karoiver -
Hjem Add Om meg Kontakt

10


Disse skoene kjøpte jeg på Bershka i fjor til 17.mai. Så 17.mai-toget var deres første tur, aldri mer slike heler når jeg skal gå så langt sier jeg bare, hehe! Neste gang herlighetne fikk være med var når jeg var i konfirmasjon hos kusinen til typen i fjor, det var litt av en fest. Love them, men de er sykt høye! 


Disse fikk jeg i bursdagsgave hos k1 i fjor de er fra Zara. Deres første tur på beina mine var når jeg dro ut på byen, de fikk oppleve litt av en natt, det kan man også se på dem! Elsker de! 


Dette tror jeg må være de laveste helene mine og de er fra Stradivarius. De har fått vært med i konfirmasjonen til Muriel, turer på byen, middager, alt. Mange minner med disse ja! 


Mine absolutte favs, de har vært med på så uendelig mye. Jeg kjøpte de på salg på Bianco for mange år siden. Men jeg må nok innse at de har sett sine dager og at det er på tide å la de få hvile. 


Disse kapret jeg for hundrelappen på Nelly når jeg gikk i 10. klasse. Deres første tur var rett på glattisen når jeg skulle på juleball. Det er et under at både jeg og skoene kom helskinnet hjem! 


Dette er det verste skoparret jeg har tror jeg, de er utrolig stilig å se på, men å gå i? Ondeste jeg har opplevd! Jeg har bare brukt de en gang og det var i bursdagen til Muriel, spørs om de får komme ut flere ganger. Disse sorte er et av de beste kjøpene mine, jeg kjøpte de på Blanco og de er fantastiske å gå med. Og ikke nok med det, de passer til alt, elsker dem! De rosa er fra Bianco og er også overraskende gode å gå med, de var med på nyttårsaften i fjor og 18-års dagen min, så det er nok de skoene som har opplevd de største festene, haha! 

Dette er bare et noen av skoene mine, noen er hos typen og hjemme i Norge står det også noen parr. Så jeg har hvertfall 20 parr tilsammen, om ikke mer! Glad i sko sa du? Kan vil ikke akkurat skjule at jeg er en skoelsker, jeg er svak for sko altså! 

- Karoline i 

 • 8

  Hei! Jeg har kommet tilbake til øya jeg har så kjær, og det var utrolig godt å komme tilbake. Følte meg nesten som en turist når jeg var hjemme i Norge, ifølge mamma så jeg ut som en også når jeg hadde på meg vinterklær. Jeg var så uheldig at jeg ikke hadde nett når jeg kom hjem igjen, så derfor har jeg ikke blogget på en stund. De har heldigvis ordnet det i dag, men det har vært utrolig tungvindt å vært uten nett nesten en uke ettersom jeg er avhengig av det i skolesammenheng. Denne uken har vært mye stress, vi hadde ikke akkurat en rolig start etter ferien så her var det rett på med masse oppgaver. Vi har blant annet særemne i norsken som skal leveres til i morgen, så det er mye å tenke på! Når det gjelder video med svar på spørsmålene skal jeg prøve å gjøre mitt beste for å få lagt den ut så fort som mulig, men det vil nok fremdeles bli en stund til den kommer ut. I helgen er det karneval her i Arguineguin, så det gleder jeg meg masse til. Det er så mye liv og god stemning. Jeg vet fremdeles ikke hva jeg skal kle meg ut som, men jeg finner vell på noe i siste liten. Satser på at jeg får blogget masse nå som jeg endelig har fått nettet tilbake. 

  - Karoline i

 • 7

  Valentines day var ganske stor på GC også, den tar ikke heelt av sånn som i Amerika, men jeg vil si de er litt mer entusiastisk der enn i Norge. Spanjoler skal alltid være så romantiske, så de tar litt av på valentines dagen. Jeg og typen ble enige om å ikke kjøpe gaver til hverandre, vi mener begge at det ikke er det dagen handler om, å kjøpe ting til hverandre.  Men bare å vise kjærlighet til hverandre, kanskje skrive et kort hvor man uttrykker hva man føler for hverandre etc. Så i stedenfor lagde jeg middag til oss, og sjokkerte både meg selv og han med en romantisk og overraskende god middag. Jeg må si jeg ble stolt! Jeg lagde til og med dessert, brownies med jordbær og krem, nam! I tillegg hadde jeg tent lys over hele leiligheten, så det var kjempe koselig. Mens vi spiste mimret vi over første gang vi møttes på karneval i fjor, jeg husker det så godt! Speaking of, det er karnevalstid igjen, forrige lørdag var det karneval i las palmas (skal legge ut bilder) og om en liten stund kommer det til Arguineguin også. Det blir gøy! Men tilbake til valentines dagen. Etter middagen viste det seg at han hadde en gave til meg likevel. Det var ikke roser, ikke en ring, ikke konfekt, men det var riktignok noe spisende. Først fikk jeg et dødsromantisk kort, nesten litt for romantisk (jeg er ikke en særlig romantisk person) og donuts. Haha, det høres nok rart ut å gi det i gave på valentinesdagen, men jeg ble kjempe glad. Jeg elsker de donutene og jeg får ikke kjøpt dem der jeg bor så jeg ble jo overlykkelig. Han kjenner meg for godt den karen der altså, som det matvraket jeg er! ;-)   Ikke de beste bildene, men dere fikk hvertfall et lite innblikk i hvordan det var 

  - Karoline i 

 • 6

  Jeg kan starte med å si at det ikke var som jeg hadde sett for meg i det hele tatt. Og det var ikke like skummelt som jeg trodde heller, folkene var kjempe greie. Først måtte vi registrere oss, før en offiser holdt en presentasjon om forsvaret og hva dagen kom til å by på. Min pulje startet med en psykisk test på datamaskin som var delt i tre deler. Deretter var det legesjekk hvor alt ble sjekket, hørsel, syn, vekt etc. Etter mye venting var det tid for den beryktede fysiske testen. Først var det noe lignende benkpress greier på en fancy maskin hvor du skulle skyve fra alt du klarte både med hender og føtter, etterfulgt av tredemølle. Det gikk greit det, helt til jeg skulle gå av.. Jeg ble da dagens klumse (as always). Når jeg skulle gå av var jeg så sliten at jeg ikke klarte å ta tak og hoppe av, så i løpet av et millisekund føyk jeg avgårde i veggen etterfulgt av et herlig mageplask på gulvet. Haha, måtte bare le av meg selv, jeg fikk et skikkelig skrubbsår på kneet, men jeg er jo hardbarska finnmarking så det var ikke noe big deal. Offiseren kom løpende for å se hvordan det gikk med meg, så jeg svarte bare at det skulle mer til for å knekke meg før jeg vimset meg bortover mot garderoben, jeg var så svimmel at alt gikk rundt for meg. Offiseren sa seg enig at om jeg var fra finnmark måtte jeg tåle såpass, hehe. På slutten av dagen gjenstod det bare praten med en offiser som hadde dommen om jeg var tjenestedyktig eller ikke. Jeg ble altså.........trommevirvel........tjenestedyktig! Så nå har jeg veldig mye å tenke over, skal jeg i forsvaret eller bare fortsette med vanlige studier? Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har muligheten til å velge, men det er likevel vanskelig. 

  Skulle gjerne lagt til et bilde, men det rekker jeg ikke, har nemlig en tantegutt her som er veldig utålmodig! 

  - Karoline 

 • 5

  Hei! Nå befinner jeg meg altså på norsk jord igjen, og fy søren så kaldt! Jeg reiste i går og ankom Tromsø på kvelden, jeg fikk mildt sagt kuldesjokk når jeg kom ut fra flyplassen. Men til tross for den sure kulden var det utrolig herlig å se familien min igjen! Jeg kan nesten ikke tro at jeg ikke har sett dem på et halvt år. Det var veldig rart å komme til Norge egentlig, jeg føler meg ikke hjemme lenger. Når jeg landet på Gardemoen så jeg at det skulle gå et fly til Las Palmas og hadde mye heller lyst og hoppe på det flyet og dra tilbake. Men jeg drar jo tilbake allerede til helgen igjen, så jeg må bare nyte tiden med familien så lenge det varer. Jeg skal jo som sagt på sesjon denne uken, så dere skal få høre hvordan det går, er utrolig spent og nervøs! For de som ikke vet hva sesjon er så har det altså med militæret å gjøre, det er som en test for å sjekke om man er tjenestedyktig i forsvaret. Det blir nok ikke så bra blogging denne uken i og med at den kommer til å gå i ett, men skal prøve å få sneket inn litt tid til blogg oppi det hele. Jeg har med meg kameraet så jeg håper på å få tatt litt bilder mens jeg er her. Ha en fortsatt fin kveld folkens! :-)   - Karoline i 

 • 6

  Hola! Da var det vinterferie på meg og gitt! Den siste uken har gått i 140 km/t, minst! I går og i dag hadde vi den årlige volleyball turneringen, hvor vi inviterer den spanske skolen og spiller og koser oss hele dagen. I år var klassens min sin tur til å arrangere hele greia, stress! Jeg var vertinne for de spanske og var deres kontaktperson som de kunne spørre hvis lurte på ting. Det gikk overraskende bra, var veldig nervøs først, men det viste seg at jeg ikke trengte å være det. På toppen av det hele var jeg fotograf og hjalp til på kjøkkenet. Så de to siste dagene har vært utrolig stressende, men gud så morsomt! En perfekt avsluttning før ferien. I går var det valentinesdagen og det ble selvfølgelig feiret her også, jeg lager et eget innlegg om dette. Nå holder jeg egentlig på å pakke litt småtteri ettersom jeg reiser til Norge nå i helgen, det blir utrolig godt å få se familien min igjen, kan nesten ikke vente. Dere har jo stilt masse spørsmål, kjempe gøy, gleder meg til å sette i gang å svare! :-) 

  Beviset på at jeg ikke hører til på kjøkkenet! 

  - Karoline i 

 • 7

  Det var ikke så lett med den medieinnleveringen så jeg fikk nok og bestemte meg for å jogge meg en tur i sta. Jeg trengte en joggetur for å virkelig få ut litt tanker om diverse ting som surrer rundt oppi hodet mitt for tiden. Jogging er den beste terapien for min del, med masse inspirerende musikk i ørene. Når jeg kom ut døren fant jeg ut at jeg ville jogge den gamle joggeruten min, der jeg brukte å jogge i fjor når jeg bodde med tante og dem. Det var veldig fint og jogge der igjen, jeg følte meg hjemme. Jeg jogget også forbi det gamle nabolaget mitt, jeg kjente et stort savn, men samtdig en glad følelse. Jeg har så mange minner derfra, og smilte for meg selv mens jeg gikk forbi og minne etter minne poppet opp. Den rare naboen vår som alltid så opp på meg og flørtet med meg når jeg stakk hodet over verandakanten, creepy! Rambo den kjøttetende vegetarianeren som vi kalte han for, han var da altså en kanin, alle tulltakene til meg og Muriel, bassenget hvor jeg og Muriel alltid holdte på drukne hverandre, smurfepartyene i kjelleren med hele familyenthe situation med dansken hvor hverken jeg eller tante hadde hjerte eller samvittighet til å tenke klokt, husker du tante? Hehe! Det var virkelig et flott år, jeg savner det! Jeg savner tante, onkel og Muriel. Jeg savner hele familien min, jeg har ikke sett de på et halvt år. Men det blir deilig med en liten tur Norge snart så jeg får treffe dem. Jeg tror jeg kommer til å klemme alle ti minutter hver, minst! Det skal bli så herlig å treffe de igjen ♥
  - Karoline i 

 • 6

  Ny uke - ny yndlingslåt ♥

  Denne uken er intet unntak, masse stress ligger forran meg! Da er det deilig med litt ny musikk. Jeg ser dere har stilt masse spørsmål allerede, kjempe morsomt! Nå er har jeg en herlig medieinnlevering som venter på meg. Ha en fin dag videre alle sammen! :-) 

  - Karoline i 

 • 19

  Hola chicos! Først og fremst gratulerer med morsdagen til alle mødre, og spesielt til deg mami ♥ Jeg ser flere av dere ønsker en spørsmålsrunde, og jeg er ikke den flinkeste til å svare på kommentarer, så hvorfor ikke! Jeg kjører i gang en spørsmålsrunde nå så svarer jeg i løpet av uken. Jeg kan faktisk prøve å svare med videoblogg, og håpe på at jeg får lastet den opp denne gangen. Så peis på med spørsmål så skal jeg svare dere så godt jeg kan ;-) 

  - Karoline i 

 • 10

  Jeg var så heldig å få tre litt uvanlige lys her om dagen, ja nærmere sagt penislys! Kjempe hyggelig! Jeg fikk dem av ingen ringere enn men egen mor. Jepp, plutselig fant mamsen ut at hun skulle kjøpe penislys til meg, og når hun først var i gang kjøpte hun like gjerne tre. Det er jo helt normalt at moren din kjøper deg lys i form av penis, ikke noe galt i det. Hvertfall ikke når du har en så gal mor som meg. Hun la merke til at jeg ikke hadde noe telys eller lignende i leiligheten og fant ut at det måtte hun gjøre noe med. Kanskje hun følte seg skyldig i at hun knuste mitt eneste lys sist gang hun var her. Det verste av alt var at jeg var med henne når hun fikk det for seg at hun skulle kjøpe dem. Glad og småknisende kastet hun dem oppi handlekurven, i samme slengen slengte hun oppi et puppelys som typen fikk i bursdagsgave, den står nå fint parkert på stuebordet i leiligheten hans. Når vi etter langt om lenge kom oss til kassen slengte hun kurven til meg, og mens de pakket de inn sto hun bare å småfniste. Så nå står da disse tre småtassene fint oppstilt på hyllen min, kan nesten ikke vente med å tenne på dem!   - Karoline i 

 • 7

  Hola folkens! Denne uken har vært fullstappet med ting å gjøre. Jeg hadde ikke engang pc på mandag ettersom lydkortet mitt er ødelagt og de skulle reparere det, men som dere vet bor jeg på Gran Canaria. Og spanjoler er ikke kjent for å være de raskeste i verden, snarere tvert imot! Ellers har jeg hatt flere prøver denne uken, jeg har sett på studiemuligheter til høsten, noe som får meg til å freake ut! På toppen av det hele må jeg prøve å være litt sosial, og vil selvfølgelig bruke tid med mami og papi før de reiser på lørdag. Så tid til blogging har bare ikke strukket til, desverre! Tiden flyr fra meg for tiden, jeg synes alt går så fort, neste uke er siste uke før vinterferien, og da skal jeg hjem på sesjon. Det er en haug med ting som må gjøres før den tid, så jeg må bare stå på. Jeg skal virkelig prøve å få litt blogging oppi alt dette her. Har allerede tatt flere bilder klar til blogginnlegg, så det burde gå bra! Legger ut bilder av innkjøpene, bedre sent enn aldri sier nå jeg! Ha en fin kveld chicos :-) 


  Ettersom sun-glassa mine ble stjelt måtte jeg invistere i ett nytt par! 
  Trengte meg virkelig en ny pung for å ha sminkesaker og annet småtteri oppi! 


  Kjørte like greit på å kjøpte to solbriller når jeg først var i gang   Trengte virkelig nye jeans!


  Denne var trengte jeg overhodet ikke, men hadde ikke samvittighet til å gå fra den, den ropte etter meg! 

  - Karoline i 

 • 10

  Hola! Etter noen timer med lekser er jeg dritlei og tar jeg litt fri for å dra en tur kjæresten. I morgen er det på'n igjen med mer lekser og øving til prøve, så det blir godt med en pause nå! I går dro jeg på shopping med mammsen etter skolen, så da ble det noe nytt på meg. Jeg hadde bare noen småting jeg trengte å kjøpe, men som alltid sniker det seg gjerne med noen ting i posen man ikke hadde bruk for også. Kan legge ut bilder av innkjøpene i morgen! Ha fortsatt strålende lørdag folkens! 

  - Karoline i

 • 7

  Hei! Jeg ser jeg har fått en kommentar igjen som jeg også har fått tidligere, og tenkte jeg like greit kunne skrive et eget innlegg om det. Kommentaren gjelder kosthold, og tenkte bare å si en gang for alle hva jeg tenker om det, selv om jeg egentlig ikke har så lyst å uttale meg så mye om det. Først og fremst, jeg er ingen kostholdekspert og jeg er ikke den rette person til å råde og veilede.  Men har uansett gjort meg en formening om det! Jeg synes det er alt for mye fokus på kosthold og presset om å ha en perfekt kropp. Selvfølgelig, det er bra at man tenker på hva man spiser og er aktiv, det har alle godt av. Men om man blir sykelig opptatt av det synes jeg ikke det er sunnt for deg. Personlig er jeg ikke særlig opptatt av kalorier når jeg skal spise i løpet av en dag, og jeg overstiger muligens dagsbehovet noen ganger. Jeg starter alltid dagen med en god frokost, uten frokost fungerer jeg ikke. Da spiser jeg enten brødskiver/knekkebrød eller frokostblanding, i tillegg til at jeg varierer mellom å drikke juice og melk. Til lunsj spiser jeg vanlig matpakke med brød, og har nesten alltid med meg frukt på skolen. MIddag er jeg avhengig av, men ikke så flink til å lage. Så jeg kutter ikke ut noen av måltidene for å spise godteri etc. jeg må ha de faste måltidene hver dag for å komme meg gjennom dagen, om ikke blir jeg slapp og får dårlig konsentrasjon. Men i løpet av en dag kan jeg godt unne meg noe godt som ikke er fullt så sunnt. Kanskje en sjokolade, litt potetgull, eller noe annet småsnacks. Jeg synes det er viktig at man koser seg litt også, og koser meg gjerne litt ekstra i helgene. Altså, misforstå meg rett, jeg mener ikke at man bare skal trykke i seg alt mulig og ikke tenke noe på kosthold, men jeg synes heller ikke det er sunnt å være hysterisk opptatt av det.  Så jeg prøver å spise variert, og å få i meg nok næring i løpet av en dag. Jeg er nok neppe av den sunneste sorten, men jeg er heller ikke den mest usunne, jeg prøver å finne en balanse og ligger nok midt imellom. Jeg trener som regel to ganger på treningssenter i uken, og gjør  av og til noen småøvelser hjemme. I tillegg liker jeg veldig godt å jogge, jogging er den perfekte terapien for meg om jeg har mye å tenke på, er lei meg, har mye energi etc. Jeg håper du som skrev kommentaren til meg fikk noe ut av dette, og at du ikke ble enda mer usikker på deg selv av å lese dette. 

  - Karoline i  • karoiver

  Karoline er mitt navn og jeg kommer fra en liten plass i finnmark. Jeg har levd livet på Gran Canaria i to år og nå er jeg klar for studentlivet i Tromsø. Jeg blogger om hverdagen min, som består av morsomme sprell, skole, fotografering, masse galskap og ellers det jeg har på hjertet. Enjoy! ;-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde