på stranda med mojitos, på shopping, på byvandring og på restauranter og barer :-)                       

                      

  - Karoline i 

 • 6

  Holaaa! Endelig kom jeg meg på nett! Vi har ankommet Mallorca og nyter ferielivet til det fulle! Flyet gikk tidlig i går så jeg sovnet naturligvis på flyet, når jeg da kom til meg selv igjen og åpnet øynene så jeg rett inn i to barneøyne som stirret intenst på meg. Jeg skvatt som faen og kunne se pøbelen inni øynene hans! Og ikke nok med det, han stirret på meg resten av flyturen!! Creepy! (De som har fulgt meg en stund vet at jeg ikke er noen fan av barn...) Når vi da endelig kom fram måtte vi vente i en halv evighet på kofførtene. Mamma trakk mange konklusjoner om hvorfor:

  1. De tok seg en times lunsj akkurat når vi kom.

  Så startet båndet å gå, men ingen baggasje kom ut.

  2. Det gjorde de bare for å terge oss og for at alle som satt på båndet skulle reise seg.

  Båndet stoppet og en ny runde med venting var i gang.

  3. De har glemt å diskutere kampen fra i går.

  Båndet starter nok en gang, men ei denne gang kommer det noe baggasje.

  4. De sjekker hvor lei vi er av å vente.

  Båndet stoppper igjen.

  5. Vi så tydeligvis ikke nok lei og overopphetet ut...

  Plutselig ser vi et hode stikke ut fra luken og da skjer det! Båndet begynner å gå igjen og jammen meg kommer det ikke kofførter flyvende ut fra luken også! Så etter og ha ventet lenge og lenger enn lengst kom vi oss endelig på hotellet, og da var det bare å hoppe i bikinien og løpe på stranda <3 Apropo stranda, den venter på meg! Håper dere får en super start på uken alle sammen!

  - Karoline i

 • 9

  Turen rundt i byen var helt grei den, vi så litt innom noen butikker, gikk litt rundt og ellers bare tok det rolig. Jeg synes alltid det er kaos i gatene i Oslo og hver gang jeg er her tenker jeg at her kunne jeg aldri klart å bodd, hehe! Jeg føler rett og slett at byen blir for stor for meg, jeg mister meg selv litt i mengden. Jeg prøvde å trykke noen spennende bilder, men jeg føler ikke det var så mye spennende å fotografere i gatene i dag. Men noen stemningsbilder fra Oslo er obligatorisk så jeg slenger ut noen likevel. 

  Middagen ble selvfølgelig inntatt på selveste McDonald's, hvor ellers? Jeg rett og slett elsker maten der og jeg blir aldri lei. Vi har jo bare Burger King i Tromsø så hver gang jeg er ute å reiser og får spise på Mcern er jeg overlykkelig og føler meg som i paradis. Matvrak + McDonald's = true love ♥

  Når vi kom tilbake på hotellet fant vi en konvolutt med en hyggelig hilsen og frukt og en flaske med boblevann. En kjempehyggelig overraskelse! Nå skal jeg ta meg en dusj å pakke meg inn i den svære badekåpen og de ultra sexy blå tøfflene som følger med. Deretter skal jeg hoppe i senga og innta en stor mengde med snop og se på tv, en perfekt måte å utnytte den siste tiden vi har på dette fantastiske hotellrommet ♥

  - Karoline i 

 • 6

  Hellu! Nå har vi kommet oss til Oslo og i skrivende stund ligger jeg slengt i den deilige hotellsengen. Jeg elsker å sove på hotell, sengene er alltid så deilige, hehe! Vi fikk et svært rom med plass til en hel familie på 5, så vi har nok plass å boltre oss på for å si det sånn! Det er jo typisk at man får et så stort og fint rom når man bare skal være én natt, men jeg skal nyte det så lenge det varer likevel. Planen nå er å trø litt rundt i byen og bare kose oss, og i kveld skal vi bare sløve på hotellrommet ♥

  - Karoline i 

 • 4

  Hei! Og komme tilbake til Tromsø ble ikke helt som jeg hadde tenkt så da orker jeg faktisk ikke bruke ferien min på å være her. Nå drar jeg og mamsen til Oslo og i morgen setter vi kursen mot varmere strøk, nærmere sagt til Mallorca. Jeg gleder meg kjempemasse til late dager på stranden, sol og varme, masse god mat og ikke minst masse mor-datter tid <3 Og siden jeg har vært hjemme i Finnmarka og jobbet hele sommeren skal det bli utrolig deilig å bare komme seg bort litt. Kameraet og pc-en er selvfølgelig med og jeg skal prøve mitt beste for å få blogget litt oftere! Ha en super lørdag alle sammen :-)

  - Karoline i

 • 5

   

  Da var sommeren i Honningsvåg over for denne gang og jeg vender snuten tilbake til Tromsø. Jeg var ganske negativ til å være en hel sommer her hjemme og tenkte at det kom til å bli utrolig kjedelig, men det viste seg at dette ble en av de beste sommerne jeg har hatt på lenge! Jeg har fått tilbake kontakten med en gammel bestevenninne, jeg har fått mer kontakt med folk generelt, jeg har dratt på turer, opplevd en uforglemmelig festival, jeg har sett den fantastiske naturen vår her oppe vise seg fra sitt beste og jeg har hatt en helt super sommer! Nå har jeg to uker ferie før jeg må back to reality og studentlivet. Jeg har ingen anelse om hva jeg skal gjøre, men noe morsomt skal jeg nok finne på. Jeg kjenner faktisk det er litt trist å skulle dra herfra, noe jeg overhodet ikke trodde det kom til å bli, men sommeren har vist meg at man kanskje ikke må tenke så negativt og heller dra med et åpent sinn når man skal dra en plass. Jeg er utrolig takknemlig for denne sommeren og jeg har hatt det veldig fint her på hjemplassen min, kanskje jeg endelig begynner å føle meg litt mer hjemme her ♥  

  Så farvel Honningsvåg, vi sees snat igjen! 

  - Karoline i 

 • 8

  Her om dagen var det en helt nydelig himmel og blikkstille hav så da måtte jeg bare ta med meg kameraet å gå ned i fjæra. Det er veldig kjekt å bo så nært havet, jeg elsker havet og jeg liker å være i fjæra og bare se utover det store blå. Glemme alle bekymringer og hverdagslige ting. Høre hvordan havet skvulper mot stenene. Høre hvordan måkene skriker når de flyr over meg. Kjenne havluften mot ansiktet. Det er en herlig følelse! Og i alle fall når det er så nydelig som det var denne kvelden ♥

  - Karoline i  • karoiver

  Karoline er mitt navn og jeg kommer fra en liten plass i finnmark. Jeg har levd livet på Gran Canaria i to år og nå er jeg klar for studentlivet i Tromsø. Jeg blogger om hverdagen min, som består av morsomme sprell, skole, fotografering, masse galskap og ellers det jeg har på hjertet. Enjoy! ;-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde