karoiver -
Hjem Add Om meg Kontakt

11

Hei folkens! Nå har jeg akkurat slukt i meg en pizza og er klar for det kvelden har å by på. Jeg skal en tur til Trine først, så setter vi kursen mot Puerto Rico senere hvor vi møter resten. Jeg har så masse energi, jeg er så klar for å bare kose meg og danse hele natten lang ♥

 For å dele mitt glade humør med dere kan dere jo få høre en gladsang:  

- Karoline i 

 • 7

  Hola! Skoledagen i dag var egentlig ganske kjedelig, så jeg tenkte at vi måtte få en stopp på det. Så da satt jeg, Victoria og venninnen vår Edith og tullet sammen. Vi fant ut at skoledagen ble mye morsommere når man har en dirty mind. hehe! Dagen blir ikke morsommere enn til du gjør den selv, så vi bare peiser på her. Midt i timen begynte jeg, som det matvraket jeg er, å snakke om pommfri. Dermed ble flere sulten på pommfri og vi besemte oss for å ta en middagsdate på mc'ern etter skolen. Det var kjempe koselig! Nå har jeg nettopp tatt en sprek gåtur til butikken med Muriel for å handle inn til eksamen på torsdag. I morgen er det Dia de Canarias, det er som en nasjonaldag for canariøyene, så dermed har vi fri i morgen. Så i kveld skal jeg ut med norske og spanske venner, det blir kos! Det er siste kvelden ut for Edith sin del, hun flytter tilbake til Norge på lørdag, desverre! Har bare en ting å si: I got a feeling, that tonight's gonna be a good night! ♥ I morgen må vi vell dra å se på hvordan spanjolene feirer denne dagen, det kan jo bli gøy. Skal prøve å få tatt noen bilder så dere kan se. Ha en fin kveld! 


  Har ikke noen andre passende bilder, så her får dere se bunaden min, fikk forespørsel om det i en kommentar ;) Kanksje jeg legger ut outfit etter jeg har ordnet meg senere.

  - Karoline i 

 • 18
  video:large


  Her har dere en liten video om hvordan jeg opplevde å ta tatovering, enjoy! ;) 

  - Karoline  i

 • 12

  Hei! Stikkordet for denne helgen er "herlig". Fredagen tok vi det rolig med film og Mc'ern mat, mens lørdagen tok helt av med grillfest på takterrasen. Vi var masse folk, folk kom og dro hele tiden. Maten var nydelig, vi ble virkelig oppforet! De kom hele tiden med mer mat, og det var jo frekt å si nei, men til slutt klarte ikke magen min mer, så da kasta jeg maten over til Even når folk tvang meg til å ta mer. Kjekt å ha en levende søppelbøtte med seg, hehe! Musikken var på hele kvelden, så vi spiste, drakk, spiste, danset og spiste enda litt mer, sånn gikk hele kvelden. Utolig morsom dag, har bare ett ord å si om denne gjengen: gaaal ♥ Vi kom oss ikke i seng før langt på natt, og da var det fullt hus, men der det er hjerterom er det husrom, er det ikke det man sier da. Søndagen var det mye som skulle vaskes og ryddes, guttene nektet oss jentene å hjelpe til og vaske opp, så når de var oppe på takterrasen, snek vi oss på kjøkkenet og vasket opp kopper og karr. Vi følte jo at vi måtte hjelpe litt til, men vi rakk ikke mye før det kom en fetter som sladret til resten, så da ble vi kasta på haug ut igjen. På ettermiddagen når de kjørte oss tilbake til Arguineguin dro vi på stranda og så på solnedgangen, helt nydelig. Så satte vi oss på solsengene og spilte kort og hørte musikk, kjempe koselig. Jeg har hatt det så fint i helga at dere aner ikke, jeg koser meg virkelig med denne gjengen, hvorfor må helgene være så kort? Jeg har ett spørsmål til deg Mandag, hvorfor er du alltid tilbake så fort, har du ikke en hobby? 

  Så vil jeg bare si at jeg er utrolig takknemlig for alle kommentarer her på bloggen. Dere gir meg enda mer motivasjon til å blogge, det er alltid koselig med kommentarer! I det siste har jeg overhodet ikke væt flink til å svare, men jeg har bare ikke hatt tid til det. Det går i ett, spesielt nå i disse eksamens tider, i tillegg bruker jeg mesteparten av tiden min på venner nå, jeg reiser jo hjem snart så hver dag må nytes. Men jeg skal prøve å få svart oftere på kommentarene. Men dere må vite at jeg er kjempe takknemlig for kommentarene deres, selv om jeg ikke er så flink til å vise det, jeg tar de ikke for gitt, dere er super ♥
  Jeg laster opp videoen senere, det tar litt tid og skolenettet er ikke det beste så legger den ut når jeg kommer hjem ;) 

  - Karoline  i 

   

   

 • 24

  De som gjettet tatovering gjettet helt riktig! Jeg kan ikke tro at jeg gjorde det! Det skjedde helt tilfeldig egentlig, tante skulle et ærend på Puerto Rico senteret i går, så jeg heiv meg spontant med å bestilte meg time til tatovering og fikk tegnet en skisse. Idag klokka tre hadde jeg time, jeg var ikke redd egentlig, jeg var så oppgira. Det gjorde overhodet ikke så vondt som jeg trodde, det var selvfølgelg vondt men ikke så fryktelig. Jeg gråt ikke og ropte heller ikke så jeg er stolt! Så endelig har jeg fått en tatovering som betyr mye for meg, det står på spansk for å minne meg om dette fantastiske året, den minner meg på at jeg må leve livet uansett hvor tungt det er og det er to stjerner over isteden for prikker over i'ene, en stjerne for pappa og en for bror, to personer jeg har mistet og er utrolig glad i <3 Jeg kan ikke annet enn å si meg fornøyd! Dette var en super start på helga, nå skal jeg og k1 tilbake til våre spanske venner, i morgen er det grillfest og masse kos, ha en super helg alle sammen! :) jeg legger ut video etter helga ;)

 • 13

  Wæææææ! I dag skal jeg gjøre noe helt sykt, noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å gjøre! For første gang på veldig lenge tar jeg en ganske så spontan avgjørelse! Jeg er i lykkerus! Kan nesten ikke vente til jeg er ferdig på skolen 13.20! Da blir det saker da! Endelig! Jeg har ikke ord! Jeg regner med at dere får vite det rundt klokken 16.00, altså klokken 17.00 i Norge. Gleder meg til å fortelle dere og vise dere hva jeg har gjort! Skjønner dere hva jeg skal? 


  Hehe, litt overivrig kanskje? 

  - Karoline i 

 • 11

  Hei! Skoledagen i dag fløy fort avgårde, mange forbereder seg til eksamen og i dag var faktisk første pulje ferdig med den, heldig er de! Når jeg kom hjem var jeg som vanlig helt sprengt og stupte i bassenget med Muriel, men jeg  kunne ikke kose meg så alt for lenge, jeg har nemlig en stor historie på torsdag! Men øvinga gikk ikke som planlagt, jeg og Muriel fikk et av våre mange tulltak igjen, så her var det full fiesta med 5 euro høytalerne mine på full guffe med smurfehits, oh yeah! Etterhvert kom også tante ned til smurfe-festen vår, etterfulgt av onkel som kom med kamera, huff, ikke bra! Vet ikke om vi skal tørre å vise det til offentligheten, hehe! Etter mye om og men fant vi ut at vi hadde veldig lyst til å trene, og energien var jo ikke noe å si på, så vi hoppet like gjerne i treningsklærne og satte kursen mot trenigssenteret. I dag var det trening av armer som stod i fokus, utrolig deilig å trene der igjen, har ikke blitt så mye trening ettersom jeg har vært syk så lenge. Så slik har dagen i galehuset vært, mye morro og gale påfunn! Resten av kvelden skal gå til tv-kos :-) 

  - Karoline i 

 • 9

  Beklager at jeg ikke blogget i går! Etter middag skulle jeg ta meg en liten siesta, men i steden for en liten en så sov jeg helt til i mårrest. Hehe, alle hadde prøvd å vekke meg, men jeg var helt i koma. Så nå er jeg i alle fall utvilt, det kan jeg trygt si. Nå skal jeg snart setter kursen mot skolen, ha en fin dag alle sammen :-) 

  - Karoline i 

 • 8

  Hei! Hvor skal jeg begynne, har hatt en fantastisk helg! Jeg dro som sagt til en kompis, alltid deilig å komme seg bort litt. På lørdagen var vi så heldig å få være med på en spansk konfirmasjon. Det var en kjempe koselig opplevelse, masse familie samlet og alle var hyggelig og tok oss i mot med åpne armer. Men det var overhodet ikke likt en konfirmasjon i Norge, her ble det servert alkohol fra start til slutt, maten ble bare satt på bordet og vi fikk en gaffel i handa. Etterhvert trakk vi oss ut på utsiden og bare pratet med folk. Jeg digger denne familien! Det var selvfølgelig unger der også, og jeg kan ikke tro at jeg sier det, men jeg har faktisk ikke så mye imot de lenger. Den ene gutten var kjempe søt, kysset oss på kinnet og sa vi var pene, jeg og k1 planla å stjele han, men vi droppa det, sikkert best sånn! Hehe, onkeljenta til kompisen min hilste vi også på, hun var litt mer sjenert, men plutselig kom hun på fanget mitt, jeg ble lettere sjokkert når hun strakte armene mot meg og løftet henne forsikitg opp, og jeg bare "hva nå???". Men slapp av folkens, det er ikke et hint om at jeg vil ha barn, det skal i så fall bli mange, maaaange år til! Senere på kvelden dro vi ut en tur, morsomt det, det var masse folk ute! Men ikke at jeg fikk så mye med meg av det, jeg var bare på mc'ern hele tida jeg, matvrak for the win! ♥ Jeg skal innrømme at det var litt tungt på lørdagen, det gikk bra når vi var i konfirmasjonen og sånnt fordi da hadde jeg noe annet å tenke på liksom. Men når vi kom hjem igjen begynnte tankene å sige innpå, og jeg var skikkelig deppa, tårene bare trillet. Jeg vurderte serriøst å bare legge meg i steden for å dra ut, men da sa jeg bare til meg selv "ta deg sammen karoline, pappa vil ikke dette, han vil at du skal leve livet som om denne dagen er den siste!". Så da var det bare å tørke tårene mens de andre febrilsk prøvde å få meg i bedre humør igjen, de ga meg mat, drikke og satte meg til å spille krigsspill. Funket fett det, og vi hadde en kul kveld ute. Søndagen lå vi bare i en klynge å så på film og slappet av, digg avsluttning på helga. Jeg vil ikke at helgen skal være over, det er så deilig med helg, ingen stress og masse moro, kan nesten ikke vente til neste helg! 


  Eksosrypa mi ♥ Vi hadde begge satt opp håret og vi så ut som to hufser når vi kom fram...


  Linselusa i baksetet (Y) 

  Ungene var fornøyde med hoppeslottet! 

  En gammel tryllekunster dukket også opp etterhvert 

  Mis amigas más locaas ♥


  Jeg legger ut flere bilder fra 17. Mai senere ;) 

  - Karoline i 

 • 16

  Kjære pappa!

  I dag skulle du fylt 52 år og det er nok en bursdag vi ikke får feiret med deg. Du skulle være en av de viktigste personene i livet mitt, du skulle lære meg å sykle, lære meg å ta vare på meg selv, lære meg om livet, du skulle være min skulder å gråte på når jeg hadde det tungt, du skulle trøste meg å si at alt kom til å bli bra, du skulle løfte meg opp når livet slo meg ned, du skulle passe på meg, du skulle sitte klar med hagla når guttene kom på døra, du skulle fortelle meg kloke ord, du skule være pappaen min. Men sånn ble det ikke, du ble tatt fra oss like etter jeg fylte tre, jeg fikk aldri bli kjent med pappaen min. Jeg vil alltid føle at det er en stor del av meg som mangler. Men innerst inne vet jeg at du er med meg videre i livet pappa, jeg kan ikke se deg, jeg kan ikke klemme deg, jeg kan ikke prate med deg, men jeg vet at du følger med på meg, og i hjertet mitt vil du alltid være. Gratulerer med dagen pappa, du er dypt savnet og jeg er kjempe glad i deg <3


 • 5

  Hei! Pc'n er fri for strøm så det blir ikke flere bilder i dag. Jeg har altså ikke fått tak i ny ladder, så må virkelig finne en nå i helga! Jeg skal til en kompis med k1 i helga så det blir nok dårlg med blogging, men skal prøve å få ut ett innlegg hvertfall. Ønsker dere alle en god helg, kos dere! :-)

 • 12

  Hei! Her kommer en litt sen gratulasjon til det norske folk, håper dere har hatt en super feiring. Her har vi hvertfall koset oss masse hele dagen, selv om det overhodet ikke kan sammenlignes med 17. Mai i Norge! Vi våknet til tåke, noe som forsåvidt var greit, i og med at det ikke var så varmt da. I 09.00 tiden var vi på skolen klar til å høre på talen fra rektor, deretter var vi klar for tog. Samtidig kom solen snikende og det ble varmere gjennom hele dagen. Jeg og k1 møtte opp i skyhøye hæler, ikke det smarteste, men det var jo fint da.. hehe, kjenner det litt i føttene nå ja, men det gikk overraskende greit! Toget gikk fra skolen, gjennom rundkjøringa (så all trafikk ble stoppet), ned til Anfi stranda og en runde rundt hjerteøya. Deretter gikk folk opp til skolen igjen for å spise kaker og kose seg. Når toget skulle over hjerteøya hoppet jeg og k1 av i svingen som vi så fint kalte det, flott ordforbrud må jeg si! Så vi stod og ventet mens vi peivet med de norske flaggene våre, ropte hipp hurra for full hals og ble sprutet våt av russen. Jeg kan ikke akkurat si at jeg hadde så særlig 17. Mai følelse, jeg kjennte at jeg savnet Norge idag, tradisjonene hjemme på denne flotte dagen. Spesielt bunaden min! Men nå har jeg hvertfall opplevd hvordan det er å feire her, en ny og spennende opplevelse. Tilbake på skolen ble det kaker og is på oss og vi fikk en smakebit av et skuespill noen elever skal holde til høsten. Kjempe morsomt! Litt senere på dagen dro jeg, tante, onkel og k1 til Puerto De Mogan for å spise middag. Den store 17. Mai middagen for min del ble pommfri med ost, nam! Muriel ble igjen hjemme for å øve til matte tentamen som hun har i morgen, så hennes middag ble pizza. Har hatt en kjempe koselig dag med familie og venner, og håper familien min har koset seg kjempe masse idag, kjenner at jeg savner dere litt ekstra i dag ♥   Jeg kan legge ut flere bilder i morgen visst dere vil, av antrekket mitt og litt andre ting :-) 

  - Karoline i 

 • 10

  Hei! I dag har det vært helt for jævlig på skolen, med tanke på varmen altså. I enkelte klasserom har vi ikke aircondition engang, noe som resulterte i at alle holdte på å smelte bort! Men igjen ble jeg ikke slapp av varmen men hyper. Det fikk stakkars Victoria merke ! Når jeg kom hjem stupte jeg rett i bassenget, herlig! Men jeg har ikke tid å ligge der hele dagen, leksene kaller, desverre!

 • 9

  Hei! Gårdagen var bare stress for min del, hadde et stort media prosjekt som skulle være ferdig til i dag. Men jeg var med godt mot og var godt i gang, plutselig kommer det opp at pc'n går på reserve strøm. Så jeg plugger ladderen i og fortsetter. Plutselig kommer det opp at den dør om 5 minuttter. Da gikk det opp for meg, ladderen ikke funket og jeg fikk en mini heart attack! Det er så typisk at det skal skje på det værst tenkelige tidspunktet. Så jeg prøvde fortvilt å ta den i en annen kontakt, men til ingen nytte. Men så, etter litt vrikking på ledningen funket det. Da turte jeg ikke røre pc'n en gang så jeg måtte sitte på gulvet å jobbe. Men det varte ikke lenge før den sluttet. Da var det bare å hive seg i bilen med tante for å finne en ny. Vi sprang som to gale mennesker gjennom to senter, men ingen hadde, det ene fikk inn tidligst på onsdags ettermiddag. Når jeg kom hjem var jeg bare deprimert, men bestemte meg for å prøve en siste gang, og den funket faktisk, så nå har jeg 100 %, takk gud! Dermed ble det ikke blogging i går, hadde verken råd å bruke strøm eller tid på det. Kanskje det blir litt mobilblogging senere, strømmen på pc'n er fra nå av dyrebar. Hehe! Jeg kom forresten opp i skriftlig eksamen i internasjonal engelsk, noe jeg syns var veldig greit, liker engelsk og vil heller ha det enn matte! Ha en fin tirsdag folkens, jeg for min del skal grave meg ned i lekser... 


  Prøver meg på et mislykket forsøk på et motiverende bilde, men det hjalp ikke akkurat, det minnet meg bare på at k1 har forlatt meg for å dra på konsert i Norge, og her sitter jeg igjen med masse lekser. Men jaja, det blir jobbing fram til eksamen så blir det rolig den siste tiden, jeg får bare tenke sånn - jobbe hardt nå, kose meg senere ♥

  - Karoline i 

 • 8

  Hei! Har hatt en relativt rolig søndag, varmen har virkelig tatt på. En gang i løpet av dagen var det hele førti grader - i skyggen!! Oh lord, store deler av dagen har vi bare ligget nede i kjelleren hos meg og Muriel fordi her er det litt kaldt. Jeg klarte nesten ikke gå opp, med en gang jeg gikk opp trappa holdte varmen på å hive meg rett ned igjen. Vi klarte rett og slett ikke gjøre noe! Med bassenget var det fullt av folk, Muriel lå der hele dagen med en venninne og det fikk de svi for, bokstavelig talt. Jeg syns synd på Muriel, hun er så solbrent at det er ikke måte på, så sånn sett er jeg glad jeg bare holdte meg i kjelleren.. Rundt kveldstid tok vi turen til Puerto Rico for å få i oss noe mat, trodde jeg skulle smelte bort! Jeg tror jeg fikk heteslag på tilbaketuren fordi jeg klarte ikke sitte i ro, jeg danset som en gal. Vi hadde på radioen og da var det musikk fra Gay paraden som foregår i disse tider. Jeg hadde full fest med meg selv i garasjen når vi kom hjem, Muriel bare ristet på hodet og ga meg et stakkarslig blikk, et blikk som sier "går det virkelig ant å være så rar?" Jaja, jeg koste meg hvertfall, nå vet jeg hva heteslag gjør med meg. Nå skal jeg krype til køys, selv om jeg mye heller kunne lagt meg i bassenget, i morgen er det nynorsk tentamen som står for tur, lucky me! God natt kjære lesere :) 


  Nå skal jeg drømme meg bort til bølgene 

  - Karoline i 

 • 8

  Her har dere 5 sanger jeg hører mye på for tiden, både til fest og når jeg går til skolen, funker også fett når jeg jogger! ;-) 

  - Karoline i

 • 9

  Hei! I dag, midt opp i all galskapen, morsomheter og gode stunder, kom jeg til å tenke på at det hele snart er over. Snart vender vi snutene våre tilbake til hjemlandet. Jeg kjenner det knyter seg i magen når jeg tenker på det. Alt er så fint her, jeg har aldri hatt det så bra før, jeg vil ikke at det skal ende. Dette er et år jeg vil huske for resten av livet! Jeg angrer ikke på noe jeg har gjort her, jeg har blitt den personen jeg ønsker å være, ei glad og livlig jente som ikke tar seg selv så fryktelig høytidelig. Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om hva andre tenker om meg lenger, jeg gjør det jeg vil og føler er riktig. Bekymringer orker jeg ikke ha, de har jeg levd med resten av livet, nå er det nok! Jeg har alltid tenkt på andre og hvordan de har det, bekymret meg for dem. Men dette året har jeg tenkt på meg selv, hva som er best for meg. For en gangs skyld har Karoline kommet først, ingen andre! Jeg trengte så absolutt dette året, jeg føler endelig at livet mitt er komplett, til tross for alt jeg har opplevd og alle jeg har mistet. Jeg vil alltid være preget av det, men dette året har jeg lært at jeg må fortsette å leve livet selv om det har vært tungt til tider. Vi lever bare en gang, da må vi bruke livet godt og leve i nuet.


  Dette er det første bildet jeg tok på Gran Canaria, utrolig mye har forandret seg etter dette bildet, og det på en veldig positiv måte ♥

  - Karoline i 

 • 6

  Hola! Det ble ikke noe blogging på meg i går, jeg gjorde som det ble nevnt i en kommentar, jeg dro på byen. Måtte jo det når jeg allerede hadde ordnet meg, hehe! Jeg ble overrasket over hvor mange som faktisk hadde pyntet seg i går, men jeg fikk desverre ikke tatt noen bilder. Jeg stresset med noe i hvert friminutt så det ble dårlig med bilder, shame on me! Hadde det veldig gøy i går, danset masse! Jeg hadde venninnen min Victoria på overnatting, noe som betyr mye tull og tøys i tillegg til hysteriske latterkramper, slår aldri feil! I dag har jeg vært med familien på stranda i Playa Del Inglés hele dagen, gud så deilig. Det er mildt sagt hetebølge her nede nå, etter hvert som vi kjørte ble det bare varmere og varmere, det startet på 35 og gikk bare oppover og oppover i løpet av dagen. Visst vi åpnet vinduene ble det faktisk enda varmere, luften var kokings. Men da var det deilig å kunne leke seg i bølgene dagen lang! Det hele avsluttet med en aldri så liten tur på Mc'ern, herlig! Nå skal jeg ta meg en joggetur (visst jeg klarer i varmen), så visst jeg ikke blogger mer i dag har jeg antakeligvis krepert av varmen, just saying... Ha en super lørdag :-)   - Karoline i 

 • 12

  Hola! Gårdagen var kjempe morsom, og dagen i dag var intet unntak. Folk så jo ikke ut, den ene så mer jævlig ut enn den andre! Det første tante sa til meg i mårrest var "Satan korr stygg du e!". Hehe, hun holdte på å dø av latter når hun så meg. Jeg må innrømme jeg skvatt litt selv når jeg så meg i speilet. Men jeg turte ikke gå sånn til skolen så jeg gjemte meg under en stor genser og solbriller, ville ikke risikere å bli stanset av motepolitiet. Jeg er så glad for at jeg gjorde det, for de tok mange som ikke hadde gjort det. Når jeg gikk hjem fra skolen var det så varmt at jeg bare måtte gå sånn, hehe, fikk mange blikk og mye plystring. Nå har jeg min kjære k1 på besøk, hun ligger på sofaen og babler med seg selv, mens jeg prøver å gjøre lekser. I morgen er det party-tema, med andre ord skal vi kle oss som om vi skal på fest, og jeg skal virkelig følge det etter å ha sett dagens hendelser med folk som ikke fulgte. 

     - Karoline i 

 • 11

  Har dere noen gang irritert dere over hvordan enkelte butikkansatte oppfører seg? Det har jeg, alt for ofte, la meg presentere, The Ultimate Customer Attack: 
  Du kommer trippene glad og smilende med lommeboka full av penger, klar til å bare shoppe som faen! Du ser en butikk du liker og bestemmer deg for at der vil du svi av noen kroner, uvitende om hva som venter, trår du forsiktig innenfor dørstokken. Det du ikke vet er at rett ved dørstokken står en av ekspeditørene klare til å angripe deg. Du har ikke gått tre meter fra inngangen engang før hun kommer smygende bakfra og du hører den kvasse stemmen hennes "Kan jeg hjelpe deg med noe?!!". Du blir litt forskrekket når hun kommer så brått på rett etter at du har kommet inn. Du har ikke rukket å sett gjennom rommet engang før hun kommer, så du prøver å svare så hyggelig som mulig "Neida, jeg bare ser litt først jeg": Lettet over å bli kvitt henne prøver du på nytt å få sett litt gjennom de kule klærne. Innimellom all tittingen ser du at hun følger nøye med deg, hver bevegelse og hver gang du berører et plagg blir registrert.

  Etter du har plukket med deg noen plagg du liker setter du kursen mot prøverommene, dette observerer selvfølgelig snerta som følger med på deg og hun hiver seg etter. Hun er nesten som en ninja for plutselig står hun forran deg med et blikk som sier " Å jasså, hvor er det du tror du har tenkt deg". Du blir litt oppgitt på personens vegne og sier rolig "Jeg skal bare prøve disse plaggene jeg". Vel inne på prøverommet kan du puste lettet ut og få på deg klærne, de sitter som et skudd og du bestemmer deg for at du bare MÅ ha de. Mens du er på prøverommet står hun utenfor og lusker som en sulten ulv, det er nesten så du vil bli lenger bare for å irritere henne. Når du da kommer ut igjen, gransker hun deg fra topp til tå, du ser rart på henne og tusler til kassa. Der står det et annet ekspeditørmonster, hun sier ikke "hei" engang. Samtidig som hun skanner inn plaggene i sneglefart, slår hun av en prat med hun som har fulgt med deg hele tiden. De prater om alt mellom himmel og jord, og hun drar ut tiden fryktelig. Etter mye om og men sier hun prisen på en sånn måte at det høres ut som du overhodet ikke har råd til det. Du kjenner at du blir irritert over oppførselen deres og har egentlig ikke noe lyst å etterlate pengene dine der, men samtidig klarer du ikke gå fra de flotte plaggene. Du hever deg over dem, rekker over pengenge og går ut døra i en helsikkes fart. Du kaster et lite blikk over skuldern og ser at de begge står og venter på at alarmen skal pipe når du går ut. 

  Det har skjedd mange ganger når jeg kommer inn, er det fordi jeg ser spesielt kriminell ut, eller er det fordi jeg er ung? Jeg velger å tro det siste, veldig mange dømmer oss unge som kommer inn i butikken, de forventer at vi nasker ting. Det er klart, noen ungdommer driver med sånt, men de trenger ikke gre alle under samme kam. Dere burde være glad vi orker å bruke pengene våre på deres butikk. Jeg skjønner de er redd for tyver, men man trenger ikke oppføre seg slik av den grunnen. Men så klart ikke alle er slik, det er heldigvis mange hyggelige ekspeditører! :-) 

   
  Shoooping ♥

  - Karoline i 

 • 16

  Når jeg kom inn i klasserommet i mårrest, var det første som møtte meg to ellers ganske så søte jenter som hadde fått seg heftig porno skjegg! Engelsk læreren klarte ikke se på oss engang, han klarte ikke holde seg serriøs. Han holdte på å svime av når han så en som hadde kledd seg ut som jente. Jævlig lættis dag egentlig! I skrivende stund sitter jeg og k1 og skrever som bare det, vi er ekte mannfolk i dag. Sitter å snakker om damer med svære tits og er skikkelig bro's. Hehe! Det er jo ikke så mange som er gutter i dag, så vi sjarmerer jentene i senk her! De faller som fluer når vi suser forbi, gir jeg de ett lite blink så holder de jo på å falle av stolen, oh yeaaah! 
  We're sexy and we know it! 

  - Karoline i 

 • 11

  Jeg fikk en kommentar hvor jeg ble spurt om jeg kunne blogge litt diverse om hva jeg gjør her, hvorfor jeg flyttet hit etc. Jeg har jo fortalt mye tidligere på bloggen, men kan jo lage ett eget innlegg for å forfriske minnet til dere faste lesere og informere dere nye lesere. Her på Gran Canaria går jeg andre året på videregående på den norske skolen, Colegio Noruego. Jeg bor sammen med tanten, onkelen og kusina mi. Grunnen til at jeg har valgt å gå ett år her nede i varmen er simpelten at jeg var dritt lei den lille hjemplassen min. Jeg har opplevd så mye vondt og mistet så mange der gjennom årene. Jeg ble minnet på det hver gang jeg gikk ut døra, og trengte rett og slett å komme meg bort. Når jeg da fikk tilbud fra tanten og onkelen min om å bli med et år til Spania var det ikke en vanskelig avgjørelse! Det var mange forberedelser som måtte gjøres før vi kunne flytte. Søke skoleplass, finne ett sted å bo osv. Det vanskeligste var faktisk å skulle pakke en koffert for å være borte et helt år, alt som ble lagt ned var nøye gjennomtenkt. Men det aller vanskeligste var selvfølgelig å skulle være borte fra familien et helt år, spesielt mamma. Vi har et veldig nært forhold, så og ikke skulle se henne hver dag var en rar tanke. Nå har vi snart bodd her ett år, og det har gått veldig greit, mamma og stepappa har vært her flere ganger, og jeg har egentlig ikke hatt noe savn til hjemlandet. Jeg anbefaler virkelig andre som har mulighet til å ta seg et år utenlands. Jeg vet mange tenker tanken, men aldri setter planene sine ut i virkelighet, man tenker det er mye stress og vanskelig. Men det er ikke så vanskelig som man kanskje tror, det gjelder bare å ville det sterkt nok og gjøre noe ut det! :-) Håper du fikk svar på det du lurte på Anne! 

   

  - Karoline i 

 • 9

  Hei! Da har jeg vært hos legen og de fant absolutt ingen verdens ting. Verken på blodprøvene, ultralyden eller røntgen. Det er jo kjempe bra, men da begynner man jo å lure enda mer på hvorfor jeg har så vondt og er dårlig. Så legen kjente litt på meg og konkluderte med at jeg har en betennelse i brystet. Dermed ble jeg sendt hjem med en resept på antibiotika og et klapp på skuldra. Er jeg like dårlig neste uke skulle jeg få medisin intravenøst rett i brystet. Men jeg synes det virker rart at jeg har gått sånn i over en måned, og alt de finner ut er at jeg har betennele i brystet... Men jeg må jo bare høre på legen, det er ikke så mye annet jeg kan gjøre. Håper det funker så jeg kan leve livet til det fulle igjen! 

  Jeg fulgte russen litt da, jeg var uten sminke i dag ;) 

  - Karoline i 

 • 8

  Fuck blogg.no! Jeg kom meg ikke inn på hele gårdagen, jeg som hadde masse innlegg klar i hodet, er det ikke typisk... Men skal få blogget litt i dag da. En ny uke har startet og i skrivende stund sitter jeg i medietimen, faget hvor jeg har min kjæære yndlingslærer. Bortsett fra det har russen startet terroruka her på Colegio Noruego. Visst vi ikke gjør som de sier kommer vi til å bli terrorisert! I dag fikk vi beskjed om at alle måtte ha på pysj, være uten sminke og ha midtskill, hehe! Det er ikke så mange som har fulgt det akkurat, inkludert meg selv. Men jeg skal jo faktisk til legen i dag, så jeg har en unnskyldning, kan jo nesten ikke komme som en heks dit... Men russen er ikke her i dag, så jeg satser på at vi er trygge. I morgen er det kjønnsskifte, så da må jeg vel bare følge det, vil ikke bli terrorisert! Kan blir moro det! Jeg skal til legen i halv 3 tiden, så jeg blogger etter det så dere får høre hvordan det går. Har en magefølelse på at de ikke kommer til å gjøre noe i dag, men håper selvfølgelig at de gjør det, er lei av å gå rundt slik. 

  Har ingen andre bilder atm, så hvorfor ikke poste et glabilde :) 

  - Karoline i 

 • 14

  Hei! I går klarte jeg endelig å gjøre noe, først var vi en tur på et kjøpesenter som heter Las Terrazas. Der gikk vi først å spiste på en amerikansk restaurant, oh lord sier jeg bare. Alle servitørene var mannlig, unge, og jævlig hotte! Så det var ikke bare maten jeg sikklet på der altså... Dit skal jeg definitivt flere gang, kanskje jeg tar med meg k1! Etter herlige gutter og ikke minst et herlig måltid var det tid for litt shopping. Det ble ikke mye på meg denne gangen heller, kjøpte meg bare tre topper. Men jeg ble fort sliten og måtte sette meg ensom og alene på en benk. Når vi kom hjem igjen var det bare å hive seg nedpå senga. Resten av dagen tok jeg det med ro, men når mørket begynte å legge seg over himmelen var det tid for å hoppe opp av senga å begynne og fikse meg. Jeg trengte en liten tur ut, jeg har jo ikke hatt noe sosialt liv denne uka, jeg trengte å se folk igjen. Det var helt fantastisk, jeg storkoste meg! Det gikk faktisk overraskende bra, jeg ble ikke dårlig, men det får jeg nok litt igjen for i dag, formen er ikke akkurat storslagen. Men det går bra, det må jo koste litt når man får en så bra kveld som jeg hadde i går. Nå har akkurat resten av huset dratt på tur med noen venner, men jeg måtte melde pass. Jeg tror kanskje jeg legger meg litt på stranden og bare slapper av i steden, må ta det litt med ro etter gårdagen. Nyt søndagen folkens! :-) 
  - Karoline i 

 • 8

  Hei folkens, dere må jo tro jeg er på sykehus siden jeg ikke har blogget. MEN, på torsdagen var blogg.no nede hele dagen, og i går lå jeg syk så og si hele dagen. Jeg ligger altså ikke på sykehus, men har vært der og gjort litt forskjellig. Jeg har blant annet tappet flere litter blod (okei, kanskje ikke litter, men det føltes sånn..), har vært i ultralyd (nei, jeg er ikke gravid!), og jeg har vært i røngten. Så skal jeg tilbake på tirsdag for da har de mest sannsynlig resultatene klare. Så fram til da skal jeg prøve å kose meg så mye som mulig og heller ta tirsdagen som den kommer. Jeg er jo ikke helt i toppslag, men skal kose meg så mye jeg klarer. Da fikk dere hvertfall en kjapp oppdatering på at jeg lever enda, skal prøve å få blogget litt mer framover. Ha en fin lørdag! :-) 


  Føler innsiden av kroppen min er litt likt dette bildet nå: fullt av kaos, søppel, rot, skitten, blææh!

  - Karoline i 

 • 12

  Jeg var ikke så frisk som jeg håpet på, i dag måtte jeg på et spansk sykehus. Det var litt skummelt siden jeg har legeskrekk, men det gikk overraskende bra. Morgendagen derimot kan bli verre, da skal jeg ta masse prøver. Vi var egentlig ganske så sikker på at jeg ble innlagt i dag, men det skjedde heldigvis ikke! Legen var kjempe grei og vi hadde tolk sammen med oss, det virket som han tok det veldig alvorlig og virkelig ville komme til bunns i dette og finne ut hva som feiler meg en gang for alle. Hva morgen dagen bringer er det ingen som vet, jeg bare håper på det beste og tenker positivt.   - Karoline i 

 • 5

  "Few things in world are more powerful than a positive push, a smile, a word of optimism and hope" 

  Alt avhenger av hva som skjer med meg i dag, wish me luck! Jeg forklarer dere senere.... 

  - Karoline i 

 • 17  - Karoline i • karoiver

  Karoline er mitt navn og jeg kommer fra en liten plass i finnmark. Jeg har levd livet på Gran Canaria i to år og nå er jeg klar for studentlivet i Tromsø. Jeg blogger om hverdagen min, som består av morsomme sprell, skole, fotografering, masse galskap og ellers det jeg har på hjertet. Enjoy! ;-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde