karoiver -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Hei, lenge siden sist! Har ikke følt for å blogge som vanlig den siste uken, både pga av den grusome tragedien og fordi jeg er på ferie...

Nå er vi kommet til Bulgaria, jeg, mamsen og ¨reservemamma¨ (mammas venninne) Vi koser oss maks her, sol, varme, god mat, hyggelige mennesker

Vi er jo virkelig rette gjengen på tur, vi bare tuller og lager masse sprell. Det har ikke gått en dag uten at jeg har hatt ekstreme latterkramper! Men som ordtaket sier, du får det ikke mer gøy enn du lager selv :)

Har allerede handlet en del, enda vi bare har vært her noen dager, bilder kommer når jeg har kommet meg hjem.

Jeg orker ikke si så mye mer, det tar veldig lang tid å laste opp bilder så de får dere se når jeg kommer hjem :) vi er på ferie og koser oss og dermed er ikke bloggen det første jeg tenker på. Men jeg lover at bloggingen blir bedre når jeg flytter til spania, det er faktisk bare to uker igjen i dag.

edit: dette skulle jeg poste for noen dager siden, men fikk meg ikke på nett.

- Karoline i

Endelig framme og første dag på stranda :)

 • 0

  Hei, akkurat nå sitter Karoline på stranda i Bulgaria! Hun kommer med et blogginnlegg i kveld ;) det er Muriel som blogger nå, bloggen min er www.leavingnorway1.blogg.no :)

  Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal blogge om, så jeg slenger bare inne en morsom video:

  Nå skal jeg gå ut å sole meg :)

  Muriel<3

 • 2

  Jeg har ikke ord for alt som har skjedd i dag.. Plutselig kom stefaren min hjem, og ropte at vi måtte skru på tv'n, at det hadde vært en stor eksplosjon i Oslo. Jeg satt med store øyne og så på skjermen, jeg kunne nesten ikke tro det! Det ser jo helt forferdelig ut! Og plutselig i alt dette med eksplosjonen kommer det opp på skjermen at det er skyting på Utøya. Da fikk jeg helt sjokk, hvordan klarer en person å gå inn i en leir med bare ungdom for så å meise de ned? Det er uforståelig...Siden da har jeg vært klistret til skjermen for å følge med på det som skjer. Jeg syntes det var ekstra skremmende siden jeg kjenner flere som var på øya, men de er heldigvis uskadd.

  Jeg sender alle mine tanker til de skadde, pårørende og alle som har mistet noen de er glad i

  - Karoline i

 • 0

  Hei hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem etter og ha vært ute å øvelseskjørt litt. Det er kjempe gøy, gleder meg sinnsykt til jeg kan ta lappen! Har for det meste kjørt litt utenfor byen, hvor det ikke er så mange folk, men i det siste har jeg prøvd meg litt i byen også. Det går vanligvis kjempe bra, men ikke i dag... Jeg og stefaren min hadde "nær døden opplevelse" x 2! Først holdte jeg på å krasje med en bobil, ikke bra! Jeg ble jo helt shaky, og han som kjørte så litt sint ut. Men når han så "L'en" bak på bilen lo han bare. Han har jo selv vært ung og skulle lære seg dette, så han skjønner vell hvordan det er. Men som om ikke dette var nok krasjet jeg nesten i den lille rundkjøringa vår. Det var min feil det åsså, det var jeg som hadde vikeplikt...

  Det er selvfølgelig ikke bra at vi nesten krasjet, men jeg lærte utrolig mye av det. Jeg kjørte flere ganger til rundkjøringa til jeg skjønnte hva jeg gjorde galt. Etter denne opplevelsen kommer jeg definitivt til å være mer obs. Jeg kan jo trøste meg med at jeg ikke er den enste, alle som kjører bil har vært gjennom det samme. Jeg lærer noe hver gang jeg kjører, gjør jeg en feil prøver jeg å rette opp i det, sånn at jeg ikke gjør det neste gang. Disse to opplevelsene stopper ikke meg, jeg skal ut på veien igjen, så lenge noen gidder og kjøre sammen med meg! :)  

  

  - Karoline i

 • 4

  Hei! Nå har jeg meg en liten pause fra pakkingen, blogget ikke i går, shame on me! Så derfor tenkte jeg å skrive litt nå. Muriel og de dro i går, og for en gangs skyld var det ikke trist å si "hade". Vi flytter jo sammen om under en måned! :) Bror reiste også i går, jeg ser han ikke så ofte så det var litt trist å si hade til han. Men han kommer forhåpentligvis på besøk til oss i Spania :) Jeg har stortsett pakket siden de dro i går, eller pakking og pakking. Det er jo ryddingen, det å måtte gå gjennom alt som tar tid, pakkingen går ganske greit i seg selv. I og med at det er dette som opptar all tiden min om dagene, har jeg ikke så mye spennende å blogge om... Men jeg skal prøve å få blogget hvertfall ett innlegg om dagen.  
  Kjøpte meg en "Moose on the loose" t-skjorte i går, syntes de er stilige! :)  
  

  

  
  Før
  
  Etter - har ikke pakket sååå mye da, dette er til vi reiser til Bulgaria


  Har ikke ordnet meg i dag, så slenger heller inn ett bilde fra sommerferien.. ;)
  
  - Karoline i

 • 5

  Hellu! Vi dro som sagt en tur til hytta tidligere i dag, noe som var helt supert! Vi må enten gå over fjellet eller kjøre båt for å komme dit, og i dag kjørte vi båt. Når jeg er på havet med båt kan jeg nesten ikke ha det bedre! Jeg elsker følelsen av vinden som slår imot meg og får håret mitt til å flagre, sjøsprøyten som spruter i ansiktet mitt og den vakre naturen vi suser forbi <3 Det var en del bårer i dag, så det var ikke akkurat en rolig tur... Litt skummelt, men samtidig en morsom opplevelse. Men nok prat nå, bilder sier mer enn tusen ord, så kos dere med bildene:

   
  Klar for båttur :) Ikke det vakreste antrekket, men det er jo ingen misse konkurranse vi skal på heller da!
  

  

  

  

  Dressene våre var en smule våt etter turen...      
  Fikk vaffler hos "tante" da vi kom tilbake, mmmm! :)


  "Stappan" - Muriel har tatt dette bildet
  
  

  - Karoline i 

 • 0

  Overskriften sier egentlig det meste, jeg elsker sko! <3 Går jeg innom Bianco eller andre skobutikker kommer jeg sjelden tomhendt ut igjen for å si det sånn! Jeg kjøper sko på alt fra Nelly og HM til Bianco og Din Sko. Hvert par har liksom sin egen historie, disse skoene har vært med på mye rart skal jeg si deg... Har hatt mye gøy i disse skoene! Jeg tenker jo litt hva som egentlig er vitsen med så mange sko, men det er tjekt å ha, man vet jo aldri når man får bruk for dem. Siden jeg skal flytte til Spania har jeg prøvd å ikke kjøpe flere sko, kan jo ikke ta med meg så mange par dit. Slenger med ett bilde av samlingen min:  

  Dette er yndlingsparrene mine! <3

  ps. Sovnet av i går, dermed kommer ikke innlegget før nå ;) Skal dra på hytta igjen snart, så kommer nok et nytt innlegg i kveld.

  - Karoline i

  

 • 2

  Hei hei! I stad var jeg på flyplassen og hentet kusina mi Muriel, pluss tante og onkel <3 Det var ganske mye vind, så jeg fryktet en stund at de ikke kunne lande! Det var koslig å se de igjen, selv om det ikke er lenge siden sist. Muriel hadde med seg kameraet sitt, Nikon D200. Så jeg gikk litt glupsk med kameraet i stad, og trykkte masse bilder! Tenkte å poste ett innlegg av skoene mine senere, men nå skal vi kose oss med "Harry Potter og de vises stein", Muriel har ikke sett en eneste Harry Potter film så vi må begynne fra begynnelsen.
  Har spart opp lesestoff til flyturen når vi reiser ;)  

  - Karoline i
  

 • 1

  God morgen alle sammen! Idag får vi masse besøk, så jeg var tidlig oppe. Men har holdt på å ordne siden jeg sto opp, så derfor blogger jeg nå. Det var faktisk sol når jeg våknet i dag, noe som var ett sjokk i og med at det har vært trasig vær en stund.. Vi hadde forresten en ubuden gjest i hagen i morrest, noe vi ofte kan få nå på sommers tid, de bæsjer og spiser alle blomstene, med  andre ord: ikke en vi vil ha på besøk flere ganger!


  Reinsdyr!!!


  Jeg fant noen av mine gamle "skatter" når jeg ryddet :)


  Mamma har bakt kake til besøket kommer, nam nam!  - Karoline i

 • 0

  Endelig hjemme igjen, jeg har bare vært på farten hele sommeren, og mer skal det bli! Om ca. en uke drar jeg til Bulgaria,  også er det bare hjem å pakke om kofførten før jeg flytter til Spania. Så denne uken går til å pakke og gjøre klart til jeg flytter.  Med andre ord : STRESS!


  Kaos!

  Ellers dro jeg på hytta  i går med brødrene mine m/ familie. Det er en stund siden jeg har sett dem nå, så det var veldig koslig. Vi var på havet og fisket ( uten hell), laget bål, ryddet og ellers bare hadde det fint. Det er greit å være litt uten pc, tv og strøm av og til.


  
  Blomsterbukett fra tantebarnet mitt :)


  Mitt usminkede hytte fjes!
  
  Når jeg kom hjem  i kveld fikk jeg et brev fra beste venninnen min. Det var ett nydelig kort og en lite gave, jeg ble kjempe glad! :) Det blir tungt å være uten henne ett helt år, jeg kommer til å savne henne. Men det er jo derfor vi har facebook, skype osv ;)  Glad i deg Ina <3  - Karoline i

 • 3

  Etter mye om og men fikk jeg laget meg en blogg! Både venner og familie har sagt at jeg må begynne å blogge så de kan se hvordan jeg har det mens jeg er borte, og jeg liker å skrive så hvorfor ikke? Jeg heter da Karoline og er 16 år. Jeg flytter til Gran Canria til høsten for å gå på skole ett år, jeg flytter sammen med tante, onkel og søskenbarn.

  Det blir litt rart å være ett år uten mamma, ja jeg er 16 år gammel, men det betyr ikke at jeg ikke er glad i mammaen min! Jeg er liksom den minste i flokken så det blir nok litt tungt for henne at jeg forlater redet. Men hun kan jo trøste seg med at jeg bare skal en liten svipptur ut så kommer jeg tilbake. Ett år går jo fort :)

  Jeg skal prøve å blogge om litt forskjellige ting, litt om hvordan jeg har det, morsomme ting, serriøse ting ++ Så da gjenstår det bare en ting til å si : Velkommen til livet mitt!

   

  Karoline i

  

 • 0

  Dette er den første posten på min nye blogg ;) • karoiver

  Karoline er mitt navn og jeg kommer fra en liten plass i finnmark. Jeg har levd livet på Gran Canaria i to år og nå er jeg klar for studentlivet i Tromsø. Jeg blogger om hverdagen min, som består av morsomme sprell, skole, fotografering, masse galskap og ellers det jeg har på hjertet. Enjoy! ;-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde