karoiver -
Hjem Add Om meg Kontakt

22

Jeg kom over noen koselige bilder på pc'en og siden jeg ikke har så mye annet å blogge om for tiden tenkte jeg å dele de med dere. Eller jeg vet ikke om de er så koselige for dere da, men hvertfall for meg, jeg får opp så mange gode minner når jeg ser på de ♥ Visst det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om må dere bare rope ut! Jeg har ikke så mye tid denne uka, men må jo prøve å få blogget litt likevel! ;-) 
- Karoline i 

 • 19

  Hei! Som dere skjønner på overskriften har dagen i dag gått til lekser. Jeg hadde store planer om å få unnagjort en del i ferien, men det ble det ikke så mye av. Men hallo, hvem vil vell sitte med lekser i ferien?! Så i dag var jeg skikkelig nerd, jeg sa nei til flere forespørsler om morsomme ting, men av og til må man bare la skolen komme først, sånn er det bare. Men jeg syns jeg var litt smart da, jeg fikk unnagjort masse, noe som betyr at jeg får mer fritid en annen dag :-) Okei, nok lekseprat! Jeg har forresten tenkt å skaffe meg en tatovering, jeg må bare bestemme meg hvor jeg vil ha den først. Jeg og tante har planer om å tatovere oss sammen, hvordan i all verden skal det gå, hun er pingle og jeg er livredd for sprøyter og nåler... Jaja vi får se hvem som backer ut først, men det skal ikke bli meg sier jeg bare!!! Det blir forhåpentligvis litt bedre blogging senere denne uka, nå skal jeg ta fram is og kose meg med frustrerte fruer! 

  - Karoline i 

 • 17

  NB! Har ingen bilder fra karnevallet, rakk ikke ta bilde av meg selv heller før jeg dro, det var mye stress, men hadde på meg noe av det samme som i Las Palmas. Men det er nok noen som legger ut bilder snart så kan jeg stjele ett derfra ;-) 

  Hei! Helgen var helt super, en perfekt avsluttning på vinterferien! Karnevallet var ubeskrivelig, jeg storkoste meg, jeg danset hele natten og ble kjent med mange kule folk. Søndagen, siste dag i ferien, ble tilbrakt på stranda med k1, hun venninna mi som sov den gangen (victoria) og noen spanske. Deilig, jeg ble faktisk kjempe brun, har bare vært på stranda to ganger i ferien, men det ga virkelig resultater! Vi tok litt av når vi skulle dra hjem, vi jentene var jo helt loca, ropte til folk og bare nøt livet! Det var en herlig følelse! Mye latter og morsomme påfunn. Etter vi hadde ordnet oss dro vi for å spise hva som i mine øyne er den beste pizzaen ever, nam! Deretter skulle vi til markedsplassen i Arguineguin, der skulle det være stor avsluttning på karnevallet, men vi fant ikke parkeringsplass. Men vi rakk å se et fantastisk fyrverkeri, jeg elsker det! Etter fyrverkeriet suste vi avgårde til Anfi stranden og møtte enda flere folk. Så som dere skjønner har det gått ganske i ett denne helga, men det er litt gøy også da. Gjett om jeg var klar for senga når jeg kom hjem i går da, jeg rakk så vidt å treffe hodeputa før jeg sovnet! Denne morgenen er serriøst den verste jeg har hatt her, jeg var mer død enn levende, jeg bare slepte meg opp av senga og tok et pledd rundt meg, det var bare 11 grader ute når jeg våknet, brrr! Nå skal jeg gjøre litt lekser og få i meg litt mat før det bærer ut med venner igjen. Livet er herlig! 

  Som overskriften sier: Lev livet! Ha en fortsatt fin dag alle sammen! :-) 


  Elsker dette bildet av dem, her har vi noen som nyter livet! Tok det i Las Palmas

  - Karoline i 

 • 11

  Hei! Tenkte jeg kunne legge ut litt flere bilder fra Las Palmas, siden jeg ikke har så mye annet å blogge om akkurat nå. I kveld er det forresten karneval her i Arguineguin så det blir morsomt! ;-) Men idag orker jeg nok ikke å ta med kameraet, kanskje jeg tar med iphone så det blir litt bilder! Ha en fin lørdag folkens! :-)   - Karoline i 

 • 12

  Hei! Huff, igjen glimter jeg med mitt fravær, jeg som hadde skrevet det kule blogginnlegget på onsdagen, men det forsvant i den store nettgalaksen... I tillegg skjedde det veldig mye i går, så dermed ingen blogging da heller. Akkurat nå føler jeg meg bare helt tom, jeg tror jeg har grått ut hele kroppsvesken min, men life goes on! Nå skal jeg se framover, i kveld skal jeg ut å spise med min kjære k1, støttende venninne: der har du henne! Glad i deg Karo <3 

  Jeg kan jo gjenfortelle litt det fra onsdagen: 

  Jeg er jo som sagt singel, og trives egentlig godt med det, men når man spiser en hel jævla isboks på en dag og man får søskenbarnet sitt til å bli hekta på Hotel Cæsar, da har det gått for langt! Dermed kom en venninne på overnatting og vi bestemte oss for å dra ut en tur. Så da var det på med danseskoene, ut med rompa, fram med brystet og inn med magen, party! Kjempe morsom kveld, det er så mange herlige folk her, pluss morsomme, ferierende nordmenn, hehe! Vi hadde mye å le av når vi spolte tilbake til kvelden når vi våkna på mårningen ;-) Så nå kan jeg forhåpentligvis fortsette et litt sunnere liv som singel! 
  - Karoline I 

 • 16

  Hola! Det ble litt shopping i Las Palmas, men ikke på langt nær som mye som jeg trodde. Jeg regnet med å komme hjem blakk, men jeg var flink denne gangen og kjøpte egentlig bare nødvendige ting. Jeg hadde tenkt å unne meg litt siden vi skulle til Las Palmas, der er jo mange store fine butikker, men jeg hadde noen dårlige shoppingsdager, jeg fant ingenting jeg hadde lyst på... Men noen godbiter ble det jo: 


  Ikke for stor - ikke for liten, akkurat passe veske fra Sfera ;-) betalte sånn ca. 140 kr 


  Kul liten bok fra Blanco, kjekk å ha i veska visst man trenger og skrive ned noe, 15 kr 


  Kjempe deilig skjerf fra Blanco, trengte det virkelig i "kulden", 75 kr 


  Jeg investerte i et par converse, jeg trengte sårt nye tøysko og jeg har lenge ønsket meg consverse så hvorfor ikke ;-) Betalte 512 kr for dem


  Almanakk til 190 kr, kjekt å skrive ned viktige ting og legge viktige lapper inni ;-)   Sminke til 70 kr, utrolig billig og sminken er faktisk bra også! 

  - Karoline i 

   

 • 14

  It's amazing what you can find with just going out the door, having your camera is just a plus!   - Karoline i 

 • 19

  Her får dere noen flere bilder fra turen, sitter igjen med mange gode minner: 

  Vi var og spiste på en Rocke cafe, alle var fornøyd med maten, men den falt ikke helt i smake for Muriel, de beklaget på det sterkeste og tilbudte henne alt mulig, men hun ville ikke ha. De ga seg likevell ikke og kom med to kakestykker til henne, alle bare tenkte "fuck", for spanske kaker er egentlig ikke spesielt gode, MEN, denne var faktisk kjempe god, jeg hjalp godt til med å spise den for å si det sånn ;-) I tillegg fikk vi trykket to hatter over hodet og fikk kokken mellom oss som plaster på såret, hyggelig........   Vi koser oss på hotellrommet med kjeks og brus, med andre ord en super kveld.   Klar for shopping! 


  Castle made of sand


  Far og datter kjærlighet 


  Et av mange usunne kafebesøk.... Det er lov å kose seg litt av og til da! ;-) 


  Whoops, kameraet valgte visst å fokusere på kjekkasen som kom ut på verandaen i steden for paraden....... 

  - Karoline i 

   

 • 17

  Hei! Nå har vi kommet hjem igjen etter en super helg i Las Palmas. Karnevallet var helt utrolig, jeg kunne ikke forestilt meg at det skulle bli så stort. Den stemningen og den gleden i folk er noe jeg aldri har sett maken til, jeg er så glad for at jeg fikk være med på det! Folk tok helt av! Det var sykt mange morsome og rare kostymer. Gatene så rett og slett ikke ut etter paraden, men når vi våknet dagen etter var gatene like fin som før paraden. Bortsett fra karnevallet, som selvfølgelig var høydepunktet, har vi shoppet og gått litt rundt i gatene. Jeg elsker og bare "get lost" i gatene med kameratet rundt nakken, klar for det byen har å by på, jeg lager ett eget innlegg med sånne bilder ;-) 


  Slik så da jeg ut på karnevallet, ikke akkurat tegneserie figur, men det var så sykt kaldt så det ble nødløsning! 


  Partybussene var helt klart det beste med paraden!   - Karoline i 

 • 12

  Hva gjorde at du bestemte deg for å flytte til Spania? 

  Det var vell egentlig det at jeg var lei av bo i lille Honningsvåg, jeg har opplevd mye dritt der og jeg fikk rett og slett nok. Pluss at jeg var sulten på hva verden hadde å by på. Jeg trengte å komme meg bort!

  Er det mye festing der, i forhold til festingen hjemme i Norge? For oss under 18?

  Altså, vil du ta deg en fest her er det ingen problem, uansett om du over eller under 18. De er ikke på langt nær så strenge som i Norge! Det er jo en "fest-øy" vi bor på, så det har en tendens til å bli en del festing. Du kommer som regel inn der du vil og kan kose deg med vennene dine. I Norge er det jo hjemmefester som blir det nærmeste for oss under 18, så det er jo noe helt annet å være her. 

  Har du bestemt deg for hva du skal gjøre til høsten?

  Jeg kommer nok mest sannsynlig til å flytte til Tromsø, men jeg slenger inn en søknad her også. Jeg liker veldig godt skolesystemet her når det gjelder fag og sånt, men samtidig syns jeg egentlig det er nok med ett år her. Så jeg har ikke bestemt meg 100% enda, men det heller nok mest mot Tromsø. 

  Kan du lage innlegg fra karnevallet og hva skal du være? 

  Klart jeg skal lage innlegg om det, dere må jo få se hvordan det er! ;-) Jeg vet faktisk ikke enda, men det er tegneserie figurer som er temaet, så får se hva det blir til......

  Er det bra samhold i klassen din?

  Jeg syns vi har et kjempe bra samhold, alle kommer over ens med hverandre, ingen er alene. Vi har jo alle noen vi henger mer med enn andre, men sånn vil det alltid være. Så alt i alt er det en kjempe klasse! :-)

  Hvordan liker du lærerne på skolen?

  Jeg syns skolen har veldig flinke lærere. Noen bedre enn andre, men de er greie alle sammen da. Spansk/Engelsk læreren min er veldig flink, han er streng og krever mye av oss, men samtidig er han kjempe grei og tuller hele tiden, ler meg alltid halvt ihjel i timene hans. Vi har jo noen lærere som ikke kan norsk også, men for min del går det veldig greit, jeg behersker engelsk godt. 

  Kan du legge ut bilde av klassen din? 

  Det er ikke alle som vil at bildet skal publiseres så da gjør jeg ikke det. 

  Hva fikk du i karakter snitt i år? 

  Jeg tror jeg fikk 4,7 eller 4,8. Jeg er ikke misfornøyd, men jeg føle jeg kunne gjort det bedre, så jeg skal absolutt ha bedre snitt til sommeren! 

  Syns du det er verre å gjøre lekser/øve til prøver i varmen enn hjemme i Norge? 

  Jeg syns egentlig det går greit, det var verre i begynnelsen. Det var ikke så fristende å sitte inne med lekser når det var steikende sol ute og stranden ropte "kom, kom", men man venner seg til det. Vi er jo her for å gå på skole så da må vi bare prioritere det. Men jeg prøver å få gjort mest mulig på skolen, og bli ferdig fortest mulig med de. Da får jeg god samvittighet og kan gjøre hva jeg vil etterpå :-) 

  Lurer på om du skal jobbe i sommerferien, i så fall i Norge eller Spania? 

  Jeg har søkt på jobb i Norge, så får vi se hvordan det går, er kjempe spent ;-) 

  Når blir du å lage en skikkelig fotoshoot? 

  Jeg kan sikkert gjøre det snart, har jo vinterferie i en hel uke så kanskje jeg får gjort det da! :-) 

  Hvordan forhold har du og din mor? 

  Jeg og mamma har et godt forhold, vi har vært gjennom så mye sammen, både på godt og vondt. Mamma har alltid vært der for meg, hun gjør alt for meg! Vi kan prate om alt sammen, vi både ler og gråter sammen. Jeg er utrolig glad i henne og vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten henne, jeg merker absolutt at det er tungt å bo så langt unna henne, men hun er jo heldigvis ofte på besøk <3 

  Du har masse sommerklær, men hva med høst/vinterklær? Da må du jo fornye hele garderoben din? 

  Ja jeg har mest sommerklær her, men før jul solgte de faktisk litt tykke klær, som godt kunne vært i Norge for den saks skyld. Så jeg har ikke bare sommerklær, jeg overlever alltids. Pluss at jeg har masse klær hjemme i Norge, men jeg må nok shoppe meg litt varme høst/vinterklær når jeg kommer hjem ja ;-) 

  Hva slags utdanning tenker du på videre? 

  Det er godt spørsmål! Jeg har faktisk ingen anelse, jeg har så mange drømmer og ideer i hodet at det er ikke bare og bestemme seg. Men en ting jeg vet er at jeg skal studere en del i utlandet. Så elsker jeg jo å skrive, ta bilder og å holde på med film, så det er ikke godt å si hva jeg ender opp med... 

  Lurer på om du savner vinteren? Bål i peisen, sofa med pledd og varm sjokolade?

  Jeg merker det av og til at jeg savner vinteren, stå på slalom, dra på hyttetur, kjøre snøscooter osv. Men samtidig savner jeg ikke det i det hele tatt, for jeg tenker på hvor jævlig kaldt det kan være hjemme! Masse snøfokk og stengte veier hit og dit, nope, jeg trives utmerket godt her. Vinteren kommer jeg alltids tilbake til! Når det kommer til delen med peiskos og det, så har jeg det nesten like bra her, minus peiskos da. For tiden er det faktisk sykt kaldt om morningen og på kvelden, da sitter jeg ofte med et pledd rundt meg og en kopp med deilig varm sjokolade ;-) 

  Hvordan var det og vokse opp uten en pappa? 

  Jeg var jo bare tre år når han døde, så jeg fikk aldri bli ordentlig kjent med han. Men uansett om jeg var liten, husker jeg små ting fra da han levde. Og når vi fikk vite at han var død så merket jeg jo at noe var galt. Mamma sier at øynene mine lyste når jeg var liten, de hadde en egen glød, men når pappa døde forsvant gløden i øynene mine. Det var rart og vokse opp uten en pappa, alle andre hadde jo en, hvorfor fikk ikke jeg ha det? Det var så urettferdig! Alles liv ble snudd på hodet den dagen pappa døde. Jeg hadde gjort hva som helst for å få han tilbake og ha muligheten til å bygge opp et forhold til han! 

  Har du et godt forhold til din stepappa? 

  Ja vi har et veldig godt forhold. Han kom jo egentlig ganske tidlig inn i livet mitt, så han har jo vært som en far for meg. Vi gjør masse ting sammen og han er verdens snilleste. Han gjør alt for at jeg skal ha det bra, han tør faktisk øvelseskjøre med meg, det sier jo sitt! Han ringer ofte og spør hvordan jeg har det her i Spania. Så jeg er veldig glad i han <3 

   Lurer på hva faren din døde av når du var liten? 

  Han døde i en drukningsulykke, helt grusomt! :'( 

  Håper dere fikk svar på det dere lurte på, jeg syns jeg har delt mye personlig med dere, men jeg syns egentlig det er greit, alt dette er en del av den jeg er så dere kan godt få vite det. Nå skal vi sette oss i bilen å suse avgårde til Las Palmas, da blir det shopping, god mat og ikke minst karnevall! :-D Ha en super helg alle sammen, så blogger jeg når vi er tilbake, tar meg en pc fri helg ;-)   - Karoline i 

 • 13

  Jeg har så mange drømmer, så mye jeg ønsker å oppnå her i livet! Den største drømmen min som jeg har hatt ganske lenge nå er å få dra til USA, nærmere sagt New York. Jeg har lenge drømt om å studere der, jeg skulle faktisk dra til USA dette skoleåret i steden for å komme hit, men det skjedde en del ting så dermed ble det hit. Men jeg angrer ikke, jeg har det så bra her som jeg aldri kunne forestilt meg. Jeg føler liksom at jeg tar litt steg for steg, nå flyttet jeg hjemmefra til utlandet, jeg flyttet jo med tante og de, men det var uansett en stor overgang, til høsten flytter jeg mest sannsynlig for meg selv i Tromsø og deretter er det ingen som vet hvor jeg havner. Men jeg merker jeg bare trekkes mer og mer mot USA, jeg skal virkelig komme meg dit! Det eneste jeg må finne ut er hva jeg skal studere, jeg har tenkt på utrolig mange ting, jeg kan velge mellom så uendelig mye. Hva skal jeg vie livet mitt til? Jeg elsker foto, skriving og det å lage film. Skrivingen er det som har holdt meg oppe gjennom årene, det var der jeg fikk ut frustrasjonen og sinnet mitt. Jeg har skrevet mye bra gjennom årene, jeg har opplevd ting jeg aldri kunne drømt om, ting som har snudd livet mitt på hodet... Men jeg velger å se på de tingene som livets utfordringer, og jeg har kommet styrket ut av de. Jeg er sterk! Jeg er en jente med store drømmer, på min vei vil det nok være mange som vil stanse meg og prøve å sette kjepper i hjulene, men det skal de ikke klare. Jeg skal vise for alle som sier jeg bare er tåpelig, at jeg ikke er verdt noe, at lille meg kan utføre store ting. 

   

  NB! Jeg svarer på spørsmålsrunden i morgen før vi suser avgårde til Las Palmas ;-) 

   

  - Karoline i 


   

 • 7

  Happy Valentine's day alle sammen! Jeg er vell så singel som man kan bli på denne dagen, forever alone ♥ Neida, jeg klager ikke, jeg er ganske fornøyd med singellivet, men jeg må innrømme at akkurat på denne dagen hadde det vært veldig fint å hatt en spesiell å dele den med. Men er det ikke derfor vi har venner da? :-) 

  Some day! 


  Love you K1 <3 


  Victoria er kamerasky :P

  - Karoline i 

 • 11

  Hei! Da var det mandag igjen og enda en skoleuke står for tur. Akkurat nå siter jeg på en benk i sola, jeg er nettopp ferdig med tyskprøven som gikk overraskende bra! I morgen har jeg matteprøve, noe som betyr at jeg ikke har noe liv idag, satser på en god karakter. Til helgen skal det være et stort karneval i Las Palmas, og jeg er så heldig å få lov å dra. Jeg trodde ikke jeg fikk dra, men i går bestilte vi spontant hotell i Las palmas, det blir som en liten vinterferie for oss, vi har jo fri hele neste uke, men vi skal bare være der til mandagen. Skikkelig langtur må jeg si! Men det er bedre enn ingenting, vi skal bare kose oss masse. Veldig greit egentlig, for da har jeg noe å se fram til oppi alt dette prøve og innleverings styret ;-) Men det jeg skulle fram tll i dette innlegget var å starte en ny spørsmålsrunde, spør om hva dere vil så skal jeg svare så godt jeg kan! Så bare kjør på med spørsmpl så svarer jeg i slutten av uken :-) Skal prøve å få blogget litt hvertfall selv om jeg egentlig ikke har tid, men jeg lover ingenting.. 
  - Karoline i 

 • 5

  Hei! Først vil jeg bare få gratulere alle mødre der ute med morsdagen, spesielt deg Mamma! Jeg syns dette er en fin dag hvor vi hedrer mødrene våre. De har tross alt båret på oss i hele 9 måneder, at de får en dag som handler om dem skulle bare mangle. Jeg er så heldig å ha et godt forhold til moren min, ikke alle har det. Du er bare best mamma, savner virkelig deg og all galskapen din! Du er gull! Jeg er kjempe glad i deg <3 

  Æ hjerte dæ mamma! <3 

  - Karoline i 

 • 8
  video:720p

  Dette er egentlig bare en tullvideo vi lagde på stranda... Tenkte jeg kunne poste den siden jeg lovte masse blogging! Haha, mulig at det bare er vår rare humor som synes den er morsom, men men ;-) 

  - Karoline i 

 • 7

  Jeg dro med meg Muriel ned til stranden i ettermiddag, for å trykke bilder av solnedgangen. Det ble ikke helt som planlagt, solen gikk ned raskere enn vi håpet på, men fine bider fikk vi uansett tatt!   - Karoline i 

 • 12

  Hei! Her kommer et innlegg med kjolene mine, jeg bruker de faktisk veldig sjelden. Jeg sverger mer til skjørt å thightser/høytlivsbukser nå for tiden. Det var en tid jeg kjøpte kjoler hele tiden, men hadde aldri noen anledninger å bruke de... Nå som jeg endelig har muligheten velger jeg det bort, jeg er rar... Men her hvertfall herlighetene mine: 


  Kjole fra Elise Ryan   Elise Ryan 


  Kjoler fra Rare  Elise Ryan  Kjole fra Three little words 

   

  Kjole fra Pull & Bear 

  - Karoline i 

 • 11
  video:720p


  Hei og hå alle sammen! Endelig fikk jeg lastet opp videoen, det tok sin tid... Det ble en ganske rask verson, etter som den lange jeg hadde laget forsvant i den store datamonster verden, sykt irriterende. Den er kanskje litt rar, men bedre enn ingenting ;-) Enjoy!

  - Karoline i 

 • 16

  Hei! Først å fremst sorry for at jeg ikke har blogget på evigheter, men har brukt tiden med mamma og på lekser. Neste uke blir ikke bedre av den grunnen, har ett hav av prøver å innleveringer, men skal blogge masse, legg merke til masse, i helga ;-) Jeg sitter på skolen nå så jeg har ikke tid til å blogge egentlig, men poster ett innlegg jeg lagde for en stund siden:  

  Satt og så gjennom gamle bilder da jeg kom over noen bilder jeg tok av Muriel i sommer, så jeg lagde en liten story av bildene: 


  First summer alone in the house...


  I'm strong, I'll make it!


  Mail time - No mail today eather?   I'll guess this will be harder than I thought..


   I have to let go of him...

  - Karoline i 

 • 17

  Hola chicos! Jeg tror jeg har glemt å nevne det her på bloggen, men i går var jeg faktisk på Don Omar konsert! ;-) Jeg har aldri vært på en så stor konsert før, det var litt av en opplevelse. Vi var mange som skulle dit så jeg og en venninne fikk skyss av noen, og det skal vi være glad for. Konserten var i Mas Palomas, og visst vi hadde tatt buss hadde vi nok aldri funnet fram! Når vi kom til plassen var det peise fullt med folk, tror aldri jeg har sett så mange folk samlet for ett aragement. Helt sykt! Kø systemet var helt fucka, men vi stilte oss i en kø til slutt å vi kom oss inn. Etter vi hadde kommet inn var det bare å bølle seg inn i folkemengden. Herregud så mye rart vi opplevde i går! Selvfølgelig var det kjempe stort når selveste Don Omar entret scenen, men det skjedde også masse i folkemengden. Kjærestepar danset som kåte hyener, en bitchy kjerring holdte på å fyke i noen fra skolen og det ble slosskamp rett ved siden av oss. Helt crazy, jeg ble skubbet til men det var så fullt med folk at jeg falt jo bare bak på folket. Komiske greier, andre igjen var dritafull og datt over ende. Men det var uansett en kul opplevelse! :-) 


  Min venninne Edith <3 


  Klar for konsert :-D 

   Her har dere den mest kjente sangen hans: 

  - Karoline Iversen 

 • 8

  Hei! Idag har jeg hatt en utrolig morsom dag på skolen, vi har bare tullet og det har vært mye latter, godt med noen sånne dager også innimellom! Gymmen var helt komisk, vi spilte noe som jeg ikke husker hva heter, men vi skulle i alle fall kaste frisbee også var vi to lag. Det var hysterisk morsomt, det var vind så frisbeen fløy jo alle veier, jeg lo og lo! Etter gymmen gikk vi en gjeng hjem inkludert K1 og Even, faen for en artig tur hjem, lenge siden jeg har ledd så mye på tur hjem. Langs hjemveien går det ned en bitte liten bakke, den er litt ujevn å det er lett å snuble der. Trenger jeg si mer? Men, for once in a lifetime var det ikke jeg som var uheldig :O  Vi gikk der fredelig og pratet, plutselig ligger K1 på magen i bakken. Haha! Jeg holdte på å le meg ihjel, stakkars hun, hun fikk nok litt vondt, men morsomt var det. Hvor er kameraet når du virkelig trenger det?!  - Karoline i 
   

 • 11

  Hei! Har hatt meg en liten bloggpause av forskjellige grunner. Blant annet at jeg har holdt en del på med lekser pluss at jeg har trent og jogget mye de siste dagene. Jeg elsker og bare kunne plugge musikk i ørene og jogge så langt jeg bare orker, bort fra alle problemer, de er selvfølgelig enda der når du kommer tilbake, men da har du hvertfall hatt en stund fri. Etter en lang joggetur i går gikk jeg ned på en strand hvor det ikke var så folksomt, solen hadde akkurat forsvunnet ned i havet og det var et nydelig syn. Det var så fint å bare stå å se utover havet, det fikk meg til å lengte etter lille Honningsvåg/Gjesvær. Men en ting jeg har gjort siden sist er å lage sminkevideo om hvordan jeg ordner meg til fest, jeg må bare klippe den til så er den klar ;-) 

     - Karoline i  • karoiver

  Karoline er mitt navn og jeg kommer fra en liten plass i finnmark. Jeg har levd livet på Gran Canaria i to år og nå er jeg klar for studentlivet i Tromsø. Jeg blogger om hverdagen min, som består av morsomme sprell, skole, fotografering, masse galskap og ellers det jeg har på hjertet. Enjoy! ;-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde