karoiver -
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Hei! Vi ble frelst med sol og varme i går og, så da kunne vi ikke gjøre annet enn å dra til bukta. Det er dit de fleste drar når det er fint vær for å grille og bare nyte livet. Jeg dro med Gry, kjempekoselig å se henne igjen. Vi har begge vært så opptatt at vi ikke har hatt tid til å møtes etter jeg kom tilbake fra Cádiz. Godt å se henne igjen og skravle om alt som har skjedd mens jeg har vært borte! På kvelden dro jeg på kino og så Bad Neighbours, holdte på å le meg ihjel, haha! Etter kino dro jeg på overnattingsbesøk til Muriel ettersom hun var alene hjemme. Da ble det chick flick og is <3 Til opplysning så skinner solen i dag og, det er helt fantastisk! Jeg blir så lykkelig når det er sol og fint vær. Det er en skam at jeg sitter på bussen for å dra på universitetet og sitte inne å lese. Men jaja, dagen er lang så jeg skal nok få nyte litt av solen senere. Ha en fin dag alle sammen! :)

- Karoline i

 • 7

                                                                                     genser - Bik Bok ♥ skjørt - Bershka 

                                                                                                        body - Bershka

                                                                                                     t-skjorte - Urban

                                                                                                     shorts - Bik Bok ♥

                                                                                                  Jakke - Gina Tricot ♥                                                                                            topp og shorts - Bershka ♥

                                                                                           dressjakke - Bershka ♥

                                                                                                         t-skjorte - Urban ♥

                                                                                                         skjørt - Bershka ♥

                                                                                                  t-skjorte - Bik Bok ♥

                                                                                                       genser - Urban ♥

                                                                                                   dressjakke - Zara ♥

                                                                                                      bukse - Bershka ♥

                                                                                               converse - Skoringen ♥

  Hva gjør man ikke for bloggen? Jeg sto som en annen tulling og skiftet i hytt og pine mens folk satt rundt på verandaene sine og så på, haha! Jeg elsker alle plaggene og de jeg kjøpte i Sevilla og Cádiz er allerede hyppig brukt, noe jeg mistenker klærne jeg kjøpte i går også vil bli ♥ 

  - Karoline i

 • 7

  Yooo! Solen skinner og det er varmt i Tromsø by! Ja du leser riktig, varmt! Dagen har vært fantastisk!! Muriel kom på besøk tidligere, noe som passet meg ypperlig! Hun ble da ansatt som min faste bloggfotograf så hun må bli med meg til Honninsgsvåg i sommer, haha! Vi tok bilder av alle innkjøpene, gleder meg til å legge ut bildene etterpå, men nå venter dans på meg, woopwoop!

  Vi var twins i dag med genserne vi kjøpte i går!

  - Karoline i

 • 5

  - Karoline i

 • 8

  I dag har jeg hatt litt etterlengtet shoppingsterapi og kvalitetstid med my number one girl. Jeg handlet en del klær og fikk med meg mange godbiter. Jeg prøver jo egentlig å spare mest mulig så burde vel strengt talt ikke dratt på shopping, men jeg trøster meg med at jeg skal hjem til Honningsvåg å jobbe i sommer og der kommer jeg jo ikke til å shoppe ettersom det ikke er så mange butikker der haha! Når vi kom hjem hadde vi vår faste avslapping på senga med skravling og tøysing, de øyeblikkene er bare helt unike, vi ler til vi gråter og trener six packen enormt med all fliringen, hehe! Tenkte å legge ut bilder av innkjøpene fra Cádiz og Sevilla forresten så kanskje jeg gjør det i morgen, evt innkjøpene fra i dag. God natt alle sammen! :-)

  - Karoline i

 • 6

  Hola! Da var nok en eksamen over. Det gikk rett vest for å si det mildt. Det kom bare oppgaver som jeg ikke kunne noe om. Det er helt utrolig, jeg hadde lest og jobbet så sykt hardt for denne eksamen også gikk det så dårlig, det er sykt kjedelig, men jeg leste vel ikke så godt som jeg trodde da. Det er jævlig kjipt, men sånn er livet. Jeg ser allerede fram til å ta den på nytt, da skal jeg serriøst ha lest hver en minste detalj. Jeg ble i alle fall ikke i dårlig humør av den grunn. Jeg dro til tante og onkel på kontoret deres og plagde de hele dagen og smisket meg til både is og middag, ikke verst, haha! Dere er best <3 Ellers er jeg rimelig utslitt etter en uke med intens lesing, så det var deilig å komme hjem og slenge seg på sofaen og bare slappe av. Jeg har siste eksamen på onsdag neste uke så jeg skal virkelig stå på igjen fra i morgen av, jeg skal gjøre det bra på den!

  Linselusa! Jeg har vært i like godt humør i hele dag og tar det hele med en klype salt ;-)

  - Karoline i

 • 4

  Hei! Lørdagen har gått til lesing, lesing og litt mer lesing. Jeg satt faktisk helt til i ett tiden og leste!! Men jeg har selvfølgelig hatt et par avbrekk i dag, blant annet når jeg dro på Burger King for å kjøpe mat til og fylle opp batteriene mens jeg så på Champions League finalen. Sykt spennende! Mamma sendte meg melding under kampen og kom med den beste kommentaren: Håper Spania vinner, haha! Hun mente det jo bare på tull da, håper jeg (?) Likte i alle fall godt at Real Madrid gikk av med seieren og satt som en tulling alene og ropte av glede. Jeg er ikke fotballfans altså, men når det er sånne store kamper kan jeg godt se, hehe! Når jeg skulle ta tannpussen i sta eksploderte plutselig en bombe av energi i meg så jeg danset dancehall og øvde til forestilling. Hvem faen stiller seg opp klokken ett på natten og begynner å danse på badet? Haha! Men det var gøy, jeg har jo ikke hatt tid til å danse på evigheter, så gleder meg sykt til å dra på øving med resten av gjengen nå til uken! Nå må jeg skyndte meg å sove så jeg kommer meg opp i morgen. I morgen er siste dagen med pugging og jeg føler meg ikke LITT klar engang. Gi meg styrke! God natt alle sammen <3

  - Karoline i

 • 7  Handlegaten i Sevilla var veldig bra synes jeg, masse butikker og masse liv, det liker jeg! Det var en gjeng som stilte seg opp med musikk og danset, det var helt rått, de var sykt flinke, fikk lyst til å hive meg med og danse sammen med dem. Vi fant faktisk ut at når vi ble blakke etter all shoppingen skulle jeg danse og Lene ordne musikk og hatt for å samle penger. Vi trengte heldigvis ikke å ty til dette tiltaket, selv om det sikkert kunne blitt en morsom erfaring, haha! Ellers var det mange butikker der - Zara, Mango, H&M, Bershka, Blanco etc. vi hadde ikke tid til å gå gjennom alt, men jeg tror de fleste butikker var å finne der.  Og hva er vel bedre enn et glass vin etter shopping i varmen? Det krydde av cafeer langs handlegaten og det var utrolig deilig å sette seg ned og nyte et glass hvitvin etter masse shopping. Jeg vil tilbake! Savner å kunne sitte ute i varmen og se på livet i gatene mens jeg koser meg med et glass vin eller en øl! Take me back!

  - Karoline i

 • 5

  Hei! Da var en eksamen unnagjort, bare to igjen! Jeg sitter på biblioteket og leser for fullt til historieeksamen som jeg har på mandag, hvilket betyr at jeg ikke har noe liv denne helgen. Hvem trenger all denne historien? Hvordan skal den hjelpe meg innen språk og økonomi? Spansk historie gjør meg ikke bedre i spansk, hay mi madre! Men jeg må bare kjøre på å prøve og presse mest mulig inn i "mesterhjernen" min så jeg ikke styrker i alle fall! Jeg har matpause nå ettersom magen forstyrret meg og resten av biblioteket med noen dying whale sounds... Da er det bra man har en stor matpakke med seg, mat er serriøst min største motivasjon for å lese til eksamen. Uten mat styrker jeg tvert, så I LOVE MAT!! Ha en fin dag folkens og lykke til hvis det er andre som er midt i eksamenskaoset!

  - Karoline i

 • 5  Spanske/latinske rytmer har stått på repeat hele dagen, gud jeg vil tilbake til varmen og spanjolene! Har vært hele dagen på biblioteket og lest som en gal til eksamen, samtidig har jeg ikke klart å sitte stille. Blir jo påvirket av eksamensstoffet, det er jo bare spansk, haha! Jeg vil tilbake, jeg vil ut i verden, jeg vil til Latin-Amerika! Drømmer meg virkelig bort når jeg hører disse livlige sangene, baila conmigo ♥ Så mye hyggeligere å drømme seg bort enn og tenke på eksamen!

  - Karoline i

 • 8

  Hei! Dagene har gått i ett fra jeg forlot Cádiz og til i dag! Mye har skjedd de siste dagene og mye skal skje framover. Jeg har nemlig tre eksamener som venter på meg og jeg er en smule stresset ettersom den første er allerede i morgen. Jeg har rett og slett glemt bloggen helt av, haha! Det sier vel litt om hvor stresset jeg er... Jeg legger ut litt bilder fra 17. Mai, den feiret jeg med familien, med god mat og masse moro ♥ Jeg satser på å få bedre tid til bloggingen snart! Har jo fremdeles mange bilder fra turen jeg vil dele med dere, men alt til sin tid, hehe. Ha en fin dag!

  Det ble noen blinkskudd ja, haha!

  - Karoline i

 • 9

     - Karoline i

 • 4

  I Sevilla var vi innom en turistmagnet kalt Real Alcázar hvor det var mange fine hager og mye historiske ting og fine, gamle bygninger/veggkunst. Det er kanskje ikke det jeg interesserer meg så alt for mye for, men det var mye fint der selv om jeg ikke så så nøye gjennom alt. Etter en times tid ble nemlig jeg og Lene så sulten at vi måtte dra ut for å finne en plass og spise, matvrak som vi er, haha! Men bilder fikk jeg i alle fall tatt:

  - Karoline i

 • 3  I dag dro vi til stranden for å ha en aldri så liten fotoshoot og det ble mange fine bilder, legger de ut i morgen! På vei til stranden måtte vi selvfølgelig ha oss en frappe for å nyte mens vi gikk, mmm! Har hatt en super ettermiddag med my roomie ♥

  - Karoline i

 • 4  Jeg kommer ikke over hvor fantastisk katedralen i Sevilla er, den har så mange nydelige detaljer, jeg ble aldri lei av å se på den!

  - Karoline i

 • 6

  Yoo! Etter en noen heftige 24 timer er jeg endelig ferdig med innlevering og presentasjon. Jeg klarte det! Jeg satt vel oppe til i 2 tiden og jobbet med presentasjonen før jeg til slutt bare datt i staver og sovnet med pc'en på fanget og med brillene langt ned på nesen, haha! Jeg slet bra når vekkeklokken ringte og jeg måtte komme meg opp i full fart for å fortsette med siste innspurt. Jeg var noe helt sykt stresset og holdte nesten på å løpe ut døren i bare pysjen og med håret alle veier. Frokost kunne jeg bare glemme å nyte så da var det bare å røske med seg en brødskive og løpe ned alle trappene og småløpe bort til universitetet. At ikke jeg fikk hjerteinnfarkt og datt over er jo helt utrolig, jeg er sikker på jeg hadde en puls på 300! Når vi kom fram var det bare å vente på at læreren kom så jeg fikk startet og i det øyeblikket jeg sa siste setning av presentasjonen kunne jeg endelig puste lettet ut og 1000 kilo ble løftet av skuldrene mine. Det hele måtte feires med å dra på stranden ♥ Der datt jeg i staver og sovnet av, haha! Ellers har vi jo bare noen dager igjen her i herlige Cádiz, så de må nytes til det fulle, jeg vil ikke hjem! Ha en fin kveld alle sammen! 

   

  Slenger med et bildet tatt med min kjære baby for noen dager siden..

  - Karoline i

 • 7

  Hola! Prøv og gjett hvor jeg har tilbragt søndagen! Søndagen som hadde vært perfekt til å ligge på stranden i den deilige varmen ble brukt til å lete etter politistasjon og være der. Jeg ble nemlig frastjålet mobilen i natt. My little baby er borte for alltid. Snakk om uflaks, jeg vurderte å legge igjen telefonen hjemme, men siden det var siste kveld ute tok jeg den med for å ta litt bilder. Jeg har en sterk teori om at det er lærerne mine sin skyld, de snakket om flaks og uflaks på fredagen og de forhekset meg antakeligvis og ga meg uflaks! Det har jo skjedd meg en gang tidligere på Gran Canaria at de stjal telefonen min så jeg har vel bare meg selv og takke, at man ikke lærer! Så dagens lærdom, la telefonen bli igjen hjemme, eventuelt ha den i en lomme eller noe så du har kontroll på den til en hver tid! Jeg føler meg helt hjelpesløs uten telefon, haha! Man har jo hele livet sitt der og er vant til å ha den tilgjengelig 24 timer i døgnet så det blir tomt uten den. Men jaja, asi es la vida, det er ikke noe å gjøre med det. Kvelden var super fram til da i alle fall, hele klassen dro ut sammen og vi fikk se nye sider av hverandre, haha, en utrolig morsom kveld! Nå prøver jeg febrilsk å bli ferdig med en presentasjon jeg har til i morgen, dagen i dag ble jo overhodet ikke som jeg hadde tenkt så da må jeg bare forberede meg på å sitte hele natten. Så for de av dere som kan sove, god natt ♥


  - Karoline i

 • 6

  Hei! Da kan vi krysse av festing i Cádiz på listen med ting vi må gjøre før vi drar, yey! Natten var awesome! Vi hadde jo aldri vært ute her før og visste ikke nøyaktig hvor diskotekene var så vi gikk mye i går for å si det sånn! Først gikk vi dit vi trodde det var, men det var helt øde og vi fant ingen diskotek. Så da var det bare å legge ut på vandring igjen til vi fant en bar hvor det var ganske mye liv. Vi fant mange barer hvor det bare var eldre mennesker så når vi til slutt fant denne baren ble vi happy! Til slutt ble vi lei av å være der og møtte på noen folk som spurte om vi ble med på fest og vi tenkte kanskje de mente hjem til dem, men neida, de tok oss med til paradis, gaten hvor diskotekene lå! Det viste seg faktisk at det var der vi hadde dratt først, men vi hadde ikke gått langt nok så derfor vi ikke fant det, typisk! Så når vi endelig kom dit danset vi all night long og det kjennes godt i føttene i dag ja! Og det var veldig interessant og se gjennom bildene på telefonen i dag, haha! Nå venter stranden og lekser på meg, ha en herlig lørdag! (glemte selvfølgelig å trykke på publiser tidligere i dag så nå har vi da altså allerede vært på stranda, hehe)  - Karoline i

 • 6

  Hola! Da var det jammen meg fredag igjen, tiden flyr! Og nå er det bare en uke igjen her i den deilige varmen før vi skal hjem til masse eksamener. Huff, nei det skal vi ikke tenke på nå! I dag tok vi oss en lesedag, men det ble ikke så veldig mye av det akkurat før vi ble rastløse og dro ut. Da gikk vi og kjøpte oss en mega kaloribombe! Belgisk vaffel med yoghurtis, sjokolade og friske bær, mmmm! Når vi allerede var i sentrum fant vi ut at vi skulle gå innom noen butikker i samme slengen. Jeg holdte meg i skinnet i dag og kjøpte bare med meg ett eneste klesplagg, jeg er stolt. Ja apropo pengebruk, jeg og Lene fant ut det ultimate tips for folk som skal på ferie. Hver gang man tar ut penger får man muligheten til å sjekke banksaldoen, vårt tips - ikke gjør det! Lev heller i uvitenhet til du kommer hjem så du ikke blir deprimert på turen, men heller etterpå, haha! I kveld skal vi sjekke utelivet her i Cádiz og jeg må si jeg gleder meg skikkelig. Jeg har jo ikke vært ute og danset på år og dag så nå er det jammen meg på tide! Du vet det er på tide å komme seg på dansegulvet når du står på prøverommet på butikkene og danser til musikken og ikke vil gå ut derfra, haha! Så med andre ord er jeg klar til å gå ut a bailar toda la noche! Håper dere har en super fredag folkens, god helg!

  - Karoline i

 • 6  På lørdagen måtte vi jo ta oss noen drinker og vi fant en kjempe kul liten bar ved navn The Secondroom i en sidegate. Der fikk vi servert mojto med en ny vri, i syltetøyglass! Merksnodig rart, men ganske stilig! God var den også! Når vi gikk tilbake til hostellet noen timer senere fikk vi oss litt av et syn! Tre trær og tre menn. Kan dere tenke dere hva som skjedde?Joda, der sto de på rekke og rad og urinerte ved hvert sitt tre. Det så sykt komisk ut og vi holdte på å le oss ihjel, haha!

  - Karoline i

 • 5

  Blant mange andre aktiviteter man ble tilbudt ved hostellet var free walking tours en av dem, altså en gratis guidet tur gjennom Sevilla. Så vi bestemte oss for å prøve det ut og kanskje få litt innput om historien ettersom vi har en spansk historie/kultur eksamen som venter på oss hjemme i Norge. Turen varte i hele to timer, litt vel lenge å gå rundt, men vi fikk jo se utrolig mye! At det var gratis var jo et kjempe pluss for oss fattige studenter, haha! Katedralen, Plaza de España og statuer med forskjellige betydninger er bare noe av det vi fikk se. Så absolutt verdt turen, til tross for at den var litt lang. Man fikk med seg ganske mye og på en mye morsommere/spennende måte enn det vi får hos læreren vår hjemme i Tromsø. Så da fikk vi ny inspirasjon til å åpne pensumboka for lesing til eksamen. En slik tur anbefales virkelig hvis man er interessert i å høre litt om historie og se flotte bygninger.

  - Karoline i

 • 8  I dag tok vi bussen til en stor strand og lå der hele dagen, og i ikke nok med det; de hadde McDonald's der!! Himmel på jord! Dagen kunne ikke vært bedre ♥

  - Karoline i

 • 6

  Da vi besøkte turistmagneten Alcazar opplevde vi et helt nydelig øyeblikk. Vi så denne plassen og tenkte at her kunne vi ta et fint bilde til bloggen, men i det samme vi var på vei til å stille opp for bilde kom en nydelig brud ned trappen ved siden av med sin kjære like bak. De skulle ta brudebilder. Det var helt magisk å se på dem, de var så lykkelige og blomstret begge to. Når de stilte seg opp og han tok henne til seg og kysset henne dypt og kjærlig ble vi helt frelst. Det var ekte kjærlighet! Hjertene våre smeltet totalt og vi ville ikke gå derfra, jeg kunne ha stått hele dagen og sett på dem! Til slutt måtte vi bare gå videre hvis vi skulle få utnyttet dagen, men det var med tunge skritt vi gikk derfra, haha! Vi så en annen brud også tidligere på dagen som skulle inn i kirken, i tillegg til at vi gikk forbi en annen kirke hvor det også var klart for bryllup. Så det var mye bryllup i Sevilla. Og det var enormt med butikker med brudekjoler, og egne butikker for undertøy til bruden. Så vi var omringet av bryllup og brudekjoler i helgen og både jeg og Lene er fast bestemt på at dette må vi også få oppleve og vil veldig gjerne gifte oss begge to, men ikke riktig enda da, hehe!

  - Karoline i

 • 8

  Da vi kom inn fikk vi se en litt uvanlig respesjon og ble møtt av en kjempe hyggelig jente som forklarte oss hvordan alt fungerte og ønsket oss velkommen. De hadde mange aktiviteter på gang og var behjelpelig for alt av spørsmål. I tillegg hadde man mulighet til gratis treningssenter, så om vi ikke bare skulle være der en natt hadde jeg lett prøvd det ut!  Ettersom vi kom så tidlig og rommet vårt ikke var klart enda fikk vi gratis frokost. Så da var det bare å gå å forsyne seg med det man ville ha, og ikke nok med det, det sto en egen kar og stekte pannekaker eller vafler til deg. Så vi ble bortskjemt med pannekaker til frokost i helgen, mmmm! Frokosten var veldig god og det var et godt utvalg med tanke på at det bare var et hostel med en stjerne. Jeg likte maten kjempe godt!  Her har vi hotstelets godeste Don Juan, bokstavelig talt ved navn Juan. Først var han bare veldig hyggelig og hjelpsom, kjemeflott! Men etterhvert ble det litt vell mye, han hadde munndiare delux! Han prøvde febrlisk å sjarmere damene i senk, men uten resultat. Han fortalte så fint at han hadde hus her i Cádiz og at han skulle hit i går, og ville ha nummeret til Lene (my roomie) og alt, men det fikk han dessverre ikke! I motsetning fikk hun hans nummer. Men han lagde nydelige pannekaker da, det skal han ha! Hehe!

  Salg av vintageklær var en ny vri! Pc-er var det også og finne i den lille salongen i tillegg til en fin sofa for å sitte og ta en kaffe eller vente på rommet for eksempel. Veldig koselig!
  Mellom etasjene var det en søt liten sitteplass med planter og puter hvor man kunne sitte å lese en bok, skravle eller bare sitte og slappe av. På toppen var det en slags hage med bord og stoler, veldig koselig egentlig! Alt i alt elsket jeg dette hostellet, det var kjempekoselig og det var hyggelige mennesker der. Rommene hadde ulik utseende, noe jeg synes er veldig kult! Så om du skal til Sevilla og ikke er så alt for kresen på hvor du bor og overlever uten et fem stjerners hotell er dette hostelet kjempefint! Jeg har virkelig bare positivt og si om The Boutique og kunne godt ha dratt dit igjen! Men kunne riktignok godt klart meg foruten han godeste Don Juan, haha!

  - Karoline i

 • 6

  Sevilla er en utrolig vakker by etter min mening. Det er stort der og det finnes mange flotte bygninger! Med andre ord en perfekt plass for folk som liker å ta masse bilder, sånn som meg, hehe! Det eneste var at det var mye turister og helt ekstremt varmt, men ellers likte jeg meg godt der, i alle fall for en helg!

  - Karoline i

 • 4

  Rommet var fint og helt greit, litt lite men vi skulle jo bare sove der så det gikk veldig fint. Vi hadde jo egentlig bare bestilt dobbelt rom og Lene ble med i siste liten så vi fikk satt inn en ekstraseng, egentlig pleier de ikke å gjøre sånt, men de gjorde et unntak for oss, så det var veldig bra! Jeg kommer til å legge ut flere bilder fra hostellet ettersom det var kjempekoselig der, men nå skal jeg på stranden og lese til eksamen så flere innlegg kommer senere :)

  - Karoline i

 • 7

  Hei! Turen til Sevilla var awesome, og vi fikk opplevd utrolig mye på kort tid. Vi fikk se typiske turistattraksjoner, shoppet, drukket drinker og opplevd vennlighet fra folket, av noen kanskje litt mer enn ønskelig, det kommer vi tilbake til... All creds til Katarina i alle fall som hadde funnet et supert hostel, jeg lager et eget innlegg om det. Vi hadde det kjempekoselig! Men i dag var det umenneskelig varmt, helt vindstille og høye temperaturer. Så det var godt å komme "hjem" til Cádiz igjen hvor temperaturen var mye bedre og helsevennlig, hehe! Jeg var skikkelig turist når vi var der med kameraet på jakt etter fine motiver 24/7, så forbered dere på masse bilder fra Sevilla i morgen! Buenas noches ♥

  - Karoline i

 • 4

  - Karoline

 • 5


  - Karoline i

 • 3

  Hola chicos! I skrivende stund har jeg og min kjære roomie fullt fluedisko på rommet. Aldri hørt om fluedisko? Joda, det er når en flue flyr inni taklampen og får hysterisk anfall og flyr rundt og rundt, noe som danner et perfekt diskolys. Så hvorfor gå ut når man har fluedisko? Dagen i dag har gått til shopping og kos i gatene. Handlegaten var full av mennesker og fluer så man kunne ikke prate med mindre man ville ha en munnfull med kjøtt med vinger. Jeg hadde på meg lipgloss, trenger jeg si mer? Men bortsett fra det var det bra med litt shopping, jeg fikk ikke shoppet noe særlig i dag, men det får vi ta igjen en annen gang. Det er jo så mange butikker og mye å se på så da flyr tiden av gårde og plutselig skulle de stenge. Da dro vi på jakt etter en restaurant for litt vin og skravling ♥ I morgen suser vi jentene i klassen på jentetur til Sevilla og blir til søndag, noe jeg gleder meg masse til. Kameraet er fulladet så forbered dere på masse bilder når jeg kommer tilbake! Nå skal jeg skyndte meg å pakke og legge meg på sovings, i morgen må vi tidlig opp!


  Før noen slurker vin:
   

  Etter:

  - Karoline i

 • 4

  - Karoline i

 • 5

  Det var helt utrolig deilig å være på stranda i dag! Når jeg endelig kom meg fram da... Jeg klarte nemlig å ødelegge den ene flippflopp skoen min så jeg gikk og haltet som en annen raring bortover gata. To skritt gikk bra, så datt den av meg igjen, tre skritt, så falt den av igjen. Så en gåtur på ti min ble plutselig mye lengre. I tillegg er det jo 1. mai og så og si alt er stengt, men jeg var så heldig at jeg fant en liten sjappe som hadde sko. Så han som eide den ble dagens helt! Så etter et lite pit stop kom jeg meg omsider fram til stranda som lå så fint og ventet på meg ♥   Det ble flere turer med bading og jeg svømte faktisk litt, men vannet var rimelig "kaldt". Etter siste tur fikk jeg en blindpassasjer som snek seg med meg fra havet, hun hadde tatt seg en svømmetur, haha! Venninnen min var så flink at hun leste til eksamen når vi lå der mens jeg bare lå og knasket potetgull. Eller hun prøvde i alle fall, de spanske guttene fikk nok mer av oppmerksomheten hennes enn boken, hehe! Elsker livet her i varmen og spanjolene, de er et så livlig folkeslag!

  - Karoline i

 • 5

  Nå venter stranda på meg, ha en super 1. mai alle sammen! ♥

  - Karoline i • karoiver

  Karoline er mitt navn og jeg kommer fra en liten plass i finnmark. Jeg har levd livet på Gran Canaria i to år og nå er jeg klar for studentlivet i Tromsø. Jeg blogger om hverdagen min, som består av morsomme sprell, skole, fotografering, masse galskap og ellers det jeg har på hjertet. Enjoy! ;-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde