Costume in the making (karoiver)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Costume in the makingPå lørdag er det klart for årets fest her i Tromsø på universitetet, nemlig oktoberfesten, en temafest som blir arrangert hvert år. Billettsalget var selvfølgelig mens jeg var på Gran Canaria, så jeg spurte om venninnene mine kunne kjøpe for meg, men det kunne de tydeligvis ikke. Så jeg ble dritskuffet og tenkte fuck oktoberfesten, men på bursdagen min fikk jeg meg en gledelig overraskelse! I bursdagsgaven min lå det et brettet a4 ark hvor det stod "fooled you", og når jeg brettet det ut lå det en skinnende oktoberfestbillett og smilte til meg. Gjett om jeg ble glad! Jeg ble overlykkelig og jeg er overlykkelig for at jeg får være med dem på festen! Temaet i år er eventyr og jeg gleder meg villt til å få på meg kostymet og ordne meg på lørdag. Jeg var og kjøpte stoff med tante på mandagen, noe Muriel mobber meg for fordi når jeg spurte henne om hun visste om en plass man kunne kjøpe stoff i byen holdte hun på å le seg ihjel, og da gikk det opp for meg at det kunne misforståes, hun tenkte da selvfølgelig på narktotika, haha! Tante og Muriel hjalp meg å sy sammen et kjempefint kostyme, så med deres hjelp og med noen ting fra Fretex har jeg alt klart. Gud som jeg gleder meg ♥

- Karoline i  • Eurora
  23.10.2014 kl.12:24
  Så spennende med kostyme fest :) Du har snille venninner som ga deg bilett :) Legger du ut bilde av kostymet når det er fedig ?
  Hanna
  23.10.2014 kl.22:46
  Så gøy :-) Ha ha ja stoff spørsmålet ditt kunne misforståes,morsomt:-) Legger du ut bilde av kostymet ? Så snille venner du har :-)
  Michelle
  28.10.2014 kl.09:44
  Så utrolig flink tanten din og muriel har vært :D Du er heldig som har så gode vennet at de ordnet bilett til deg :D
  30.10.2014 kl.11:32
  Michelle: Ja de er bare best altså! :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta