karoiver -
Hjem Add Om meg Kontakt

9

Holaa! Filmen var dritbra, love it! Ekstra gøy at de har filmet deler her på Gran Canaria og man kunne kjenne seg igjen. Selv om den var dubba til spansk var den bra, filmen var full av spenning og action, jeg klarte ikke sitte stille i stolen, så om du ikke har sett den må du se den asap! Og så er det jo alltid gøy med kino og masse snop. Etter kinoen måtte vi ut en tur siden kjæresten til en fetter hadde bursdag. Hadde ikke særlig lyst ettersom jeg ikke ville være hangover i dag. Men så fant jeg jo ut at det går an å gå ut uten og drikke, ja det er faktisk mulig (Men det ble et par øl da for kosens skyld). Typen sa vi bare skulle en liten tur, til klokken ett eller to, men å si at vi skal være ute så kort tid er som å si at jeg skal jobbe i en barnehage, med andre ord, kommer aldri til å skje! Så vi var da hjemme klokken 5! Eg døyr! Men det var gøy da. I dag hadde jeg tenkt å slå to fluer i en smekk, dra på stranda og sleike sol og ta med meg skolearbeid og lese på, vinn vinn situasjon, yeey! Men selvfølgelig er det nesten ikke sol i dag. Typisk! Så da skal jeg bare slappe av her hjemme og lese litt, så kanskje vi finner på noe sprell senere i dag.

- Karoline i

 • 6

  Hellu! Da var det fredag igjen, woopwoop! Denne uken hadde jeg min første eksamen, bare to igjen, pluss muntlig da. Neste uke har jeg fullt opp med prøver, framføriger og to eksamener. Så helgen går til lesing, blææh, men man må jo bare stå på i den siste innspurten av skoleåret. I går skulle jeg dra med typen og noen venner på bingo, men jeg glemte id hjemme så jeg slapp ikke inn. Bingo er ikke noe tull her skjønner dere, her må du ha id og det er nesten som et casino. Ikke som i Norge hvor man bare går og spiller, haha. Så istedenfor dro vi og spiste på en plass som heter Gigantazo, og det er ikke uten grunn. Maten er gigantisk der, menyen var også huge! Kan trygt si at jeg ble mett ja! I kveld skal vi på kino og se Fast and Furious 6, can't wait! Kan blogge mer i morgen, hasta la bye bye! :)

  - Karoline i

 • 8

  Hellu! Russeknutene våre her på Gran Canaria har vi tatt fra litt rundt omkring i Norge, jeg skriver bare de jeg selv har gjennomført:

  §4 LINJAL
  Sitte under pulten en hel skoletime
  §1 KNUTE PÅ LUETRÅDEN
  24 timer uten å sove
  §7 ISPINNE
  Bade i sjøen før 1 mai (obviously har vi badet før 1. mai her på gc, skjønner ikke helt hvorfor vi gadd å ta den med)
  §13 STJERNE I BREMMEN
  Ha sikker sex i løpet av russetiden
  §16 STOFFBIT
  Ha på russebuksa hver dag gjennom hele russetiden
  §21 EN BIT AV ET PALMEBLAD
  Ha sikker sex under en palme
  §23 ROSA FJÆR
  Kline med en russ av samme kjønn
  §26 BIT AV INNPAKNINGEN
  Spise en burger på to biter
  §30 TUSJKORK
  Få signatur på brystet fra et medlem av russestyret
  §34 ET KAKELYS
  Møte opp til alle timene i russetiden
  §35 Q-TIPS
  Sitte med fingeren i øret i en hel skoletime
  §43 SIGNERT BURGERPAPIR
  Spandere en burger på et medlem av russestyret
  §45 NAVNELAPP
  Kall alle gutter Kjell-Magne og alle jenter Turid, en hel skoledag
  §56 TAMPONG
  Putte 2 tamponger i munnviken og drikk en halvliter øl/cider
  §57 SHERIFFSTJERNE
  Spør en politimann/kvinne pent om å få lov til å gi dem en klem
  §61 KORS
  Si «halleluja» for alt læreren sier i en time
  §65 BIT AV KJETTING
  Ha kjæreste hele russetiden
  §77 SUKKERBIT
  Kysse puppene til en medruss med høylytt innlevelse i 30 sekunder ved «matboksen» i langfri
  §83 BILDE AV POSTMANN PAT
  Lei en «postmann pat» film og ta en shot hver gang han bomgirer
  §97 EN BLIKKBOKS
  Leke boksen går/sild i tønne/gjemsel på PR-senteret

  Jævligste knute - Putte 2 tamponger i munnviken og drikk en halvliter øl/cider (har fått et helt nytt syn på tamponger etter denne knuta, øl er heller ikke det samme lenger...)

  Morsomste knute - Lei en «postmann pat» film og ta en shot hver gang han bomgirer (vi skålte litt oftere enn det da, vi drakk hver gang noe morsomt skjedde vi, haha)

  Rareste knute - Sitte med fingeren i øret i en hel skoletime (holdte serriøst på å klikke, drit nasty!)

  Mest crazy knute - Ha sikker sex under en palme (...)

  Hehe, som dere ser har jeg ikke tatt så mange knuter, irriterer meg egentlig, skulle tatt maaange flere!

  Pultene var alt for lav til å ha russen under seg, liiiitt vondt i ryggen etter en time...

  Helt for jævlig, hadde en fin dam med spytt og faenskap på gulvet etter meg, herlig!

  Burger på to biter var nasty, men jeg klarte det faktisk!

  - Karoline i

 • 8

  Hola! Da var både 17. Mai og russetiden forbi, og eksamen står for tur. Jeg hadde en super 16. Mai feiring og koste meg max! Det er trist at russetiden er over, det har vært en utrolig gøy og fin tid som jeg aldri kommer til å glemme! Jeg har tatt helt av og hatt null hemninger, jeg skjønner ikke at det går an å være så gal. Siste kvelden som russ hadde vi et awesome vors og en morsom natt på byen. Men de fleste av russen forsvant fort og så det var bare meg og Maria igjen. Vi var kanskje ute til klokken 5 og tok taxi direkte til skolen for å vente på russefrokosten. Det var da jeg fant ut at jeg skulle blogge, jeg fatter det ikke, på det minst utenkelige øyeblikket for å blogge, da tar jeg fram telefonen og skriver i vei, hehe. Inne på skolen lå russen strødd i en dunge på gulvet med masse gummimatter over/under seg. Det var jævlig kaldt så jeg hoppet oppi klynga med en gang og fikk en gummimatte rundt meg, hadde aldri trodd at gummi skulle varme men det funket fett. Under russefrokosten var det et fåtall som spiste, noen sov mens andre ropte på elgen. Etter frokosten gikk jeg i fasen mellom full og hangover, så jeg var sykt hyper og enda mer gal. I toget løp vi rundt som noen galinger og jeg var rimelig sliten når vi kom fram. På toppen av kransekaken ble noen av oss russejentene angrepet av noen jævla 10. klassinger. Fikk en herlig blanding av tomatsaus og egg over meg før jeg ble slengt i bakken med et brak. Motherfuckers! Jeg er sikker på at de kun gjorde det fordi vi ikke hadde lov og ta andre enn vgs elever, pussys! Etter toget var jeg bare en kjapp tur på skolen før jeg dro hjem. Normalt sett skulle jeg stupt rett i seng, men neida jeg rydda hele huset og dro til typen på ettermiddagen. Fatter ikke at jeg klarte! Jeg kunne sikkert skrevet i det uendelige, men viser heller noen bilder fra den fantastiske tiden!

  Camping utenfor skolen! Bokstavelig talt, vi hadde bål og greier. Hamburger papir fra mac'ern brenner godt!

  Grisebingen, que rico!

  Hyper gjeng!

  Maaaat, ñam ñam!

  Jakter på duer. Hadde noen syke ninja moves!

  Happyface!

  God gjengen! (Halvparten mangler)

  Masse folk og crazy unger!

  Klar for tog!

  Dansing til korpsmusikken!

  - Karoline i

 • 6

  Yooo motherfuckers!! Atm sitter jeg parkert utenfor skolen. Vi har vært ute en tur, jeg har tatt noen gøyale knuter og nå ska vi døgne fram til klokken sju når vi skal ha russefrokosten. Russetiden har vært jævlig bra, og jeg kommer til å skrive mer om terrordagene og russeknutene jeg har tatt. Vil bare ønske alle kjente og kjære, og alle bloggleserne mine en riktig fin 17.mai! Muss og klem fra meg og Maria <3 ps. Jeg har ikke sluttet og blogge for de som lurer, har bare hatt fryktelig mye på tapeten i russetiden og generelt!

  - Karoline i

 • 8

  Hellu! Tenkte bare og oppdatere dere i full fart. Natt til første mai blei virkelig feiret fra min side, jeg tok mildt sagt av! Møtte noen nordmenn som ble helt sjokkert over at det var russ her på gran canaria, noe som resulterte i gratis drikke og en enda galere karoline. Vi møtte forresten på en såkalt tryllekunstner, han var vel litt over seksti og tro meg triksene hans var like gamle, tragisk! Når vi var på disko er jeg sikker på at jeg 80% av tiden var oppe på baren og danset, haha. Jeg måtte bare le va meg selv når jeg våknet dagen etter, kunne nok skrevet tre a4 sider med details men jeg sparer dere for det jeg! I dag dro jeg på shopping med mamsen, tante (bedre kjent som rally-olga pga sine fantastiske kjøreferdigeheter) og besta, kjempe koselig og jeg fikk med meg masse fint hjem, woopwoop. Skal legge ut bilder etterhvert. I morgen har vi terrordag på skolen hvor alle må ha rosa på seg, om ikke får de gjennomgå av russen, moahaha! Gleder meg villt! I kveld vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på men noen sprell skal jeg nok gjøre, over og ut!

  Ettersom bildene fra forrige kveld på byen heller ikke er noe bloggmateriale legger jeg bare ut noen randome bilder fra de siste dagene:

  Russeknute med å spise en burger på to tygger, har bare en ting og si, aldri mer burger!

  - Karoline i • karoiver

  Karoline er mitt navn og jeg kommer fra en liten plass i finnmark. Jeg har levd livet på Gran Canaria i to år og nå er jeg klar for studentlivet i Tromsø. Jeg blogger om hverdagen min, som består av morsomme sprell, skole, fotografering, masse galskap og ellers det jeg har på hjertet. Enjoy! ;-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde