karoiver -
Hjem Add Om meg Kontakt

4- Karoline i 

 • 4

  Hei! De siste dagene har bare flydd avgårde! Jeg har jobbet masse og på mandag når jeg hadde fri var jeg på hytta med broren min, kjempekoselig! Jeg har mange ideer til innlegg og mye jeg vil legge ut, men tiden har rett og slett bare ikke strukket til. Jeg kunne selvfølgelig blogget på søndagen når jeg var på jobb ettersom det var ekstremt rolig, men da løp jeg heller rundt og sendte crazy snap istedenfor haha! Det kan dere se et resultat av under her:

  Mildrid, my numba one girl!

  Doffen har daua!

  Hello there mr. Skarv

  Kyss torsken!

  Satan her lukte det fesk!

  - Karoline i

 • 6

  - Karoline i 

 • 5

  Yoo! Jeg har en etterlengtet fridag i dag og gud så deilig det er! Det er kanskje ikke fullt så deilig å vaske huset, men deilig er det likevel! Mamsen og papsen har vært en uke på ferie i varmen og kommer hjem i morgen så da må jeg kvitte meg med de kjære hybelkaninene som har holdt meg med selskap mens de har vært borte. Det er nesten litt trist, men jeg vet de kommer tilbake, det gjør de alltid (hybelkaninene altså) ♥ Vasking er jo i grunn ganske kjedelig, men man må bare gjøre det beste ut av det. Så musikken står på full guffe, jeg har på meg et awesome vaskeoutfit og jeg danser rundt mens jeg vasker. Nå har jeg bare litt vasking igjen så skal jeg trosse "orkanen" som herjer ute for å dra på butikken. Wish me luck! Ha en super dag alle sammen! :-) 

  - Karoline i 

 • 5

  Er det ikke morsomt det øyeblikket når du føler at du endelig er lykkelig og at ingenting kan knuse deg og livet bare bitchslapper deg i trynet og sier "looool, det må vi få gjort noe med!" før det slenger deg med et hardt slag ned i bakken? Jeg var så motivert, så klar for å følge drømmene mine, så klar for å se framover. Det var visst ikke meningen at jeg skulle få ha det så bra. Det som har skjedd er noe jeg må leve med resten av livet, enten jeg vil eller ikke, det er ikke noe jeg kan gjøre, jeg er maktesløs. Tårene har trillet, gud de har trillet. Det er tungt og følelsen er jævlig, men jeg har to valg. Jeg kan la det ta over livet mitt og ødelegge for alt jeg vil oppnå, eller jeg kan vise at jeg er sterk og at jeg klarer å reise meg igjen og leve videre. Valget er enkelt, jeg har reist meg før, og jeg gjør det igjen. Jeg er ikke den som gir opp, jeg lar ikke dette ødelegge meg, jeg er sterk! Det tok meg noen dager å innse det, men nå har jeg tørket tårene og tatt et valg. Dette skal ikke få påvirke meg, jeg skal fremdeles leve livet til det fulle og jeg skal oppnå drømmene mine! 

  - Karoline i 

 • 5

  Midnattsrocken kan ikke beskrives, den må oppleves! For et fantastisk arrangement, og for noen fantastiske mennesker! Masse liv, bra artister, hyggelige, crazy mennesker, øl, fint vær, listen er uendelig! Jeg kan med hånden på hjertet si at det er en av de beste helgene jeg har opplevd her i livet. Jeg hadde det så utrolig gøy og jeg strålte hele helgen! 

  Torsdag etter jobb suste vi avgårde til Lakselv, noe som er 2,5 timer i bil. Eventyret kunne endelig starte! Men på lørdagsmorgenen måtte jeg sette meg i bilen igjen og kjøre tilbake ettersom jeg hadde jobb, det var nedtur! Jeg hadde ikke tenkt å dra tilbake igjen, men i løpet av de siste timene jeg hadde igjen på jobb fant jeg ut at jeg ikke kunne gå glipp av siste dagen og suste dermed tilbake igjen etter jobb og det er det beste valget jeg kunne tatt, avsluttningen på rocken var bare helt awesome! Så de ble en hektisk helg for meg med så og si null søvn, men det var så jævlig verdt det ♥

  Jeg møtte så sykt mange kule, rare, morsomme, hyggelige personer. Alle var så imøtekommende og alle snakket med alle, det var bare helt magisk. Selvfølgelig møtte man på noen ikke fullt så hyggelige mennesker også, men alt det andre veide opp for det og ga meg en helt super festivalopplevelse. Det var så mye liv, så mye glede! Jeg sitter med et stort smil om munnen når jeg skriver dette og tenker meg tilbake. Hvorfor måtte det ta slutt? 

  Rocken var fantastisk, jeg vet jeg gjenntar meg selv, men det er jo sant. Den bare MÅ oppleves! Og husk, det som skjer på rocken, blir på rocken ;) Lett at jeg skal dit neste år, men da skal jeg nok passe på å ha fri den helgen, fordi jeg var helt død etter en helg med null søvn, rocking, kjøring og jobbing. Det er jo et under at jeg ikke kollapset, haha! 

  - Karoline i 

 • 4

  - Karoline i 

 • 3

  Hei alle sammen! Endelig kan jeg sitte meg ned og skrive igjen. Det har gått i ett den siste tiden både på jobb og privat. Det har vært som en berg og dalbane. Jeg har hatt utrolig mange fine og uforglemmelige øyeblikk, men samtidig noen tunge og triste. Jeg har blant annet vært på midnattsrocken som var forrige helg, og det er en helg jeg aldri kommer til og glemme, jeg skal lage et eget innlegg om dette. Når det gjelder andre opplevelser som ikke har vært fullt så hyggelig kommer jeg til og skrive litt om det og, når jeg er klar for det. Nå vil jeg bare fokusere på framtiden og at den ligger i mine egne hender, bare jeg selv kan sette grenser. Jeg blir inspirert hver dag til nye ting jeg ønsker å gjøre og er kjempe motivert for å følge drømmene mine. Det er deilig å skrive igjen, og jeg har så masse jeg vil dele med dere så nå MÅ jeg bare ta meg tid til litt blogging uansett hvor hektisk det er, hehe! Håper dere får en fin helg alle sammen!

  - Karoline i

 • 5

  Hei! I går kveld/natt dro vi på tur igjen i den herlige midnattsola! Turen gikk til Kirkeporten og det var helt fantastisk! Vi var der rundt klokken ett på natten og midnattsola skinte utrolig vakkert gjennom Kirkeporten. Som den smarte klumsa jeg er klarte jeg selvfølgelig nok en gang og ta med kameraet uten minnebrikken, shame on me! Onkel hadde med sitt kamera og bildene han tok var bare helt nydelig, kanskje jeg får stjålet noen fra han ;-) Jeg legger i alle fall ut noen av mobilbildene jeg tok:

  - Karoline i

 • 6

  Dagen i dag kan bare beskrives med et ord - fantastisk! Vi har vært på båttur, badet, laget bål, grillet og bare hatt det supert hele dagen. Ord kan ikke beskrive hvor herlig dagen har vært så jeg legger heller ut noen av de mange bildene jeg knipset gjennom dagen: 

  - Karoline i 

 • 9  ... you change 

  Love my new shoes ♥

  - Karoline i 

 • 5

  Hola! I går kom snuppa mi endelig på besøk til meg, gud som jeg har ventet! Lattermusklene trimmes og galskapen pleies, med andre ord alt som normalt. Men hun er jo ikke bare my number one girl, hun er jo også manageren min. Hun pusher på meg for å blogge og som dere ser har hun fikset meg ny header og ordnet nytt design til meg, noe jeg ikke klarer selv, jeg blir bare forvirret av alt det der. Hun er også fotografen min og er selvfølgelig slaven min så lenge hun er er, mehehe! Håper dere liker oppfriskningen av bloggen, det var jammen på tide! God helg alle sammen ♥

  Tusen takk Muriel, te quiero mi niña ♥

  - Karoline i 

 • 4

  Yooo! I kveldssolen tok jeg og Trine oss en tur bort til Magerøyas egen Copacabana! Vi tenkte vi skulle kjenne på temperaturen i vannet og det var som antatt iskaldt! Trine forlater meg i morgen og blir borte hele helgen, that bitch! Men heldigvis kommer Muriel hit i morgen og gud som jeg gleder meg <3

  - Karoline i

 • 8

  Jeg er så glad i dag, det er utrolig hva noen små ting kan få deg til å føle, små hverdagsgleder! Jeg føler meg så lykkelig og full av håp! Jeg har drømmer og nå føler jeg mer enn noensinne at de kan bli virkelighet, innerst inne vet jeg at de kommer til å bli det, fordi jeg har tro på meg selv og jeg er klar til å kjempe! Drømmene mine er ikke noe jeg vil oppfylle i Norge men ute i verden, jeg er så klar, klar for å fly avgårde, fly mot drømmene mine! Sommeren må brukes til å jobbe, men jeg vet at min tid vil komme og at det vil skje snart. Snart vil jeg kunne dra mot drømmene mine ♥

  - Karoline i 

    • karoiver

  Karoline er mitt navn og jeg kommer fra en liten plass i finnmark. Jeg har levd livet på Gran Canaria i to år og nå er jeg klar for studentlivet i Tromsø. Jeg blogger om hverdagen min, som består av morsomme sprell, skole, fotografering, masse galskap og ellers det jeg har på hjertet. Enjoy! ;-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde