karoiver -
Hjem Add Om meg Kontakt

5

I dag er det steikende sol her og det må nytes til det fulle. Så jeg tok like greit fram det mega svære bassenget for å kjøle meg ned og kose meg i sola. Vi kjøpte det når tantegutten min var her, men rumpa mi passa perfekt oppi der, så da fant jeg ut at jeg også kunne bruke det uten problemer (njaa nesten, bare et problem og det er at ikke hele kroppen får plass da...) Jeg blir så glad når det er fint vær, alt blir så bra da! Man kan kose seg ute og man får et par timers pause fra alle bekymringer og tanker. I morgen er det nøyaktig to uker til jeg starter på universitetet og jeg gru/gleder meg. Jeg har enda ikke funnet meg leilighet, men jeg er med godt mot og satser på at det ordner seg. Jeg klarer liksom ikke helt å glede meg riktig enda når jeg vet at ikke alt er på plass, men det blir nok super bra å begynne og studere i Tromsø. 
- Karoline i 

 • 4

  Hola! På torsdagen dro jeg til Sørkjosen for å ta glattkjøringa, og med min flaks var det tåke den dagen så flyet kom ikke ned, så jeg måtte kjøre masse timer og ta fly hit og dit før jeg endelig kom fram. Jesus for et styr! Når jeg var ferdig på fredagen tok jeg bussen til Tromsø for å overraske søskenbarnet mitt Muriel. Vi hadde ikke sett hverandre etter jeg kom tilbake fra Gran Canaria, så det var herlig og endelig treffe hverandre igjen. Så nå er jeg altså i Tromsø, så reiser jeg hjem i morgen. Og det er derfor jeg ikke har blogget. Det blir bedre blogging når jeg kommer hjem igjen :)

  Damn I love this girl!

  - Karoline i

 • 8

  Hola! I dag steiker solen her i Honningsvåg og det er helt herlig! Har ligget kjempe lenge på verandaen og solet meg, føles jo nesten som vi er på Gran Canaria igjen. Kanskje ikke akkurat, men ikke langt ifra, hehe. Tidligere i dag var jeg en tur i byen og tok masse bilder. Jeg elsker å ta bilder når det er så fint vær, da er virkelig Honningsvåg på sitt beste ♥ 

  Woopwoop, elsker å bo her når det er så fint vær! 

  - Karoline i 

 • 7

  Siste helgen før alt eksamensstresset startet fikk jeg meg en helt herlig overraskelse hos kjæresten. Han lurte meg og sa vi skulle dra på et hotell å besøke en fetter og kjæresten, så kunne vi være ved bassenget sammen med dem. Jeg var litt småfurt siden vi skulle være med dem, jeg ville liksom gjøre noe med bare kjæresten og var litt sur for at vi absolutt måtte være med dem. Når vi kom til hotellet ble vi stoppet av en vakt som sa vi måtte ha sånne armebånd på for å slippe inn, men typen sa vi hadde det nede i resepsjonen. Jeg visste jo at han løy til vakta og ble irritert, jeg hater å lyve og snike meg rundt. Så når vi kom inn på hotellet og inn i heisen kjefta jeg på han, og når vi kom bort til den jævla romdøra da så banket han ikke på, men han åpnet den med en nøkkel. Da begynte jeg å ane at han hadde lurt meg, og når døra ble slått opp ble jeg møtt av et hav med roseblader som lå på gulvet og innover rommet. Hjertet mitt smeltet helt og jeg fikk utrolig dårlig samvittighet for at jeg var så sur. Men humøret ble fort bedre og vi hadde det kjempe fint. Hotellet var nydelig og vi hadde all inclusive, det var rett og slett fantastisk. Vi lå med bassenget hele dagen og drakk mojitos og andre drinker og bare nøt livet. På kvelden spiste vi på den fineste restauranten som var på toppen av hotellet og vi fikk se en nydelig solnedgang. Det var en helt fantastisk helg og jeg var utrolig takknemlig for at han tok meg med på det flotte hotellet. Det var utrolig hyggelig og vi fikk virkelig pleiet forholdet vårt, og jeg var klar til alt eksamens slitet. Jeg var så opptatt med å nyte oppholdet at jeg nesten ikke tok noen bilder, noe jeg angrer på nå, men jeg får legge ut de bildene jeg har i alle fall: 
  - Karoline i 

 • 3

  Hei hei! Plutselig fant jeg og mamsen ut at vi skulle ta oss en spontan blåbærtur bare for å komme seg litt ut. Først fant vi ingenting og var overlykkelige over å finne én bær, men etter hvert fant vi faktisk masse! Så vi lå rundt i lyngen som to bærhekser og plukket i vei. Det var faktisk veldig koselig, hvem skulle trodd det, vi plukket bare bær liksom, men det minnet meg om barndommen min. Jeg elsket å plukke blåbær når jeg var liten og var super happy hver gang jeg klarte å fylle koppen min, jeg hadde ikke tid å smake en gang jeg bare plukket, hehe. Når vi kom hjem var det bare å kjøpe et ferskt brød og lage blåbærsyltetøy, så i dag ble det ferskt brød med nyrørt blåbær på, mmmm!
  - Karoline i 

 • 3

  Noen favoritter jeg har for øyeblikket, love them ♥

   

   

   

   

  - Karoline i 

 • 4

  Hei! Tiden gikk fra meg i går så rakk ikke skrive et innlegg før jeg dro. I går var første gangen jeg dro ut i Norge og det var ganske anderledes enn på Gran Canaria, men det var utrolig gøy å se kjente fjes igjen. Før vi dro på disko var vi hjemme hos venninnen min Ina og kjæresten hennes, der ble det mye skravling og latter før vi tok turen ut på byen. Når vi gikk inn var det fram med leg og handa for å få et kryss påtegnet som signaliserer at man er under 20, den var ny, har ikke akkurat opplevd det på Gran Canaria, hehe. Vel inne var det bare å se seg rundt og kjøpe noe å drikke før man begynte å prate med folk. Mange ble overrsaket over å se meg og lurte på hva i alle dager jeg gjorde der siden jeg har bodd borte i to år. Det var gøy å se og prate med folk igjen, og selvfølgelig ble det dansing i store mengder. Jeg hadde høye heler på meg så jeg merket godt at jeg har vært en stund uten høye heler ja, gnagsår gange tusen! Men heldigvis hadde jeg med andre sko i veska så jeg kunne bytte når vi skulle gå hjem. 


  - Karoline i 

 • 6

  Legger ut noen bilder fra jeg kom til Norge, det er veldig rart og være tilbake, og jeg begynner smått å kjenne lengselen tilbake til øya jeg har så kjær. Men det er jo godt å være tilbake i Norge også da. Jeg kommer nok til å skrive noen innlegg om hva jeg gjorde før jeg flyttet tilbake til Norge. Føler jeg har så mye må fortelle, etter nesten to måneder uten blogging har jeg mye på hjertet, hehe. 


  Vell hjemme i Finnmark ble vi møtt med både norsk og spansk flagg og mamsen hadde ordnet velkomstgave til oss på senga 

  I kveld skal vi ut en tur, så jeg legger sikkert ut litt bilder senere når vi har ordnet oss :) 

  - Karoline i 

 • 5

  Jeg lovte dere jo et innleg fra terroruka i russetiden, men ettersom jeg tok meg denne bloggpausen kom det jo aldri noe innlegg, so here it comes!

  Første dag: Rosa dagen 

  Andre dag: Turist dagen 

  Tredje dag: hippie dagen

  Fjerde dag: Ville vesten (cowboy) dagen

  Femte dag: 90-talls dagen 

  Første dagen var det egentlig veldig få som fulgte russens regler, de regnet med at vi ikke kom til å gjøre noe med dem uansett så de orket ikke. Men der tok de feil gitt. De ble møtt av russemafiaen som sto klare med melk, mel og andre herligheter. Og det var mange som fikk seg en sur og ekkel start på dagen kan man vel si. Neste dag var det noen som hadde tatt lærdom av gårdagen og fulgte reglene, så det var mange turister og se. En person som tok den helt ut var medielæreren vår. På opp til skolen så jeg hun hadde problemer med å parkere den lille minien hennes, og jeg fant fort ut hvorfor - hele baksetet var stappet med badedyr. Vel på plass i klasserommet kom hun med badering rundt magen, sekk, spade og en krokodille på toppen av det hele, for et syn! Likevel var det noen som fortsatt ikke brydde seg og kom i vanlige klær, de fikk smake sin egen medisin. Det var spesielt en kar som var sykt høy i hatten mot russen og bla bla bla. Det endte med at ble teipet fast i en benk og fikk masse godsaker i ansiktet. Hippiedagen var det enda flere som hadde kledd seg ut og tysklæreren min var min klare favoritt, her snakker vi ekte hippie altså! Det resulterte i at jeg hverken klarte å holde meg serriøs eller få med meg noe som helst i tysktimen. Ville vesten tok han også helt av og kom med stor mage og bart. Han er bare en bitteliten canarier til vanlig så det var morsomt å se han sånn. Under disse terrorukene var vi nok ganske så slemme med folk, og det var nok mange som reagerte på det. Vi helte melk over de, spylte vann på dem, helte mel over dem etc. Det er jo mange som har allergier på skolen, så vi var forsiktige med hvem vi helte ting på. Noen lærte virkelig aldri og kledde seg ikke ut noen av dagene, noe som resulterte i at de ble tatt hver bidi dag. Jeg fikk ikke tatt så mange bilder som jeg skulle ønske ettersom jeg var opptatt med å ta disse folka, men dere får se de jeg har i alle fall: 
  Etter disse fantastiske terrordagene var det noen som fant ut at de skulle ta hevn på russen, og det var tiende klassingene, vi kunne bare ta vgs så vi hadde ikke gjort dem noe. Men de derimot fant ut at de måtte kødde med russen, men vi fortjene nok det så skal ikke si noe på det. Men satan jeg ble forbanna når de angrep oss og heiv meg i bakken på 17. mai. Jeg var så stolt over at russebuksa mi var nesten helt ren, men etter det flotte angrepet var hele buksa og lua mi dekket i tomatsaus og egg, mmmm! Men det hører jo med russetiden og være skitten så kanskje det var like greit, hehe. 

  - Karoline i

 • 7

  Hei! Finally tørr jeg ta steget inn i bloggverden igjen! Etter nesten 2 måneder med bloggtørke er jeg klar for et kraftig tilbakeslag. Paradisøyen er forlatt  og jeg er tilbake i Norge, kjæresten har jeg også med meg og nå er jeg klar for det Norge har å by på. Bilteorien er bestått og jeg har startet med det praktiske, så forhåpentligvis har jeg lappen før skolestart. Apropo skolestart så har jeg fått tilbud om skoleplass i Tromsø så til høsten blir jeg student. Må innrømme at jeg er litt skuffet ettersom det var til Trondheim jeg ville, men jeg får gjøre det beste ut av det og satse på at det blir et knall år! Dessuten er det jo nært familien så kanskje jeg skal være glad likevel. Så ettersom jeg flytter til høsten er det et komplett kaos i leiligheten min med esker og rot overalt så det er mildt sagt kaos. Men jeg har bare meg selv å takke, jeg klarer aldri å kaste ting og tenker at en dag kan jeg jo få bruk for det, eller "oi det var en fin skatt" Men i virkeligheten er det jo bare søppel og skrot, eller som vi så fint sier her i nord ekte "mainskit".   Jeg føler virkelig jeg har fått blogglysten tilbake, så håper virkelig kan klare å leve opp til at jeg er kommet tilbake en gang for alle og klarer å holde meg på nett og ikke ta de enorme bloggpausene mine som jeg har hatt en tendens til. Men jeg har heldigvis mange ideer og planer til blogginnlegg så det burde gå fint. Ettersom jeg ser på statistikken har jeg fremdeles noen som er innom bloggen min, all creds til dere. Trodde ikke jeg skulle ha en eneste leser igjen, men joda, noen må jo ha tro på meg siden de har klikket seg innom her. Og vet dere hva, det var ikke for gjeves for nå er jeg tilbake!   Nå skal jeg på kjøretime, kommer nytt innlegg senere! :) 

  - Karoline i  • karoiver

  Karoline er mitt navn og jeg kommer fra en liten plass i finnmark. Jeg har levd livet på Gran Canaria i to år og nå er jeg klar for studentlivet i Tromsø. Jeg blogger om hverdagen min, som består av morsomme sprell, skole, fotografering, masse galskap og ellers det jeg har på hjertet. Enjoy! ;-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde